“…egyenesen megkönnyeztem!”

Ha ezt Rákosi megérhette volna…

Képtalálat a következőre: „orbán rákosi montázs”

– Őszinte, következetes, bátor beszéd volt! Az EU, a “civilek”, Soros megint megkapták a magukét! Hajrá Miniszterelnök Úr!!!!! 
– Néztem, hallgattam ! Köszönöm, mint mindig, egy nagyszerű beszédet hallhattam a Miniszterelnök úrtól ! – ” Azt akartam mondani, hogy Magyarország is csak a minőség igényével élhet és maradhat fenn az új Európában; nincs módunk középszerűnek lenni. ” Márai Sándor
– Nagyon szép beszéd volt miniszerelnök úr,ahogy azt mar megszokhattuk.Csak igy tovább es minden jót a továbbiakban is!Az isten áldja!
– Gratulálok Miniszterelnök Úr! Remélem mindenki számára érthető volt ez a beszámoló őszinte bátor csak igy tovább.Büszke lehene mindenki ilyen vezetője van.Hajrá Magyarország!!
– Nagyszerű, hiteles és erőt sugárzó beszéd volt. Köszönjük Miniszterelnök Úr!
– Hajrá Magyarok, szép beszéd volt. És valóban figyeljünk, mert nagyon sok az idegen érdekelt már az interneten, a fórumokon is megjelentek és megtesznek mindent, hogy lejárassák az országot, hogy keresztbe tegyenek, Legyünk mi magyarok összetartóak és védjük meg értékeinket, ahogy a miniszterelnökünk is megteszi határainkon innen és túl!
– Annyira megerősített a meggyőződésemben,hogy egyenesen megkönnyeztem!Tényleg!Köszönöm!
– Köszönjük a szenzációs, zseniális évértékelő beszédet, drága Miniszterelnök Úr! Büszkék vagyunk Önre! Tisztelettel, szeretettel gratulálunk Önnek és Kormányának!
–  Remek volt! Köszönjük Viktor! A kedvencem az volt, amikor hülyeferit leböszmézte.
–  Eszt igy kell csinalni Hajra Mineszterelnok Ur !!!
– Az ellenzék mint midig, most is szemétkedett.
Ami a “szemétkedést” illeti, azért hébe-hóba egy-egy kritikus komment is fölbukkan: 
– Akik itt mindennel elégedettek, melyik bolygón élnek?
– Milyen beszéd az amit papirról olvas fel?Mese mese habbal.Jól van….állatetetés megvolt.
– Nagyon szép beszéd volt. Gratulálunk Habony Árpádnak. Különösen azok a részek tetszettek, ahol a miniszterelnök úr a lerohadt egészségügyről, az oktatás lebutításáról, a növekvő szegénységről, a fiatalok elvándorlásáról, a rendszerszintű korrupcióról, Mészáros Lőrinc példamutató szorgalmáról, a felcsúti kisvasút és stadion nemzetközileg is elismert jelentőségéről, a manyup 2700 milliárdjának jobb helyre való átirányításáról beszélt, továbbá a baltás gyilkos kiadásának népköltészeti jelentőségéről az azeri folklórban, a KDNP szimbolikus mennybe meneteléről, az alkotmány kiherélésének előnyeiről, az alkotmánybíróság értelmetlenségének értelméről stb stb. Sziporkázó beszéd volt.
El nem tudják képzelni kedves olvasóink, hogy hol bukkantunk ezekre a csodákra. 
Nem is áruljuk el! Próbálják meg kitalálni. A legjobban tippelők között kisorsolunk egy “Okos vagy!”-dicséretet. 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“…egyenesen megkönnyeztem!” bejegyzéshez 28 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  adj hálát admin a nap minden órájában, hogy ilyen minisztere vagy Magyarországnak, s nevét a szádra hiába NE VEDD !!!!!!!!!!!

  Admin:

  Sándorom! Azt hiszem fölindultságodban némi fogalmazási zavar lett rajtad úrrá! De ha esetleg fogalomzavar lenne!-sürgősen keresd fel a legközelebbi elmeosztályt. Meg sem kell ott szólalnod!

  • Tovaris szerint:

   Nyalja csak ki folyamatosan a csuti kancigány ótvaros valagát – éjjel nappal.
   Majd kipállik neki, aztán pucsíthat Ön is.

  • sándor67 szerint:

   ADMIN, még továriscs sem kötött bele, még ő is megértette, téveszteni emberi dolog, tehát a gyengébbek kedvéért kijavítom VAGY = VAN

  • petymeg szerint:

   Ilyen az ha egy intézményt bezárnak és szélnek eresztik a bent lakókat!

 2. Tovaris szerint:

  Rákosit ne hasonlítsuk Orbánhoz, mert ő felépített romjaiból egy országot, Orbán meg szétlopta.
  Nem mindegy.

 3. Szaszi szerint:

  https://hu-hu.facebook.com/orbanviktor?fref=nf


  Mond meg Lázárnak,hogy ezt aHolland kurvát kussoltassa el a marha telepen,mert hajnali 4óra óta ezt halgatom ràadásul hétvége.A fasza tele van mindenkinek. ”

  Ezt nem tudom kinek,meg hogy,de ugyanott van 🙂

 4. Big szerint:

  Zsuzsa Szecsenyi
  és ki nem szarja le, hogy a goebbelsi fideszes agymosás áldozatai, továbbá az agyhalott orbánseggnyaló zombik hogyan istenítik a csuti tolvaj patkánykirályt?

  ez nem releváns. úgyhogy a népszavának is ideje lenne elkezdenie érdemi ügyekkel foglalkozni, mert amióta “megújult”, egyhuzamban A CSUTI PATKÁNY SEGGÉNEK A NYALÁSÁVAL VAN ELFOGLALVA
  Tetszik · Válasz · 16 · 22 órája

  Béla Bauer · Rezzato
  Ez is egy komment, az ellenzék szürkeállományából.
  Tetszik · Válasz · 6 · 20 órája

  Hunor Arady · Linz
  Azért figyelemre méltó, hogy mennyi mutáns, sündisznó zabáló, pedofil párti él köztünk..
  Tetszik · Válasz · 3 · 13 órája

  Zsuzsa Andrásné Láng
  Magának meg ideje lenne stílust váltania , a francia azt mondja ” le styl c’est la homme ” , hogy ne kelljen be betűznie a Google – ba ” a stílus maga az ember. Remélem , gyerekei unokái nem olvassák , ahogy a nagyi ír.
  Tetszik · Válasz · 3 · 3 órája
  További 3 válasz megjelenítése a témában

  Gyula Lajos
  Magyarország virágozzál
  Orbán Viktor kormányozzál
  Tetszik · Válasz · 3 · 21 órája

  Andrew Kristof · Mojito Mixeriskola
  buta paraszt ugrándozzál
  Tetszik · Válasz · 22 · 18 órája

  Zavodnyik György · Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola
  Gyula Lajos.Te meg majom nyalakodjál!
  Tetszik · Válasz · 13 · 18 órája

  Hunor Arady · Linz
  Te is szereted a sündisznó pörit?? És az ürgét?? (Nem soká mást se ehetsz ha húst akarsz zabálni)
  Tetszik · Válasz · 3 · 13 órája

 5. János szerint:

  Gyárak ezrei épültek akkor. Oktatás, szakmunkásképzés volt, előrelépés a társadalom minden szintjén, minden család fejlődött, gyarapodott, előre lépett, kivéve a tolvajokat, bűnözőket, idióta földesurakat, féleszű burzsujokat, bankárbűnözőket! Most, korunk hősei a szélesgáborok, feldarabolják a gyárainkat, megélhetésünket és viszik az afrikai kohókba. A lányaink nem a Budakalászi Lenfonó gyárba, vagy a Lőrinci fonóba járnak, hanem a gazdag cigány Dubai-ba kúrválkodni, vagy jobb esetben az ótvaros Európába járnak Erazmus fedőnéven kúrválkodási ismereteket szerezni. Ezt akarták a “rendszerváltók”, ezt akarta a Pozsgai Imre, ezt akarta az Antal pizsamás József! Ifjúságunk a munkanélküliség elől, az éhínség elől Új Afrikába (Nyugat-Európába) vándorol a niggerek után a WC-t pucolni és így is tízszer annyit keresnek mint itthon a cigányuralom alatt álló Magyarországon!
  Azért megnéztem volna amikor a Rákosi korszakban, egy Csányi Sándor svájci frank alapú hitelekkel akarta volna végigrabolni az országot! Nincs olyan kínhalál amit meg ne érdemelt volna!

 6. Paul Aradi szerint:

  Szép, szép mind ezen írások kavalkádja. Ki eszi meg és ki nem mind ezt?
  Mondja kón az egyszerű kérdésre a választ, már mint, hogy mi a legújabb rémhír, hát az, hogy minden igaz.
  Na és, hogy a piciny szlovákok már a nagy magyarság előtt járnak, mindent elárul.
  De vegyük egy kicsit vidámabbra.
  A gengszterváltás után felszínre jött a sok kaki alak, illetőleg az 1989 után feltápászkodott fontos elvtárs sisere had és bizony azok gyermekeikből pedig elvtárs-gengsztereket, a dolgozó nép elárulóit, az ország kisajátítóit kinevelte. Rossz volt Kádár, káderpolitikája? No, akkor nem is csoda, hogy az egykori vidám barak, gulyáskommunizmus kondérjába eleve bele tették ama sok “ezt-azt”, és ezt a nép megette. A lényeg, hogy ma a még vidámabb barak nagy népessége, a szittya magyarság a mai napig nem emésztette meg. Elmét homályosító adalék volt abban az egykori kondérban. Hurrá! 1989 után a bal-libsi maszatolók megmagyarázták miért jó ha rossz, most meg azt, hogy miért rossz, ha jó.
  Tudom ezen gondolatok nem többek, mint csalamádé, de a helyzet az amely igen csak savanyú!

 7. istván szerint:

  Rákosi valóban jót tett az országnak,úgy,ahogy Tovaris,és Vitorla írja!És az is igaz,hogy a nemzetközi helyzet fokozódott,külső-belső támadások tömkelege érte az országot,,szabotázsakciók,és ideológiai népbutítás folyt!Itt valaki azt írta,hogy A bankár-jogász csorda egy ezer milliárdot csalt el a hitelesektől!Rákosi idejében a 100 ezer ft.-t sikkasztók bitóra kerültek!56 pedig nem volt más,mint a horthy-nyilas réteg kísérlete a hatalom megszerzésre,ami csak 89-ben vezetett sikerre!
  Hogy mik történtek Rákosi idejében,és a háború után közvetlenül,olvassuk csak elKoppány-Hahn:Égető tűzben c.-ű könyvét,vagy a korabeli (talán már meg sem lévő!!) bűnügyi,kémelhárítási,vagy éppen III/III-as ügyiratokat,vagy Mág Bertalan,Fóti Andor könyveit,és megértjük,hogy mekkora volt Magyarország politikai ,és bűbügyi alvlága,,és mekkora volt az ellenséges propaganda,,a belső ellenállás,és hogy miért a kommunista értelmiség árulta el a szocializmus ügyét!!
  Rákosi,és Kádr,vagy a szük értelemben vett valódi kommunisták nem lettek árulók,és nem is gazdagodtak meg a nép nyomorán,hanem az országot építették,amennyire a tevékeny,vagy passzív ellenállás,és a külső provokációk,és a belső árulás engedte!!
  Nem tudom,mikor fog a magyarság felébredni,mikor fogja beismerni azt,hogy a szocializmus nemépítése,gúnyolása,elárulása csak nyomort hozott a dolgozókra,a rendszerváltás képében,és feltétlenül el kell jönnie annak a pillanatnak,amikor egységesen feláll a dolgozók hada,és azt mondja,hogy hibáztunk,de levetjük a hibáinkat,és magunkra aggatott tolvaj, áruló vezetőinket a szemétre hányjuk!
  Minéél korábban kerül erre sor,annál kevésbé lesz véres-harcos,de bármikor következzen be,be fog következni!

  • vitorla123 szerint:

   Igen ennek bekövetkezése elkerülhetetlen.Vagy kipusztul a magyarság!Magántulajdonosi alapon nem lehet a Kádárt meghaladni.Hiába ragozzák!Ennek a tulajdonosok folyamatos konkurencia harca,másfelől a korrupció az akadálya. A korrupció kiküszöbölhetetlen a rendszerből.Aki mást állít az gazember.

  • Tovaris szerint:

   Nagyon jó lenne, ha olyanokból, mint Ön, minél többen megszólalnának itt!

 8. scout szerint:

  Számomra csak az a furcsa, hogy mindenki a multra mutogat.De Te aki most ezt olvasod,
  Te Mit teszel, hogy jobb legyen a holnap?
  Mert holnap már a tegnapra fogunk mutogatni, vagyis a mára.És ez így megy hosszú-hosszú évek óta.És ezt használják ki a tolvaj kormányok, hogy birka lett a magyar, pedig sok lúd mindig disznót győz.
  Bocsánat ha valakit megbántottam, nem személyes,de ezek a tények.Nagyon keveseknek adatott meg az a bátorság akik tesznek is valamit a lakosságért.

 9. Smith szerint:

  A prosti sajtó és a kék plakátok súlyosan károsítják az agyat!

 10. Azorka1861 szerint:

  Admin!
  Tipp: Nèpszava

 11. Azorka1861 szerint:

  sàndor67!
  Tizparancsolat:
  Isten nevèt hiàba ne vedd! (katolikus ès evangèlikus 2., reformàtus,
  zsido ès ateista 3. parancsolat)
  Gyerekeknek:
  http://www.szentatanazbolt.hu/shop/images/000468s.jpg

 12. Azorka1861 szerint:

  sàndor67!
  Kàdàr Jànos bölcs, a körülmènyeket figyelembe vèvö politikus volt;
  az ötödik hadoszloppal kolonckènt a nyakàn.

 13. Paul Aradi szerint:

  “Nem tudom,mikor fog a magyarság felébredni,mikor fogja beismerni azt,hogy a szocializmus nemépítése,gúnyolása,elárulása csak nyomort hozott a dolgozókra,a rendszerváltás képében,és feltétlenül el kell jönnie annak a pillanatnak,amikor egységesen feláll a dolgozók hada,és azt mondja,hogy hibáztunk,de levetjük a hibáinkat,és magunkra aggatott tolvaj, áruló vezetőinket a szemétre hányjuk!
  Minnél korábban kerül erre sor,annál kevésbé lesz véres-harcos,de bármikor következzen be,be fog következni!” István! Ezek a sorok vitathatatlanok, megértéséhez már a butított fiatalság eszmélése kell.
  Ami pedig a jövőbeni mea-culpát illeti, bizony a forradalmat már megspórolni nem lehet.

 14. Paul Aradi szerint:

  sándor 67! Irod:Kádár egy büdös nagy szovjet báb volt !!!

  Kérdezzük mi, akik a földön járunk és látjuk az igazságot az alábbiakat;
  – ha olyan nagy a demokrácia és a szabadság, akkor miért megy ki több száz ezer fiatal külföldre?
  – ha olyan nagy a szabadság, akkor az alkotmány-tákolmányt miért írhatja felül a bankdiktatúra, amelynek tombolása több öngyilkost eredményezett, mint 1956 összes, mondom, az összes vesztesége,, még a súlyos sebesülteket is beleértve?
  – ha Magyarország nem a pribékek, gazemberek, népárulók és azok seggnyalóinak “szabadságában” él akkor a francia munkás bére miért hatszorosa a magyarnak?
  – a nagy szabadság közepette hogyan fordulhat elő, hogy több százan megfagynak, sok fiatal (Ebben az országunk élen jár), miért öngyilkos?
  – Ha ma valaki társadalmi igazságosságról, szabadságról pofázik és közben ezrek küzdenek a munkájuk – fizetésük mellett a túlélésért, e közben hörcsögpofájú banditák menekülnek ide a világ szemétdombjáról az USA -ból, és itt ezek a csalók, parókagyárosok szerencsejátékkal szívják a nemzet vérét és tesznek szert milliárdos haszonra, akkor milyen demokráciát és szabadságot lát?
  Mind ezekre kérdéseket kiváltó tényekre csak azok nem képesek keresni a választ, akik képesek a halott gyermekük hasán ülve zabálni. Mondom, még egyszer, a saját halott gyermekük hasán ülve jól lakni, zabálni.

  Lehet, hát mondani joggal, megkérdőjelezhetetlenűl, hogy igen nagy annak a rohadék istennek az állatkertje!

  FÉLELMETES, ALJAS ÉS ÁLLATSZERŰ AZ AZ EMBER, AKI MA MAGYARORSZÁGON SZABADSÁGRÓL, TÁRSADALMI IGAZSÁGOSSÁGRÓL ÉS FŐLEG TÁRSADALMI BÉKÉRŐL BESZÉL!
  SOK EMBERARCÚ FÉREG RÁGJA SZÉT AZT AZ IGAZSÁGOT, AMELY MÉG MOST NEM TESZI LEHETŐVÉ, HOGY AZ EMBERI ÉRTELEM ÉS A HUMANIZMUS URALJA A TÁRSADALMAT!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.