CSAK koporsóban…

Előzetesben marad a rendőrgyilkossággal gyanúsított bőnyi Gy. István

Győri Törvényszék közleménye: “A Győr Járásbíróság nyomozási bírája elutasította azt a védői indítványt, amit a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottjának ügyvédje terjesztett elő, kérve az előzetes letartóztatás megszüntetését.

A Győri Járásbíróságra január 27. napján érkezett kérelmet a nyomozási bíró az ügyészségnek megküldte, majd az iratok és az ügyészi indítvány beérkeztét követően a gyanúsított védője által az előzetes letartóztatás megszüntetése iránti kérelmet elutasította. A bíróság azt rögzítette a döntésben, hogy a megalapozott gyanú és így az az előzetes letartóztatás általános feltétele fennáll, a rendelkezésre álló bizonyítékok ezt megerősítik. A bíróság hivatkozott arra, hogy a korábbi, az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról szóló döntésének indokai változatlanul fennállnak, így a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye és a nyomozás megnehezítésének veszélye, amely miatt a gyanúsítottal szemben a legsúlyosabb kényszerintézkedés indokolt.

Képtalálat a következőre: „Bőnyi rendőrgyilkosság-kép”

A bíróság döntést kézbesítette a gyanúsítottnak, aki fellebbezését már bejelentette, a védő számára a fellebbezésre nyitva álló határidő azonban még nem telt le.”
(kisalfold)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen ért valakit csalódás a hír olvastán? Aligha.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

CSAK koporsóban… bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Györkösék már a vörösfasizmus határán jártak!Oroszokkal cimboráltak.Ráadásul még védekeztek is.Ez megengedhetetlen egy jogállamban.Ráadásul kellet egy hősi halott is.Hogy sikerült összehozni rejtély.Lényeg,hogy ami megtörténhet az meg is történik mondta Mörfi a zseni!

  • Hun szerint:

   +1. Remélem az Orosz vezetés is árgus szemekkel figyeli hogy mit művel ez a hazaáruló illegitim narancsos rezsim Magyarországon. Bezzeg ha Györkös zsidó volna és nem hazafi akkor már régen szabadlábon volna. Sőt az is lehet, hogy még állami kitüntetést is kapott volna.

 2. Pozsony 907 szerint:

  A ők bejelentettèk a szèlsőjobboldal elleni támadást.

 3. turulking szerint:

  nem györkös volt a célpont–eleve likvidálni akarták rendört igy hátulrol fejbe lötték–utána agyonlötték volna györköst de öreg nem volt vevö erre s kalasnyikovval hangot is adott ennek—–lehetetlen pisztoly golyo ütütte lyukra ráfogni hogy géppuska okozta…

 4. Szaszi szerint:

  ” Az idős férfi információink szerint vallomásában azt mondta: nem ő lőtte le Pálvölgyi Pétert, fegyvere csak akkor sült el, amikor egy lövéstől összegörnyedt. Ám a rendőrség és az ügyészség őt gyanúsítja a nyomozó lelövésével. Ráadásul a fegyverszakértőt, aki elvileg percek leforgása alatt meg tudja mondani, hogy Győrkös gépkarabélyából vagy valamelyik másik, az akció során a rendőrök által használt Parabellumból származott-e a lövés, csak most rendelték ki. “

  • Botond szerint:

   Ezt a kérdést már a boncolásnál meg tudták állapítani … mivel jelentős alaki és méretbeli eltérés mutatkozik egy pisztoly és egy AK lövedéke között. Na innen kezdve körülxaros az egész mese / az egész sündőrségen nem akadt egyetlen egy tag sem, aki felismerne két ennyire eltérő paraméterekkel bíró lövedéket ? Az egész bagázsnak kérnie kellene a leszerelését … általános alkalmatlanságra és becstelenségre hivatkozva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.