Te nyugdíjas! Most figyelj…

6 év alatt visszaadta Döbrögi a 13. havi nyugdíjat

Rétvári Háromkeresztes Idióta a döbrögista Magyar Időknek nyilatkozva (mi más is adna teret egy ilyen agyament nyalonc ömlengéseinek, mint az udvari lakájmédia) arról dumált, hogy az elmúlt hat év alatt több mint 20 százalékkal emelkedtek Döbrögisztánban a nyugdíjak, ami messze meghaladta az infláció mértékét.

Az államtitkári rangú félnótás döbrögista hordatag a 2011 és 2016 közötti időszak nyugdíjemeléseit ecsetelgette.
Arról ömlengett, hogy szerinte kedvezően változott a nyugdíjasok anyagi helyzete annak köszönhetően, hogy a nyugdíjak rendszeres, évenkénti emelése meghaladta az árak emelkedését.

Képtalálat a következőre: „Rétvári Bence-mém”

Ez az agyament nem átallotta KINYILATKOZNI, hogy hat év alatt a nyugdíjak 20 százalékkal emelkedtek, miközben a nyugdíjas infláció 12 százalékot tett ki, így a nyugdíjak vásárlóértéke emelkedett. Ennek-de főként a vajdának-köszönhetően a nyugdíjasok egyhavi nyugdíjjal több pénzből gazdálkodhatnak.
Külön kihangsúlyozta Döbrögi Barma: mindez természetesen a döbrögista horda jótéteményeként vonul be a magyarságtörténet aranyoldalaira. Merthogy Döbrögi vajda 6 év alatt visszaadta az elvett 13. havi nyugdíjat

Képtalálat a következőre: „Rétvári Bence-mém”

Szóval Te döbrögisztáni nyugdíjas! Kiváltképpen a havi 80 ezer körüli “illetményben” részesülők! Kuss van! Hálálkodás van!

Szövegközi kép 1

A fenti kép 20 tételéből meg legalább 21-re nincs is szükség! 

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Te nyugdíjas! Most figyelj… bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Ez sajnos nem így van. Az infláció hírverés nélkül terjed, a polcon látod egyik napról a másikra emelkedik az ára elég sok árunak. Persze akiknek megadatott a nyugati fizetés az nem veszi észre, de a nagy többség a nyugat ájrópai árakat fizeti, és a lealázó magyar keresetekből, nyugdíjakból gazdálkodik. Igaz vannak emelések, el kell ismerni. Csak ez a fizetés hol van a nyugat európaitól! Kevesebb emlékév, stadion stb…

  • Nagy szerint:

   Így van, az árak európaiak, a sz.olgáltatás.ok és az állam, meg balkáni, a nyugdij megalázóan kevés. Ha a szüleimet nem segíteném ők is a Blahára mehetnének. Bevittem az egyik k.ocsimat a szervizbe és lát.om, h.ogy 15600 Ft az óradíjuk, p.ont mint az osztrák.oknál. Megkérdeztem, és a bérek annak ötöde. A kisz.olgálás meg balkáni. H.ol a különbözet ?
   A vezető aki a törzs tagja, 36 milliós mercivel jár. Láttam. Mondták: m.ost megy Balira az egész családdal hár.om hétre.
   Orbán szemén hály.og van, már nem látja a saját népét.

   • Havasi Gáspár szerint:

    Orbán szemén nincs hályog, pontosan ismeri az állapotokat, melynek kialakításában szervesen részt vesz.
    Ez a nép pedig nem az övé. Ő más népet képvisel, még a sajátja sem érdekli.

 2. istván szerint:

  Ez sajnos,nem így van!Félre a sajnálkozással,és ezt a szarfaszú köcsögöt Orbán bandájával egyetemben el kell kergetni a halál faxára!
  Dől a szájából a nyálas hazugság,annak ellenére,hogy már az EU-nak is feltűnt a magyarországi szegénység,meg az állam korrupt iláltsága,pedig nem nagyon tőrődtek velünk eddig!Igaz nem is úgy állnak hozzá,hanem Orbánt mentegetik,hogy legalább hazudjon valamit,és ennek,meg a többi fajankónak a hazug szájával hazudik is a világnak!Amit az igyekszik el is hinni!

  • Nagy szerint:

   Szajkóka !
   És kit tennél a helyére ? Egy másik t.olvajt, vagy egy agresszív másik bib.oldót ?

  • öregkun szerint:

   Nincs érdek képviselet. A kapitalizmus nem mindenkinek jótékonysági intézmény. 67-évesen is dolgozok nagyon jó a munkahelyem, de ha nem állok ki magamért bizony senki nem segít rajtam.Ez így van nagyban is , Orbán Úrhoz mi jut el nem tudjuk.

   • vitorla123 szerint:

    A lényeg,hogy ez nem véletlen,hanem tudatos!A Bosszúálló Nép tudatos gazember ,harácsoló tevékenysége.Csak azon jár az eszük,hogyan tudnak a magyar lakossággal kibaszni.Nem véletlen!Dehogy !Szellemi munka van benne,ment a devizahitelezésben.Mind addig,míg a munkavállalók nem ismerik fel,hogy a társadalmi létük miatt kommunisták,ha tagjai a pártnak,ha nem,ha nem fogunk össze ezen elvek mentén,ha egyetértenek vele,ha nem,lehetetlen megvédeni a magyar munkavállalók és nyugdíjasok létezéséhez szükséges feltételeket.Vedd tudomásul munkavállaló,hogy te kommunista vagy.Szerintük.(Vörös náci)Üldözésed és elpusztításod nekik alapvető érdekük. Így szerzik meg a vagyonkádat.Másként nem adod ingyen! Így szervezték meg a magyar államot a rendszerváltás után. Ponyátna.

 3. öregkun szerint:

  Mindegy nagyon reálisnak tűnik.

 4. istván szerint:

  Nem bántottál senkit?!Hát ippeg ez a baj!
  Ha meg bántottál,akkor az!
  Ilyen egyszerű!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.