Élősködők

ÉN KÉREK ELNÉZÉST! (NYUGDÍJASOKNAK KÖTELEZŐ!)

Na, eddig tartott a türelmem drága Főpolgármester Úr! 8 milliárdos veszteségnek titulálni 350 ezer Budapesten élő nyugdíjast? Hogy annak idején, miért nem szegelte anyád a hokedli sarkához a nyelved? Szóval….

Elnéztem neked, hogy a várost elborító korcsolyapálya ügyében, némiképp megkésett a reakció időd. Miután több százan véresre törték magukat, te két nappal később + 10 fokban elnézést kértél a jégen csúszkáló népektől. Olcsó húzás volt a természetre bízni a zombie-apokalipszist.

Félrenéztem, amikor a múlthét minden napján idétlen gyerek módjára, pironkodva hadováltál az OLAF jelentés kapcsán, ellenben messzire fénylik ám a jellemtelen lojalitásod gyümölcse.
Átadtad szépen az irományt a „hozzáértők” kezébe, akik majd gondosan megkozmetikázzák a szavakat az „érintetlenség jegyében”.

Megértő voltam 3-mas Metró körülő pöcsölődés témakörében. Két éve folyik intenzíven az egyezkedés a pénzről, buszokról, tenderekről, pályázati kiírásokról, a denevérek nemi életéről, miközben már az utasok tolják a lángoló szerelvényeket. Lassan tűzfalat kell húzni a peronokra, a várható baleseti támadások jegyében.

Nagyvonalúan kezeltem, amikor az Olimpiát a főváros magánügyeként aposztrofáltad, ezzel együtt spirálisan leszarva a vidék véleményét. Ez nem egy falunap baszki, ahol gulyáságyúba főzöd a moslékot, odakészíted mellé a nagykanalat, jó étvágyat kívánsz és mellesleg borjúpörköltként számlázod ki a fejadagokat!

Na, de a nyugdíjasokat buzerálni arany komám? Ezt nem vártam pont tőled, aki hajlott kora ellenére, ennyire tahó módon pellengérezi az idősebb generáció feleslegességét.

Ember! Ezek a mostani nyugdíjasok építették fel az országot! Ez lenne a hála a bözske- utalvány mellé? A szerény apanázs ellenére, még egy kis bűnbak keresés?

Értem én az averzióidat, de nem fogadom el! Ilyen mód próbálod a főváros idézőjeles veszteségét a kormányon behajtani. De az indok Öregem, meg a Stílus! Felháborító!

Számomra minden megnyilatkozásod egy verbális inkvizíció!

Nyüszögve hörögsz, mint egy sarokba szorított veszett kutya….
Te próbálsz szólistának lenni a refrén éneklése közben! De nagyon rossz az ütemérzék, borzalmas a tempó, az összhangról már nem is beszélve.

Amikor leveszik rólad a szájkosarat, előadod a kimért, joviális öregurat, felszorozva egy alpári bunkó, lekezelő modorral, hogy a hallgatóságnak önkéntelenül az jut eszébe, hogy mi a titka ennek a mókusnak (?). Ej, de ha valami nem úgy sikerül, vagy valaki kérdezni mer! Ez a nyugodt pára
„dűt borít, mint a Gálék disznaja!”
A börtönökben szokták a szoba főnökök így előadni magukat, turháznak egyet, majd diszkrét mozdulattal (szigorú tekintettel) áthelyezik a nemi szervüket, a nadrág másik szárába.

Figyelj Apóca!
Ha az államtól nem sikerül kisírni a hiányzó szajrét (asszimilálódtam a kóter szlenghez), akkor legyen már elég beosztani azt a napi 20 milliárdot (!), amit a Budapestiek különböző adók formájában beperkálnak.
És eszedbe se jusson néven nevezni a nyugdíjasokat, vagy a nyomorodért rájuk mutogatni és okolni őket a balfaszságaidért és ezért a szemét kormányért.

Jobban jársz hidd el! Van ereje ennek a lenyugvó napnak, inkább cseréld le a napszemüvegedet és szépen csendben pihenj meg az árnyékban!

És ha netán előesz a fene, tisztelettel hajolj meg az ősök előtt, te is én is, és mi mindannyian, és csak annyit mondj, még ha halkan is, hogy: KÖSZÖNÖM!

(Mi köszönjük olvasónknak)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Élősködők bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Butaság, ahogy van!
  Utána kéne olvasni, mielőtt beszopjuk mások hülyeségeit. Fel van találva a Gugli, be kell írni, hogy “8 milliárd veszteség a nyugdíjasok” – vagy hasonló kombinációval, és kiadja a találatot, ha valahol megjelent, van bőven ellenzéki lap, biztos megírta volna valaki, ha a fenti képen látható szövegkörnyezetben hangzott volna el az amúgy tényleg pofátlan Tarlós elvtárs szájából.
  Az idézett rész a Sztárklikkből:
  “Újságírói kérdésre válaszolva közölte: az Európai Unió egyelőre nem hagyta jóvá az infrastrukturális felújítási projekt támogatását. Tarlós István ugyanakkor elképzelhetetlennek nevezte a felújítás csúszását. Ez a kormány, az állam és a főváros számára “katasztrofális kudarcot jelentene”, és könnyen azzal a következménnyel járna, hogy 2019-ig valamikor esetleg le kellene állítani a 3-as metrót – mondta.
  Kijelentette: a problémát meg kell oldani, és ha az unió esetleg nem adna támogatást, akkor meggyőződése szerint “az állam kénytelen lesz a zsebébe nyúlni”.
  A 65 éven felüliek díjmentessége kapcsán elmondta, a BKK kimutatása szerint ez 350 ezer embert érint, és “a fedezetlen mentesség” vesztesége 8 milliárd 71 millió forint a fővárosban. Tarlós István hangsúlyozta, nem az a célja, hogy a díjmentességet elvonják, hanem azt akarja: ennek a veszteségnek legalább egy részét fizesse ki az állam. ”
  http://sztarklikk.hu/kozelet/tarlos-szerint-a-65-felettiek-8-milliardos-veszteseget-okoznak-a-fovarosnak/320051

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  A nyögdíjasok adják a Fidesz legnagyobb szavazóbázisát .
  Hajrá Viktor! Szopasd őket, érezzék a hálát amiért benneteket tartanak a trónon!

 3. Fekete István szerint:

  Kedves Tarlós Úr, ugye Ön is zsebre teszi a nyugdíját vagy hét éve, Jár Önnek nem is kevés, plusz a főpolgármesteri fizetést. Így könnyen ugat a csórók kárára. Úgy hogy azt kívánom Önnek, hogy a bőr hűljön a csontjaira , de minél előbb. Egy kis nyugdijas.

 4. Realista szerint:

  Megint bedőlt a bulvár idiotizmusnak a balrad. Ráadásul a szélsőliberális sztárklikk nevű firkálmány butaságait citálta ide.

 5. Nagy szerint:

  Nincs bedölés.
  Szó szerint m.ondta: 8 milliárd.os veszteség. Amit a nyugdijas.ok ingyen utazása ad ki.
  Tarlós a be nem fizetést veszteségnek m.ondja, nincs tisztába a szó jelentésével. A nyugdijas.ok utazási sz.okásai olyan időszakban jelentkeznek, mik.or egyébként a járművek kihasználtsága kicsi. A 110 t.onnás szerelvénynek meg mindegy, h.ogy 5 nyugdijas még leül a kedvezményével egy székre. Kárt nem ok.oznak, így utazásaik veszteséget sem idéznek elő.
  Az alakuló nyugdíjas pártnak m.ost kéne a háza elé tüntetést szerveznie.
  Tarlós monny.on le !!!!!!!

  • Havasi Gáspár szerint:

   Te is olyan vagy, mint a Tarlós!
   A nyugdíjasok is szavaznak jobbra, balra, középre, még a hazug jobbikra is. És vannak akik nem szavaznak, mert már rég rájöttek, hogy ez az egész csak egy átverés.

  • Havasi Gáspár szerint:

   Az is csak egy gittegylet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.