Megtört?

Részletes vallomást tett a körúti robbantó

Részletes vallomást tett a nyomozóhatóságnak a budapesti Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi – mondta el Brunner Tamás, a gyanúsított védője az MTI-nek. Ügyfele saját elhatározásából döntött a vallomástétel mellett. A vallomást szerdán és csütörtökön tette, hosszasan és részletesen, a kihallgatása pedig hétfőn folytatódik.

A nyomozás és ügyfele érdekeire hivatkozva Brunner Tamás többet nem mondott, de jelezte, várhatóan a hétfői kihallgatás után maga a Központi Nyomozó Főügyészség ad tájékoztatást a vallomás lényegéről, irányáról.
A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője azt írta, hogy szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel – nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené.
(index)
Bal-Rad komm: Micsoda véletlen időbeli egybeesés. Győrkös szabadlábra helyezését elutasítják. Az ügyben még ballisztikai szakértői vizsgálat sem volt.
Ugyanazon a napon az egészen addig hallgató P László VALAMIFÉLE VALLOMÁST tesz, még mielőtt az általa kért antropológiai vizsgálatra sor kerülne!
P. Lászlónak eszébe jutott valami!
Ilyen az ha múlik az amnézia!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megtört? bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. turulking szerint:

  van még olyan hülye aki elhisz valamit rendörségtöl???-gondoljatok táncos gábor ügyére vagy mori bankrablásra—itt akkármikkor akkárkire akkármit ráfoghatnak

 2. Pozsony 907 szerint:

  Van az az eszköz.

 3. Smith szerint:

  Részletes vallomást tett, de részleteket nem árulhatnak el. A következő részben már néhány információt is csepegtetnek, akárcsak egy “C” kategóriás szappanoperában. A kormánynak jó, ha az emberek ezzel foglalkoznak, és nem azzal, hogy az FBI által körözött bűnöző Pharaon csak Orbán miatt érkezett Magyarországra, vagy hogy Mészáros “nem stróman” Lőrinc fizeti az Orbán-család 3 milliárdos tartozását.

 4. Ficko szerint:

  Valljuk be itt már nem a bűnüldözésről szól a dolog !
  A rendőrség a törvény nevében járt volna el mindenkivel aki törvény ellen vét ,akkor most nem lennének ezek az ügyek !
  Jóska bácsi meg Juliska néni a tévéből ” ami ingyen van” meg mit lát-hall ?
  A rendőr robbantó P László vallomást tett , hogy milyen vallomást az nem tartozik rájuk mert a nyomozás érdekében nem publikus. A kis ördög megtette a sugalmazást.
  Az ingyen TV meg nem szól a kormányhoz közeli társaságot üzleteiről ! Tehát az nincs.
  Sajnos idáig jutottunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.