Nekünk végünk! Adrienn kiszállt! Döbrögi örökre a nyakunkon marad!

Visszavonul az internetszenzációvá vált magyar politikusnő, Drotár Adrienn

“Névtelenül, arctalanul gúnyolódtak velem szemben, undorító megjegyzéseket tettek, pedig nem is ismernek” – mondta Drotár Adrienn, aki megunva a támadásokat kilépett a Magyar Polgárok és Gazdák Pártjából már egy nappal az után, hogy bemutatkozott a hajdúszoboszlói tévében.

A Hajdúszoboszlói Városi Tévében mutatkozott be néhány nappal ezelőtt Drotár Adrienn ingatlanos és fogtechnikus, bejelentve, hogy politikai karrierbe kezd a Magyar Polgárok és Gazdák Pártjában.

A nem túl jó svádájú, de annál ambiciózusabb politikus interjúja, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy “ponzorokat” keresnek, fénysebességgel terjedni kezdett az interneten.
Drotár Adrienn a szerdai Borsnak azt mondta, már egy nappal az interjú után kilépett a pártból a gúnyolódások és a “lejárató cikkek” hatására. Azt mondta, nem pénzkereseti céllal szállt volna be a politikába, hanem hogy embertársain segíthessen. Eddig csak vitte a pénzét a politizálás.

Névtelenül, arctalanul gúnyolódtak velem szemben, undorító megjegyzéseket tettek, pedig nem is ismernek – mondta Drotár, hozzátéve, hogy azért jó visszajelzéseket is kapott.
(Forrás: HVG)
Bal-Rad komm: Dupla csapás érte a magyarságot! Adrienn úgy döntött, hogy inkább gazdálkodni fog. Politizálás helyett. Elhagyott bennünket! Döbrögi egyetlen valós alternatívája cserbenhagyta népét. Amit súlyosbít, hogy a nyakunkon hagyta Döbrögit!
MI LESZ MOST VELÜNK? ELSZÁLLT A REMÉNY! NEKÜNK VÉGÜNK!
Isten nem ver bottal! Nem hagytuk hogy segítsen rajtunk Adrienn!-hát kilép az életünkből! Nem is érdemeltük volna meg!
Ha nekünk inkább Döbrögi kell!-hát magunkra vessünk! (Pedig Adrienn minden bizonnyal jobban néz ki anyaszülte meztelenten, mint Döbrögi díszmagyarban! De ha nekünk Döbrögi rusnya pofája kell…) 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nekünk végünk! Adrienn kiszállt! Döbrögi örökre a nyakunkon marad! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Pedig ahogy elnézem, nála biztos lábakon áll a politika. Megvan a véleményem róla (nem pozitív), de egy laza pártértekezletet el tudok vele képzelni. Persze csak egy éjszakás, akarom mondani egy alkalmas de alapos politikai elemzés céljából.

 2. Balázs szerint:

  Végünk!!!

 3. öregkun szerint:

  Ez politikus, mitől?

 4. Tovaris szerint:

  Ki a p….csa ez a Drotár Adrienn? Honnan kellene ezt nekem ismerni?
  Miért kell ezzel a k….val ennek a lapnak foglalkozni? Talán fizet érte?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.