Ha kell ölnek is a vajdáért!

Szétverték a Momentum aláírásgyűjtő standját a Blaha Lujza téren

Egy férfi szétverte a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtő standját a Blaha Lujza téren. A Momentum megerősítette, hogy tényleg ez történt, rendőrt is hívtak. Úgy tudjuk, a támadó még két kézzel beintett a rombolás után, majd lelécelt.

A balhé közben a férfi széttépett egy ívet is, amin aláírások voltak, de csak három aláírás veszett emiatt kárba.
Így néz ki most a stand:

Ma már egy LMP-s aláírásgyűjtőt is fejbevágtak üveggel a Móricz Zsigmond körtéren. Ő kórházba került. A tettes nem menekült el a helyszínről, hanem ott elfogták.
Korábban pedig egy másik LMP-s aláírásgyűjtőt fejeltek le. Sőt, nem is ez az első eset, hogy egy Momentum-standot vertek volna szét. Sőt, nem is a második.
A mai az aláírásgyűjtés utolsó napja, a Párbeszéd ma adta át a 12 ezer aláírást, amit összeszedtek a Momentumnak.
(Forrás: 24.hu)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen idáig süllyedt ennek az országnak a közélete. Ahol-és EZ ELSŐSORBAN A DÖBRÖGISTA FANOKRA JELLEMZŐ-a kedvelt rablóbanda védelmében még akár gyilkolni is hajlandóak a másik rablóbanda talpasát. Miközben a csúcson egymás vállát lapogatják a hordafőnökök. Cinkos összekacsintások közepette. De amúgy a másik kezükben kést szorongatva, hogy megforgathassák a szerintük galád másikban.
Pedig CSAK EGY NÉPSZAVAZÁSI KEZDEMÉNYEZÉSRŐL van szó!
De a döbrögista horda már ettől is retteg! Nem ők kezdeményezték! Híveik pedig mint a fúriák!-úgy támadnak!
Érdekes dolog lesz, ha sok lesz az “érvénytelen” aláírás! A folytatás miatt lesz érdekes! Mert biztosak lehetünk abban, hogy lesz folytatás! Szinte biztos, hogy nem népszavazással.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ha kell ölnek is a vajdáért! bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. János szerint:

    Az olimpia azonosan egyenlő az államcsőddel. Annyi adósságot halmoznának föl, hogy az 500 évre visszavetné Magyarországot még a jelenlegi sereghajtó állapotához képest is! A legjobb esetben is! De az Olimpia=államcsőd! Hogy itt mi szokott történni államcsőd esetén, arra példa 1918! Abban a percben amikor az olimpia miatt beáll az államcsőd, ránk zúdulnának a csehszlovák területrabló kutyák, a román cigányok és felszabdalnák országunkat úgy mint 1918-ban. A nigger “franciák”, nigger és pakisztáni majomemberek lakta Anglia, és az elmuszlimosodott vandálok (itt az egykori Németországra gondolok) pedig néhány száz cigány prostituált szolgáltatása fejében ujjongva szentesítené Magyarország ismételt felosztását Versaillesban! Ahogy szokták! Ahogy tették 1920-ban! Tehát NEM KELL OLIMPA!
    Gondoljunk bele, ha olimpiát rendeznénk az nem csak arról szól hogy ellopnak a politikusok és gengszterek néhány tízezer milliárd forintot. A sok felesleges, semmire sem jó épületet megépítik. Mérnökórák millióit használják el. Szakmunkás munkaórák százmillióit használják fel a semmire! Mi hasznot hoz egy stadion? semmit! Mi hasznot hoz egy sportuszoda, egy vívóterem? Semmit! A felesleges létesítményekbe beépítenénk cementnek, betonnak, acélnak, szerelvényeknek, burkolóanyagoknak, gipszkartonoknak millió tonnáit. Rézkábelek százezer kilométereit, számítógépek ezreit, légkezelő berendezéseket, frekvenciaváltókat tömegével. Mivel Magyarországon már semmit sem gyártanak, ezért ezeken mind a beszállító idegenek, nigger és muszlim imádó németek gazdagodnának meg! Röhögnének rajtunk, örülnének, hogy még náluk is vannak hülyébbek a világon! Hizlalnák a pénzünkön a húszgyerekes, hatfeleséges muszlim újnémet terroristák betelepített sokmilliós tömegét!

  2. Smith szerint:

    Én azt mondom, hogy kellenek az ilyen esetek. Legalább felhívják a figyelmet, hogy a Fidesz kormányzás, a lakájmédia pedig hiteles tájékoztatás helyett, csak uszító tevékenységet folytatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.