Döbrögista aljasság a köbön

Az igazi mocsok: már a veronai busztragédiát is saját ócska céljaira használja a döbrögista horda

Képtalálat a következőre: „veronai tragédia-kép”

Tizenhat ember, legtöbbjük diák. Ennyien haltak meg a veronai busztragédiában. Még nem tudni, ki vagy mi volt a felelős, de a döbrögista horda már intézi, hogy még egy ideig a tragédián csámcsogjon mindenki az egyéb, nekik kellemetlen ügyek helyett. Ne a lopásokról, ne a kilakoltatásokról, ne a nyomorról és a kilátástalanságról, ne a maffia működéséről beszéljen a nép, hanem a veronai tragédiáról.

Internetes konzultációt szervez a bűnbanda ugyanis arról, hogy mehessenek-e éjjel külföldön fiatalokat szállító buszok. No meg arról, hogy mire terjedjen ki a sofőrök alkalmassági vizsgálata, meg arról is, hogy a buszok milyen műszaki paraméterekkel rendelkezzenek.
Valamelyik nap elvitt a jeges ár egy tiszai kompot, rajta az éjjeliőrrel. Jánost helikopterrel mentették ki. Nem kéne konzultáció arról, hogy milyen vastag kötéllel kell kikötni egy ilyen járművet? Meg hogy a komphúzogatónak hány dioptriás szemüvege lehet max?
Nemrég megint elütött egy vonat egy részeget. Vagy nem részeget. Minden nap hallani ilyesmiről. Arról miért nem szerveztet a vajda konzultációt, hogy hánnyal mehet a vonat Bivalybasznád és Mucsaröcsöge között? Meg hogy milyen gyakran szabad talpfákat letenni, hogy be lehessen bújni közéjük?
Esetleg a mozdonyok elejének anyagsűrűségéről meg kéne megkérdezni Marcsi nénit, ha már azt meg tudja mondani, hogy milyen vizsgája legyen egy buszsofőrnek?
Szóval ne vicceljünk már arról, hogy milyen változtatásokra van szükség a busztragédia után, döntsenek szakemberek. Még internetes konzultáció keretében sem!
Különben is: lassan már elérkezett az ideje annak, hogy ne a döbrögista horda alakítsa kénye-kedve szerint a közbeszédet!
Lakájmédiájuk félórai gyakorisággal ontja a tragédiáról szóló-emlékeztető-értelmetlen beszámolókat. Már teljesen répörögtek a témára. Bombasztikus címekkel írnak semmitmondó-ám naprenden tartó “híreket”. Ez az ukáz!
RÁ KELL SZORÍTANI ŐKET ARRA, HOGY A KÖZBESZÉDHEZ IGAZÍTSÁK A VISELKEDÉSÜKET! (Bár akkor rövid időn belül nélkülözni kényszerülnénk a társaságukat!)
A veronai busztragédiát csak hanyagolják!
Az áldozatok hozzátartozóinak gyászában osztozik az egész ország! Ezúton is őszinte részvétünk!
Ezt a tragédiát ne akarja megtépázott népszerűsége följavítására kiaknázni ez a rablóbanda!
Se interneten, se papír alapon!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögista aljasság a köbön bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Che Guevara szerint:

  Ez a rezsim bukásra van itélve. Még az idén meg fognak bukni ha van Isten!

  • vitorla123 szerint:

   DE NINCS! Szerintem a busz tragédiáját robbantás okozta.Másként nem ég ki a busz másodpercek alatt.Ott valami nincs rendben a nyomozás és a szakértői vélemény körűl!

   • Szaszi szerint:

    Vitorla!
    https://www.youtube.com/watch?v=Hp0awm3ulmg
    3.35 – nél figyeljen

    • vitorla123 szerint:

     Így meg pláne nincs rendben! Az ilyen lámpaoszlopokat Fi relével kell védeni,pláne ilyen helyen.Jobb ha nincs mint a helyre állítás után! De egyáltalán miért tért le a busz a pályáról? Jég volt az úttesten,jégborda? Az M7-en rendszerint van vízlefolyás a pályára ami megdobja a kocsikat.Főleg éjszaka.Valami itt nem tiszta.Egyértelmű!

   • akárki szerint:

    igaz. de ki ,kik a bűnösök terrort terjesztők vagy netán 1 szolgálat vagy szolgálatok.

    • vitorla123 szerint:

     Terror támadás!Vagy berakták a motor térbe,vagy a karosztériára oldalt.. Vagy felszállt és felvette a sofőr az elkövetőt emberségből.Ez a valószínűbb!Hogy mennyi idő alatt következett be,ha 120 km/h- val ment akkor tized másodpercek jönnek ki.Nem tudom megítélni,hogy mennyi a távolság 50 méter vagy kevesebb.Ha ment rendesen másodpercenként 33.33 métert tett meg.Megengedett sebesség mellett.

 2. scout szerint:

  Tisztelt Che Guevara, igazán választhatnál magadnak másik nevet.Fent nevezett életében egy igazi baromállat volt.Az írásoddal teljesen eggyetértek.

  Ki szelet vet vihart arat.
  A kormány megkérdezi a népet.Mi lesz amikor a nép majd visszakérdez?

  • vitorla123 szerint:

   Che kommunista hadvezér volt!A munkavállalók érdekeiért harcolt elárúlták mint minket.Hősként halt meg.Nézd meg a Sprektum TV-n.Ott dokumentumokat is lehet látni.

 3. scout szerint:

  T. Admin.
  Sajnos már láttam másodpercek alatt lángba borulni nyerges vontatót.mikor megláttam akkor kezdett füstölni mire megált kb 70-80 ról a sofőr alig ugrott ki belöle, felcsaptak a lángok 5 másodperc alatt égett mint a reichstag..Azóta sem értem.

 4. Szaszi szerint:

  Bocs hogy beleszólok,ezeken a buszokon az üa. tartály elől helyezték el,épp azért hogy esetleges sérülésnél a motor,vagy a kipufogó rendszer hője minél távolabb legyen.
  Ráadásul gázolaj,ami nem robban csak úgy ,, a fenti videón számomra érthető az okozó.

 5. scout szerint:

  T. Admin ezt magyarázd el azoknak a nőknek akit megerőszaklt vagy megvert ill. Akiket részegen passzióbol agyonlőtt.
  Spectrum bekaphatja, az csak 1 szemszög,
  Mint a parlamenti beszámoló.
  Volt amikor Károlyi volt a faszagyerek.

  Szaszi nem akarlak megbántani kioktatni, de egy 100km/ órával roncsolódó gázolaj tartály olyan szinten porlasztja szét a tartalmát mintha a motorba dolgozna.Olyan mintha a levegő gyulladna meg, és körülötte minden aminek alacsonyab a gyulladáspontja mint a gázolaj égési hője lángrakap azonal.Tank buszban elöl,csatt ,forró motor érkezik utánna
  ezredmásodpercel késöbb de elötte felrobban kb 70 kiló akkumlátor az elektromos zárlattol.Gyulladási késedelem kb 1.2- 1.8 tizedmásodperc.Pislogni sincs idő, és lángol minden.

  • Sneider Imre szerint:

   Kedves scout!
   Véleményem szerint inkább a te magyarázatod sántít, mint a Szaszié.
   Meglátásom szerint eleve ketté kell választani a tragédia történéseit. 1. Mi volt a kiváltó oka annak, hogy a busz letért az útról. 2. Mi volt ami kiváltotta és oly mértékben táplálta a tüzet, hogy az ilyen gyorsan és fékezhetetlenül tombolt és pusztított el életeket és technikát.
   A tűz keletkezése számomra nem magyarázható a gázolaj jelenlétével, illetve a villanyoszloppal. A gázolaj a benzinnel ellentétben nem robban. Ahhoz, hogy egy motorban berobbanjon, szükség van gyulladási hőmérsékletre, amit a felső holtpont felé haladó dugattyú által komprimált levegő megnövekedett hőfoka biztosít. Azonban ez önmagában nem elegendő, így a gázolaj még nem lobbanna lángra. A robbanást az igen magas nyomáson bepermetezett gázolaj és a forró levegő elegye teszi lehetővé. A porlasztási nyomás a régi időkben 200 bar körül volt (az is sok), amit napjainkra pontosan a tökéletes égés lehetőségének megteremtése érdekében már 2000 bár fölé emeltek. A beporlasztott gázolaj állaga mikron-méretű cseppecskékből áll, azaz inkább a gáz halmazállapot felé tendál.
   Aki régen próbált olajkályhát begyújtani, az tudhatja, hogy főleg hideg folyadék esetén az milyen nehezen kapott lángra (a kémény által biztosított huzat ellenére), és hosszú perceknek kellett eltelni ahhoz, hogy a kályha úm. beinduljon. Ifjú koromban bevett gyakorlat volt, hogy amikor pl. a Csepel tgk. tankja megrepedt azt a lakatosok oly módon hegesztették meg, hogy a gázolaj a tankban maradt. Nem gyulladt meg, rosszabb esetben füstölt egy kicsit.
   Sajnos a baleset igen brutális volt, hiszen többen azért veszítették a tűzben az életüket, mert nem tudtak a roncsok közül kiszabadulni. De… A tankból kiömlő gázolaj hőmérséklete eleve igen alacsony volt, az állaga (nem volt köd-szerű) nem volt alkalmas a berobbanásához, és a begyulladáshoz szükséges gyulladási hőmérséklet sem állhatott fenn. És értem ez alatt azt is, hogy az esetleges keletkező szikrák pont az előzőek miatt nem tudták volna berobbantani a kifolyt üzemanyagot. Tán ha gázpalack lett volna a roncsolt területen, vagy akár műanyag kannában pár liter benzin, akkor magyarázható lenne számomra a tragédia ilyen pusztító végkimenete. Érthetetlen az egész.
   Sajnos jelen okoskodásom az áldozatokon nem segíthet. Legyen könnyű a föld az áldozatoknak.

 6. Szaszi szerint:

  Persze,nem kell egyet értenünk,számomra ez járható út.
  Én nem fogom más véleményét leüvölteni.
  És a szalagkorlát,ami nagyon nem működött?
  Amikor a biztonsági öv nem bekötéséért a tízezres csekk jár,akkor itt is lehet elmarasztalás,és pl a kormány intézkedései,vagy a hülye konzultációja ezeknek az elkendőzését éri el.

 7. scout szerint:

  Na most fején találtad a szöget.A helyzet az,hogy a vezetők, vezetőink nemcsak hogy nem értenek ahhoz amit csinálniuk kéne, hanem ráadásul halovány lila fingjuk sincs róla, hogy mi lenne a saját feladata.
  Tisztelet a kivételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.