Orosz autós video! Ajjaj!

Az alábbi video viszont “nem kutya”! Akár azt a címet is adhatnánk neki,hogy  “amikor a pilóta megkérdezi a kamionos: Hé paraszt! Melyik út megyen itt Budára?”

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Orosz autós video! Ajjaj! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. medve szerint:

    Admin Kedves! Eddig olyan kisfilmeket láttam, amin sárból ki, be, vagy dőlnek a darúk, meg egyéb kimentéses akciók, borulások stb. Ez a film viszont nagyon kedves, ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen természetesen segítenek egymáson. Hát itt is és máshol is így kéne. Hálásan köszönöm. Felmelegedett a szívem. medve

  2. TERMIN8ATOR szerint:

    Azt hiszem, hogy a felső videó már egyszer volt itt a bal- radon Vannak minden nemzetségben JÓAKARATU és SEGITŐKÉSZ EMBEREK, de vannak bizony NAGYON IS ROSSZAKARATU ELLENSÉGES ÉRZÜLETÜ EMBEREK IS. Az a véletlen fintorától függ, vagyis mikor milyen érzelmüvel találkozunk. Szerintem azt nem lehet globalizálni, hogy ez, vagy az a NEMZET csak JÓ, SRGITŐKÉSZ EMBEREKBŐL ÁL a másik nemzet meg csak GONOSZ és ROSSZ AKARATUAKBÓL ál. Mindenki döntse el a saját lelkiismerete szerintszerintem !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.