Elszántság!

Lefejeltek egy LMP-s képviselőt az olimpiás aláírásgyűjtés közben

Egy férfi megtámadta és lefejelte Jakabfy Tamás józsefvárosi LMP-s képviselőt szombat délelőtt, miközben éppen aláírásokat gyűjtött a Rákóczi téren.
Jakabfy Tamást épp akkor értük utol, amikor rendőrségen volt, épp kihallgatták tanúként, a rendőrség ugyanis súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást.

Jakabfy azt mondta az Indexnek, hogy a piacnál zajlott az LMP-s kitelepülés, amikor 11 óra körül egy férfi odalépett hozzá és megtámadta.
“Semmi előjele nem volt, elment a pult mellett, visszafordult, váratlanul lefejelt.”
Jakabfynak a támadás után vérzett az orra, megvizsgálták a kórházban, de nem történt komolyabb baja. “Ha nem szombat délután lenne már, mennék vissza gyűjteni.” Az LMP-s képviselő szerint máskor is voltak már atrocitások gyűjtés közben, de azok csak verbálisak, idáig nem fajult egyetlen egyszer sem.
Nem ez az első eset, hogy rátámadnak az olimpiaellenes népszavazás aláírásgyűjtőire. Korábban a Jászai Mari térnél, illetve később a Nyugatinál rúgták szét a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtő pultját. Személyi sérülés akkor nem történt.
A képviselő tudomása szerint az őt lefejelő férfi a rendőrökre is rátámadt később, elfogták.
(index)
Bal-Rad komm: “Ebcsont beforr!”-mondhatnánk! DE NE MONDJUK! Ne mondjuk, mert ez az eset is-TÖBB NYÖGDÍJASTÁMADÁS MEG HASONLÓ DOLGOK-jelzi: Döbrögisztánban gyilkos indulatok fortyognak!
EGY VÉLT IGAZSÁG VÉDELMÉBEN! VALÓJÁBAN A BŰN VÉDELMÉBEN!
Vihoghatnánk, hogy megérdemelte az orrbetörést a hülye libsije! DE NE VIHOGJUNK!
Létezik Döbrögisztánban egy annyira elfogult réteg a döbrögista bűnbanda támogatására, amely talán még ölni is képes a Keresztapáért!
ENNEK A RÉTEGNEK A SZEMÉBEN VÖRÖS POSZTÓ MINDEN, ami Döbrögit és hordáját kritizálja. Ez a réteg úgy is viselkedik, mint egy fölhergelt bika az előtte lengetett vörös posztó láttán! Ráront a posztóra és az azt lengetőre!
Nem is sejtve, hogy ő csak veszíthet! A fölhergelt bika letaposhatja ugyan a posztót is meg a lengetőt!-de a végén ŐT IS a lábaira kötözött kötelekkel vonszolják ki az aréna véres homokjáról.
Várnánk a hergelő döbrögisták ELHATÁROLÓDÓ NYILATKOZATÁT!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elszántság! bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Paul Aradi szerint:

    Lefejelték az LMP-s képviselőt?
    Valakik és egyre többen, már tudják, hogy a liberális offenzíváról van szó amikor a politikai trónt már a fiatalok követelik, hiszen a generációs váltás törvényszerű. Csak, hogy ebben az a baj, hogy a gyarmatkapitalista rendszer sajátja, hogy minden választás előtt a kapitalisták rettegnek a gengszter rendszer gyengülésétől. Tudják, hogy a választás két élű fegyver is lehet. Ezt előzik meg a gyarmati kapitalista rendszer haszonélvezői akkor, amikor sebtében lépnek fel a fiatalok, most közöttük a vének, a nyugdíjasok pártjával és megannyi a víz felszínére feljövő szar lepi el a közéletet. Aljas versenyeztetése a szenvedő népnek minden 4 évben, amely politikai küzdelemnek látszó színjáték nem több és nem kevesebb mint annak bizonyítéka, hogy a kizsákmányoló kevesek még okosabbak a szenvedő többségnél. Mind ez nem több, mint mint a rendszert fenntartó hamis illúzió keltése a népben, hogy a választás bármi változást hozhat. Valakik ezt érzik és unják! A sok aljas trónkövetelő majmot, azokat, akik aztán igen jogosan kapnak egy-két frászt. Csak, hogy ez kevés. Az illúziót kergető fiatalságnak eszmélés és nem politikai színjátékban a szerepjátszás kell! Forradalom kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.