Bukásra ítélt siker

Túl van a 139 ezer aláíráson az olimpiai népszavazási kezdeményezés

A budapesti olimpiáról szóló népszavazási kezdeményezés túl van a kezdeményezők által gyűjtött 139 ezres érvényességi küszöbön. Meglehet, hogy a kitaláló egymaga is szerez ennyi aláírást, ugyanakkor szoros lesz a hajrá a várhatóan magas számú érvénytelen aláírás miatt.

A MoMo népszavazási kezdeményezése túl van az érvényességhez szükséges 139 ezres küszöbön a 444 értesülései szerint. Ezen felül a gyűjtésbe bekapcsolódott álellenzéki politikai maffiák 50 ezer aláírást adtak át az ötletgazdáknak – írta meg az Index.
Ezekre a hírekre a MoMo azt válaszolta, hogy ez félreértelmezés. Csupán az biztos, hogy az ellenmaffiák segedelmével együtt lépték át a küszöböt. A pontos számokat csak ma fogják közzé tenni.
Ugyanis ma-pénteken-kora délután zárul a négy hetes aláírásgyűjtés, az íveket ekkor kell leadni a Fővárosi Választási Irodának. A Nolimpia nevű kezdeményezés sikeressége esetén az első helyi népszavazást rendezhetik meg a fővárosban a 2024-es budapesti olimpiai rendezési pályázat névre keresztelt hatalmas lopási akciótervről.
Legutóbb másfél héttel ezelőtt számoltak be arról, hogy 110 ezer aláírást gyűjtöttek össze és az utóbbi napokban újra sokan álltak az aláíróstandoknál. Könnyen elképzelhető, hogy a nagy döbrögista fogcsikorgatás ellenére is a MoMo egymaga túllépi a 139 ezres határt.
Döbrögista részről persze nincs semmi veszve! Szorosnak ígérkezik az eredmény. Ugyanis az aláírások jelentős része várhatóan érvénytelen lesz (például nem budapesti lakosok esetén). A gyűjtögetők számolnak azzal is, hogy többen szándékosan többször írják alá az íveket. Ezért szerintük 180-200 ezer aláírást kell összebrusztolni, hogy a lemorzsolódással együtt is elég szignójuk legyen.
Ha ez is meglenne-ami szinte teljességgel kizárható-még bízhat a döbrögista horda a nagyon szigorú bizottsági vizslatásban. Ám ha azon is átmenne a dolog, még mindigott a birkamenetes ötlet.
VISSZAMENŐLEGES HATÁLLYAL fölemelni a szükséges ÉRVÉNYES aláírások számát!
MERTHOGY NEM A HORDA ÁLTAL KITALÁLT NÉPSZAVAZÁSNAK HELYE NINCS! VESZÉLYES!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bukásra ítélt siker bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Che Guevara szerint:

    Ez az eredmény egyértelműen tükrözi a Magyar nép véleményét a narancsos rezsimmel kapcsolatosan.

    • vitorla123 szerint:

      Ez a Budapestiek véleménye.A mienk vidékieké 10 szer rosszabb!Orbánék tévedése,hogy az igazság nem kényszeríthető ki.De bizony.Sokan nem fogják túlélni! A forradalomnak ilyen a természete.Felfalja saját gyermekeit is.Ti pedig zsidó szuronyokon jutottatok hatalomra.Bizony!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.