Vár a vajda…

Pharaon már az első vízumigénylésbe beleírta, hogy találkozni fog Döbrögivel

DRGHAITHRPHARAON

Amikor a pénzmosás és terrorszervezetek finanszírozása miatt körözött szaúdi olajmilliárdos, Ghaith Pharaon “professzor” 2014 őszén Bejrútban schengeni vízumhoz folyamodott, hogy Döbrögisztánba jöjjön, az illetékesek tudták, hogy Döbrögi vajdával találkozik majd.

Pharaon már az első, rövid időtartamra érvényes C típusú vízumkérelembe is beleírta a vezírrel tervezett találkozót, és ő, valamint a találkozót szervező Zaid Naffa is felhívta erre a döbrögisztáni hatóságok figyelmét.
(Márpedig egyilyen írásos FIGYELMEZTETŐ-fantáziálhat Bihar Ura Fejenagy Kósa bármit-ELLENŐRIZENDŐ dolog. Miután pedig NEM AKÁRKI/K írta/irták ezt, máris kapta a “professzor úr” a vízumot!)
Ezt állítja Demeter Márta országgyűlési képviselő, akinek lehetősége volt betekintenie Pharaon vízumigénylésével kapcsolatos adatokba a Zseléagy dirigálta külügyben.

Mindez Demeter szerint azt mutatja, hogy Pharaon nem véletlenül találkozott a Naffa által szervezett díszvacsorán Döbrögivel, hanem eleve ezt tervezte – olyannyira, hogy a vízumigényléskor a jordániai konzul és ő is hivatkozott erre.
Demeter szerint ez újabb bizonyíték arra, hogy politikai körökből érkező elvárásra Döbrögisztán állami szervei közreműködtek abban, hogy egy nemzetközi bűnöző beutazhasson a vajdaság területére, ahol aztán tárgyalt, befektetett, adott-vett.
Demeter Márta szerint ezek fényében már az a kérdés: „Bármilyen bűnöző számára belépőjegy Döbrögisztánba, ha ott a Keresztapával vacsorázik?”
A válaszunk: IGEN!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vár a vajda… bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. istván szerint:

  Lám-lám!
  Az a Demeter Márta mondja ezt,aki megmondta a MSZP szemébe,hogy nem akarja ’18-ban leváltani Orbánt!
  Akkor DM nem most tudott erről,hanem már korábban is,ezért távolíthatták el többek között(!!) az MSZP-ből,és akarták elvenni képviselői mandátumát,hörcsögpofájú Gőgös indklásával!Ami úgy szólt,hogy a mandátumát a PÁRT-tól kapta!De Hörcsög úr!Eddig,és ezzel az üggyel is,meg ahogy a szemetekbe mondta sumákságotokat,azzal együtt a dolgozók,azaz a nép érdekeit képviselte,képviseli!Nem arról szólt a megválasztása,hogy egyedül a MSZP-t képviseli,hanem az MSZP-nek ,mint baloldali pártnak kellene a nép érdekeit képviselni nem csak kéviselőin keresztül,hanem minden megnyilvánulásában is!
  És ebben a kérdésben tessék csak Demeter Márta mögé besorlni!
  Vagy ahhoz már nincs pofa?!

 2. Turzó István szerint:

  … bűnözők ha találkoznak …! “Madarat tolláról, embert barátjáról …!”

 3. lacii szerint:

  Hát én szavaznék Demeter Mártára.
  Lehet, hogy politikusnak hülye, mint a többi.
  De legalább szép.
  Szép napot mindenkinek.

  • vitorla123 szerint:

   Még a végén Márta a vörösfasiszták(kommunisták) képviselője lesz!Felismerte a lényeget.Okos lány!Nagyon okos! Ráadásul szép!Két menet között volna miről beszélgetni vele.Kár,hogy valószínű ízlése is van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.