Döbrögiéket ISMÉT MEGKÍMÉLTE az álellenzék

A döbrögista hordát szemmel láthatólag meglepte az olimpia megrendezése kapcsán elkezdett népszavazást kezdeményező aláírásgyűjtés “sikeres” haladása! Azért idézőjelben a sikeres jelző, mert ugyan könnyen lehet hogy péntek délig összegyűlik a 138 ezer támogató aláírás, csakhát az érvényességi ellenőrzés ugye…
-Amelyen az eddigi átlag 25 százalék SZOKOTT lenni!

A döbrögisták ráadásul nem is mertek beleállni egy ellenkampányba, mert érezték-érzik a legújabb lopási kísérletükkel szemben megnyilvánuló népdüh növekedését. Viszont a koncra nagyon fáj a foguk. Betervezett zsákmányról van szó a rendezési pályázat ürügyén. Tízmilliárdok ellopása van betervezve. Erről lemondani semmiképp sem akarnak.

EZ AKKOR IS BIZTOS ZSÁKMÁNY, HA A NOB NEM DÖBRÖGISZTÁNNAK ADNÁ A 2024-ES JÁTÉKOK RENDEZÉSÉNEK JOGÁT:
Igen ám, de ha összejönne a népszavazás a dologról, és HA azon elbukna a remek terv, akkor bizony lőttek ENNEK a zsákmánynak.
A döbrögista horda tehát nem mehet neki nyíltan a dolognak. Elő hát a ganyéhordókkal. Jöjjön a birkamenetes szervezőbanda ötletelése. Lomniczi vezérbirka már belengette: szerinte vitatható, hány aláírást kell összegyűjteni. És persze rajtuk kívül mások is élhetnek jogorvoslati kezdeményezéssel – különböző támadási felületet találva az aláírásgyűjtő-íveken.
Megkérdezett hordapotentátok közül egyetlen egy sem akadt, aki komolyan hinne benne, hogy Döbrögisztán vajdaság valóban megkaphatja a rendezés jogát.
“Nem akkor lennénk bajban, ha egy népszavazás miatt nem kapnánk meg, hanem ha tényleg elnyernénk, de ennek, be kell lássuk, nincs akkora realitása, hogy valós politikai dilemmát okozna” – mondta a hvg.hu-nak egy magas beosztású, a Nemmzetthy Rablóbanda =NER) lopási stratégiára is rálátó Don. De más forrásból is úgy értesült a HVG, hogy a horda és a vezérlő qrmány legfelsőbb szintjein is öt százalék alatti esélyt adnak a rendezési pályázat elnyerésére.
Így is van már épp elég baj! Belegondolni is rossz, hogy mi lenne a vége egy mostani becslések szerint minimum TÍZEZER MILLIÁRD FORINTBA BELEKERÜLŐ kéthetes szélhámosság döbrögisztáni megrendezésébe.
Szóval reményeik és REMÉNYEINK szerint olimpia itt nem lesz!-DE NÉPSZAVAZÁS SEM!
AZT UGYANIS A HORDA BÁRMI ÁRON EL AKARJA KERÜLNI! MINT BIZTOS VERESÉGGEL JÁRÓ NÉPSZAVAZÁST!
Ezért LEHETETT VOLNA kiváló alkalom a népszavazás a horda gyengítésére! De ahhoz legalább száznyolcvanezer érvényes aláírás kellett VOLNA!
KELLETT VOLNA! DE NEM LESZ!
Így aztán népszavazás sem lesz!
CSAK HALANDZSA LESZ! A szokásos döbrögista duma! Miszerint a budapestiek TÖBBSÉGE NEM ÍRT ALÁ, és ezzel az olimpia ötletét-ezzel együtt pedig a hordát mint kigondolót-TÁMOGATJÁK!
Sajnálatos, hogy az álellenzék egyes részei az aláírásgyűjtés kezdeményezőit nézték inkább, mint az ütés lehetőségét a hordára!
Kérdés hogy miért?

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögiéket ISMÉT MEGKÍMÉLTE az álellenzék bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  😀 admin, admin 😀

 2. Hun szerint:

  Sajnos a miértet én sem értem. Hiszen egy ilyen népszavazással garantáltan hatalmas csapást lehetne mérni a narancsos hordára.

 3. Botond szerint:

  Miért, miért? Van az a pénz, amennyiért korpás is lehet a hajuk … ennyi.

 4. petymeg szerint:

  Mert egoista barmok!

 5. Nagy szerint:

  Az egész népszavazás egy álca egy új párt a m.omentum felh.ozására.
  Az egész elején m.ondtam, nem lesz elég az ívek száma.
  Úgy lát.om Orbán készül egy esetleges ellenzéki időszakra.

 6. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Mondjuk reálisan belegondolva nem az ellenzék tehet arról, hogy a pestiember baccik odamennti a standokhoz, hogy aláírja azt a qrva ívet.
  Eze az egyik “sorstragédiánk”, AZ ÉRDEKTELENSÉG ÉS A BELCARÁS A DOLGOKBA!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.