Testvérek és kamerádok (Zászlók itt-ott)

Döbrögisztán 2017 február 11.

Budapest 1945 február

Képtalálat a következőre: „Budapest ostroma-kép”

Maradék-Ukrajna 2014-2017 

Képtalálat a következőre: „Azov zászlóalj-kép”

Képtalálat a következőre: „Azov zászlóalj-kép”

Donbassz napjainkban

Véletlen egybeesés lenne?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Testvérek és kamerádok (Zászlók itt-ott) bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Igen, ez így tökéletes, ahogy van!
  Hol vannak (lesznek) a szorgos náci kezek, amikor újjá kell építeni mindent?
  Nálunk a háború után spec. többnyire Amerikában voltak, és az ország felépülte után, a konszolidáció után kezdtek újra hazaszivárogni nagy bűnbánóan, hogy aztán 89 után újra pártocskákat alapítsanak, és megint lebontsák, amit a dolgozó nép felépített.

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Eszem ágában sincs mentegetni őket (nem is lehet és minek is) de…

  A fenti (Magyarországról) készült képeket árnyalja az, hogy az ilyesfajta eseményekre elszoktak menni az un. katonai hagyományőrző egyesületek is, akik mentesek az ideológiai töltettől. Ezt azért merem kijelenteni, mert 2010-ben magamis kíváncsiságból elmentem a “rajtvonalhoz”, onnét pedig a Mányra ahova beérkeztek a “túrázók”.
  Volt alkalmam beszélgetni ott jó pár emberkével erről.
  Persze az is igaz és letagadhatatlan, hogy voltak közöttük “vakhülyék” is, de ők képviselték a kisebbséget. Olyanokkal is beszélgettem, de ideológiának nem nevezném azt a zavaros katyvaszt ami az ő fejükben volt. Be kell tudni, hogy hülyék mindig voltak, vannak és lesznek is. Soha nem fognak elfogyni. Nem kell neki nagyobb jelentőséget tulajdonítani mint amik. Egy erősen leszeparált szubkultúráról van szó esetükben, akiktől a “szélsőjobboldal” is igyekezik megtartani a kellő távolságot.
  Vannak itt akik kívülről látják csak a dolgokat, de nekem van rálátásom a belső dolgaikra is. Ott is vannak Szálasit éltető és Hitlert dicsőítő idióták, akárcsak az ellenoldalon a “szent” Sztálint vagy itthon Kun Bélát egekig emelő barmok.
  Mint írtam a többségükben megemlékezők, akik így emlékeznek erre a gyászos időszakra és katonai hagyományőrző egyesületekből áll a dolog.
  Menjen ki valaki Normandiába Június 6.-n, lát annyi SS meg Wehrmacht “katonát” mint égen a csillag, amint “háborúznak” a “szövetségesekkel. Utána meg olyat is látni, hogy “SS tábornok” együtt áll sorba a gulyáságyúnál ételért egy amerikai “őrmesterrel”
  Volt ostrom? – volt
  Volt kitörés? – volt
  Miért és hogyan keveredtünk bele a II. Világháborúba? – hosszú lenne itt leírni és a kérdést mindig valamelyik nagyon elhajló szélsőség felől közelítjük meg, de soha nem tényszerűen és pragmatikusan. Na ez a mi bajunk!

  • Pierre szerint:

   Kerek perec leírtad a frankót!
   Se több, se kevesebb….
   Jó móka beöltözni ennek, meg annak…. A veszélyes ideológiák máshol vannak…
   ui.: ez a kitörés megemlékezés szerintem egy vicc, nem több mint egy felesleges vérfürdő volt… jobb lenne a szőnyeg alá seperni.

  • V.kutya szerint:

   Lófaszt!!!!
   Ez politikai demo volt a javából, mindezt rendőri felügyelettel megerősítve (nem asszisztálva, hanem aktív segédlettel), mert a szintén jelenlévő antifasisztákat b.sztatták a teljesen törvénytelen (tiltott jelképeket felvonultató) rendezvényen! Az egész úgy gané, ahogy van. Ezek nem hagyományőrzők, ezek egyszerű náci sertések, egyébként pedig nem érnek annyit, amennyit foglalkozunk velük.

  • vitorla123 szerint:

   Szent Sztálin én éltetem!Mert feltalálta azt a gazdasági rendszert ami nagyság rendel több tankot állított elő,mint az ellenfelei.És bevezetni szerette volna az 5 írd és mond ötórás munkanapot.Hogy te meg a többi se tudjon harácsolni.Ezért “fogtál” össze a zsidókkal,hogy megöljétek.A bosszúálló kommandóval együtt.Ez tart a mai napig.Ebben az országban azért üldözik a kommunistákat mert ezt akarják a munkavállalóknak.Hogy ki tört ki és miért a kutyát nem érdekli.A nácik dicsőítése és hatósági védelme ma már röhej. Bár a nyomorgó millióknak nem nagyon van vidám kedve.

  • Paul Aradi szerint:

   “Ott is vannak Szálasit éltető és Hitlert dicsőítő idióták, akárcsak az ellenoldalon a “szent” Sztálint vagy itthon Kun Bélát egekig emelő barmok.”
   Ennél aljasabb gondolkodást még nem olvastam! Ez azt tükrözi, hogy aki így gondolkodik fél, retteg, talán még önmagától is. Amit meg a történelemből innen-onnan összeszedett nem tudás. Hogyan is várhatnánk a fasiszta értékrendű agyalótól, hogy ismerjen különbséget Sztálin és (h)itler között. A ilyen zavart keltő belopakodását itt ezen az oldalon is, nem ítélhetjük többnek, mint amikor a féreg a bútorainkban tesz kárt! “D” az a típus, amely a legfélelmetesebb, alig ha hihető, hogy gyermekeinek szeretető apja volt, vagy van akit ő szeret. Saját magát? Talán!
   Erre nem várok válaszként tőle többet, mint értelmetlen tűzokádást, szitkozódást és mi többet, gondolkodás helyett. Persze nem nekem nem tud válaszolni, hanem az értelemnek!

   • joz szerint:

    Tovaris! A te érveid piszok meggyőzőek! Pl. “aki így gondolkodik fél, retteg,”, “zavart keltő belopakodás”, “a féreg a bútorainkban tesz kárt”. Hát ez eléggé goebbelsi stílus! 🙂

 3. Pozsony 907 szerint:

  A 22 000 nèmet, 20 000 magyar katonából, ès a hozzájuk csatlakozott majd 40 000 civilből 736 ember èrte el a kb 30 kilómèterre lèvő mányi nèmet vonalakat.

 4. Balázs szerint:

  A saját elesett katonáinkra méltóképpen kell(ene) emlékeznünk.
  Az ideológiát hagyjuk, az elesett katonák többségét se érdekelte.

  • Paul Aradi szerint:

   De ha tehették a derék katonák, akkor gyilkoltak még parancs nélkül is, HŐSIESEN!

   • Pozsony 907 szerint:

    Meg nőket, gyereklányokat, nagymamákat erőszakoltak, gyilkoltak azok a katonák HŐSIESEN! Nem kell előadnod magad, háború volt!

   • Pozsony 907 szerint:

    Ebben az esetben tegyük hozzá azt is èdesegy komám, hogy nők, gyereklányok tömkelegèt erőszakolták meg hősiesen azok a katonák, HŐSIESEN!

   • Pozsony 907 szerint:

    Amazok nem?

 5. Paul Aradi szerint:

  Magyarország, a tenger nélküli véres kezü tengernaggyal olyan népellenes tevékenységet folytatott, mint (h)itler fő-fő seggnyalója, hogy aktivitásában magukat a németeket is túlszárnyalták. Példának hozható a rekordszámú deportálás! EZ TÉNY!
  A MAGYARSÁGRA JELLEMZŐ, HUNGARICUM
  Amikor náci, hungarista közönséges gyilkosnak volt jó lenni, akkor annyi volt a hungarista náci, hogy a magyar lakosság számát is túlszárnyalta. Ha partizánnak volt előnyös lenni, akkor mind a 10 millió magyar partizán volt. Ha kommunistának volt előnyös lenni (800 000 párttag), akkor annyi magyar volt kommunista amennyi magyar nem is élt. Ma annyi ember vesztese a kommunista, Kádár rendszernek, hogy annyi magyar akkor nem is élt. EZ IS TÉNY.
  Mennyi mocsok fér még a SZŰZANYA MAGYARSÁGÁRA MÉG?
  Erre adjon már választ, aki játszik a fasiszta eszmével és már, már a gyerekének a vérét is inná ha lehetne!

 6. Fergeteg szerint:

  Mindeközben:

 7. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Paul Aradi, meg V.Kutya.
  Most már értem a Fidesz birkák lelkületét is. Egész jól megvilágítottátok azt nekem.
  Az ilyen csontig lebutított érvrendszerrel csakis egy velejéig primitív lelkű és gondolkodású ember áskálódik a dolgokban, fogadja, vagy éppen utasítja el azokat.
  Nos a ti lelkületetek még ha ideológiailag messze is van tőlük, de ugyanolyan mint Orbán Viktor báránykáié.
  Nem bántásként, hanem észrevételként írtam ezt.

  Vitorla123 “koma” habár ideológiailag ugyanazon az oldalon áll mint ti, de ő legalább HISZ VALAMIBEN és ne csak fröcsög és gyalázkodik mint ti!
  Ideológiáját igyekezik pragmatikusan leközölni (még ha azzal magam nem is értek egyet), amit magam részéről elfogadok mint érvelést.

  Mert a ti érvelésetek szerint csupán az elvtársaitoknak lenne helye itt Kárpát-Hazában a többi csak alattvaló lehetne maximum mélyen kussban tartva!
  Na miattatok utasítja el az emberek 99%-a az ideológiátokat, mégha annak lenne is pozitív hozadéka akár rájuk nézve is. De ilyen gyűlölködőket nem akarnak a nyakuk közé. Oszt pont…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.