A hiénakotorék nyugalma érdekében…

 

 

 

Távoltartás ülés lesz az uzsorás miatt 2017. február 14. (kedd) 9:00

Nem adom a házamat fényképe.

Nem adom a házamat fényképe.

Mint korábban arról már írtunk, az uzsorás ügyésze távoltartást kért Póka László ellen. Azt szeretné elérni, hogy ne mehessek be a Laura útra.
 Az ülés 2017. február 14-én 9 órakor lesz a Fő utca 70-78-ban.
Az ülés zárt, így csak az aulában lehet várakozni.
Előtte 7:30-kor sajtótájékoztatón mondom el az ügy részleteit a XII. kerület Laura út 26. előtt.
Természetesen az ülés után is lesz sajtótájékoztató.
Részletek az ügyről, és iratok a Nem adom a házamat mozgalom fészbúk oldalán érhetők el.https://www.facebook.com/pg/Nemadomahazamat/posts/
Az ügy erkölcsi hátteréről legyen itt Mány Péter írása, ami még az előző, 2016. május 26-i távoltartás tárgyalásra íródott.
Egyébként arra a tárgyalásra nem jött el az uzsorás.
HAjrá!
PL
„Törvény, vagy háttérhatalom? Pénz az Isten? Vagy létezik még még jog is?
Mány Péter 2016 MÁJUS 25.                             
„TARTSÁTOK TŐLEM TÁVOL A SÁRGAPÓLÓSOKAT”!
Egy holnap tartandó trgyalás előzetese:
Ma olvastam egy megosztást a Póka Laci témaboncolgatásáról! Kicsit egyéni stílusban de annál őszintébben hozzászólnék, és válaszolnák Laci egy-két felvetett gondolatára.
idézet Lacitól:
„Azt is látniuk kell, hogy minél jobban próbál a már fogatlan oroszlán karmolni, annál erősebbek, annál hangosabbak, annál elszántabbak, és annál ötletesebbek leszünk.”
Lacikám! Van, amiben nincs igazad: Nem is olyan „fogatlan” az az oroszlán, amelynek egyetlen bajuszrezdülésére az ország legkomolyabb nyomozóhatósága kifejezett hadjáratot indít kb 25 büntetlen életű, magyar demokrata, alkotmányos állampolgári jogaival jogszerűen élni próbáló, magyar ember ellen. Nos, az az oroszlán nem is olyan fogatlan! Sokkal inkább feldühödött ragadozó, akinek felségterületét, (ami pedig egyébként a Magyar Köztársaság fővárosának hivatalos közterülete), a hozzá méltatlan senkiházi, (kódis) sevizás „emberutánzatok” megzavarják.
Laci! Te, és Ti. és Mi, marha nagy tévedésben vagy, vagytok, vagyunk! Még hisztek abban, hogy a magyar köztársaságban a törvény előtt mindenki egyenlő.
Mert, hogy lehet ott egyenlőségről, (törvény előtti egyenlőségről) beszélni, ahol több tízezer magyar állampolgárt zaklathatnak bankok behajtó legényei saját otthonukban (ami még törvény szerint az övék. mindennapi életvitelük színhelye) levelekkel, telefonon, személyesen, , lakásokba becsengetve, kigyúrt testtel, sokszor a pszichikai zsarolás valamennyi törvényes tényállási elemét kimerítve, akkor, amikor a (behajtólegényeket közvetve az adósok magánszféráját megzavaró szituációban) odaküldő „fogatlan oroszlán” a hatalom, a törvény, és minden elképzelhető alkotmányos fórum támogatását felhasználva Téged törvény elé citálhat. Szerinted hol lehet ebben a szituációban törvény előtti egyenlőségről beszélni. Én nem is tudom másképpen jellemezni ezt a törvény előtti egyenlőséget,, mint a Pénz. a Hatalom, a Mérhetetlen Vagyon, a Vagyon hozta befolyás és a semmivel nem (csak a törvény előtti egyenlőség zavaros álmával együtt élni akaró magyar emberek) egyenlőségével. Laci! Sárgapólósok, Fekete nyakkendősök! És Ti mindannyian akiket Ők képviselnek utcán, bankokban, demonstrációkon! Vigyázzatok! Imádkozzatok!
Ha ezt a négy embert holnap a Bíróság kitiltja a Laura utcából, akkor holnapután és azután téged, engem, minket, kitiltanak a városomból, a hazámból, kitiltanak minden vélt jogomból, jogunkból.
Tudom, hogy ez a pár sorom el sem jut a holnap döntő bíróság elé, de szentül hiszem, hogy tudjuk, a bíróság holnap a törvény és igazság szellemében dönt majd három, (hihetetlenül gazdag és számtalan előjogot élvező magyar állampolgár) s kicsit több, (de embertelenül szegény, és a társadalomért tenni akaró) szintén magyar állampolgár igazságáról. És ugyanakkor az Országról, a Jogról, a Jogállamiságról,
a TÖRVÉNY ELŐTTI EGYENLŐSÉGRŐL és a TÖRVÉNYENIVÜLISÉGRŐL.
Isten óvja Magyarországot! Isten óvja a Hazát!”
(Póka László)

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

A hiénakotorék nyugalma érdekében… bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Hun szerint:

  Ez a cikk most mindennél aktuálisabb!
  Ha a biróság kitiltja a békésen tiltakozó sevizásokat a laura utcából akkor Magyarország államformája onnét kezdve hivatalosan is diktatúra. És onnantól kezdve a narancsos rezsim hivatalosan sem tekinthető legitimnek!

  • Lajos szerint:

   Kedves honfitársak!Akik az igazat keressük mind a gazok között!Sehogyan sem legitim a magyarország nevű vállalat amelyik bejegyezve a new york-i és chicago-i tőzsdén 2012 jan 1.óta magyarországon alkotmányos válság van.Itt van az info olvassátok és terjesszétek.A politikai maffiák magán területe a nép kizárva meg lehet dögleni, vagy elmenni(mint ahogy mindegyik hangoztatta) vagy felvenni a vasvillát!!! http://www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/

   Baráti üdvözlettel!!!

   Nem jobbos nem balos csak magyaros Lajos!!!

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Miután az előző rendszert árulással (politikai puccs) döntötték meg, soha nem is volt legitim, tehát a pártjai sem lehettek és lehetnek azok.

 3. petymeg szerint:

  Meg mondja nekem valaki,hogy nálam miért csak “X”lelenik meg a képek helyén?Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.