Nyakkendősök rémuralma

 

 

 

Törteliné Marikát durván bántalmazta egy jogászbálra igyekvő férfi – A döbrögista hatalom bármit megtehet?

Mint az alábbi videón is látszik Törteli Marika a Jogász- és bankárbál bankár díszvendégei miatt véleményt nyilvánított a bál előtt a bálra igyekvők felé 2017. február 11-én este.

Miközben alapvető jogával élt, egy férfi, aki jól láthatóan nála sokkal magasabb, erősebb testalkatú, Marikát nyakánál megragadta, és maga mögé a földre lökte. Egyesek szerint megütötte a bottal járó idős hölgyet, és azzal a mozdulattal rántotta a földre. Ezt a videóból döntse el mindenki maga.
A videón az is látszik, hogy Marika, amikor észlelte a támadó jellegű fellépését a férfinak, megpróbált hátrálni. Nem tudott elég gyors lenni. Sajnos a férfi karja megállíthatatlanul lendült, és erősen megragadta az idős, tehetetlen hölgy nyakát. Menekülésre esélye sem volt.
A férfi még kísérőjét is hátrahagyva segítségnyújtás nélkül ment tovább. Hova sietett?
Marika sérüléseit előbb a kiérkező mentők látták el, majd kórházba szállították. Ott újabb sérüléseket észleltek.
Vérzett a karja, fájt a lába, és lelkileg is nagyon megviselte az eset. Részleteket majd Ő maga leírja, ha úgy gondolja.
Bízunk benne, hogy a társadalom ezt az esetet legalább oly mértékben el fogja ítélni az elkövető személyétől függetlenül, mint amikor az újságíró elgáncsolta a feléje futó bevándorlót.
Jobbulást kívánunk Marikának.
A következő időszakban kiderül, hogy Marikát ért támadás szándékos provokáció volt-e, vagy csak egy magán uralkodni nem tudó bálra igyekvő személy fura válasza a látottakra, hallottakra.
(Póka László)
Bal-Rad komm: A csokornyakkendős BANDITA-jogász vagy bankár?-teljesen mindegy!-MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ TERMÉSZETES DÖLYFFEL terítette le a nyomorultat, majd peckes magabiztossággal sétált tovább a FÉNYESSÉGBE. ÖVÉI KÖZÉ!
Nagy valószínűséggel téma volt az eset a lakomán is. Büszkélkedésre okot adó téma. Az úri társaság berkeiben elismerést kiváltó-KÖVETENDŐ-cselekedet!
Tegyük fel a kérdést: FORDÍTOTT ESETBEN MI TÖRTÉNT VOLNA?
Ha a bakárt vagy jogászt (vagy a politikust) a nyakánál fogva teríti le egy demonstráló!
AZ ELKÖVETŐ NÉGYFELÉ VÁGOTT HULLÁJA AZÓTA MÁR A VÁR NÉGY SARKÁN LENNE KIAKASZTVA!
A HATALOM TELJES GŐGJE ÉS ARROGANCIÁJA EZEN A VIDEON!
EZ VAGYOK ÉN!-ti meg ennyit értek!
Nohát akkor “Dicsőséges” nagyurak! NEM ÁRT VISSZAFOGNI MAGATOK!

FOLYTATÁS KÖVETKEZIK HÖLGYEK ÉS URAK! FOLYTATÁS…

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: OTTHONVÉDELEM | A közvetlen link.

Nyakkendősök rémuralma bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. V.kutya szerint:

  Tegyük hozzá: ehhez a fajta hangulatkeltéshez bizony a ti Balradotok is bőven hozzájárult, amikor is bőszen libsiztek. Számtalanszor leírtam, hogy Orbánék szekerét toljátok ezzel, vagyis tágabb értelemben a nácikat támogatjátok. Ez a pszichózis pedig ide vezet, mert lassan dicsőségnek számít, és kitüntetés jár érte, ha valaki egy jogvédőt leterít az utcán (vagy épp egy borosüveggel fejbe vágja) – hasonlóan, amikor a nemzet büszkeségei, a zöldsasok szurkolói megrugdossák a csöveseket az aluljáróban, ez ugyanaz az állatfaj (ezeknek akarnak rendezni olimpiát ???), semmi köze ahhoz, hogy az illető bankár, vagy hegesztő! Ez tipikus náci mentalitás, aki ezt nem akarja látni, az cseréljen szemüveget!

  Admin:

  Úgy vélem a kritikák ilyenfajta egybemosása valóban szemüvegcsere után kiált! Erősebbel hátha meglesz az elgurult gyógyszer!

  • Tovaris szerint:

   Pedig V. kutyának sokban igaza van.

  • V.kutya szerint:

   Én szemüveggel, és anélkül is, gyógyszerrel vagy anélkül, nyugodtan nézek tükörbe borotválkozás közben, ugyanazt látom, mint 30 éve, még ha kicsit ráncosabbnak, akkor is!

 2. öregkun szerint:

  Ő azokat képviseli akik BÁRMIT megtehetnek…

  • vitorla123 szerint:

   Az elesettek,a hitel károsultak azok vörös fasiszták! A náci vadászat módszereit kell alkalmazni. Ez Izrael álláspontja nem csak Magyarországon,hanem az egész világon.Különösen a közel-keleten.Államfőket végeznek ki nyilvánosan,bírói itélet nélkül.Ugy mint Sztálint.Népeket tesznek földönfutóvá,országokat rombolnak porrá és bombáznak vissza a kőkorszakba.Mert kvázi kommunisták!Ez a mozdulat az ügyvédúr részéről ugyan ez.Kicsibe! Üzenem,megkeresünk baszd meg. Szét lőjük a térded,hogy tudd mi az,hogy nem tudsz megállni a lábadon.Mert csak ebből értetek!

   • Che Guevara szerint:

    +1. Tényleg igazán nyilvánosságra hozhatná valaki ennek a nyomorult féregnek a személyazonosságát.

    • vitorla123 szerint:

     Ki ismeri fel név szerint az ügyvédurat! Megkíséreljük kikockázni a filmből az arcvonásait.Ha valaki felismeri küldje meg adminnak a nevét és az ügyvédi irodája címét!Ha van vér a faszába akkor személyesen is jelentkezhet.Ha már ekkora bátorsága van a vörös náci üldözéshez!

   • Tovaris szerint:

    A marxizmus-leninizmustól a szenilizmusig.
    Inkluzíve fasizmus és nácizmus.
    Nem semmi!…

 3. Che Guevara szerint:

  Ideje lenne már a Magyar népnek a saját kezébe venni az igazságszolgáltatást!

  • Tovaris szerint:

   A “”magyar nép” – mondat közben kisbetűvel írandó. Magyar nyelven, persze…

 4. turulking szerint:

  ez egy zsido volt-természetes neki hogy eltapossa utjába esö goj barmot—-igy vagy félreálltok s alázatosan kezet csokoltok neki vagy kiirtjátok a zsidokat–mert amig zsido van addig kizsákmányolás,kifosztás is lesz…

  • vitorla123 szerint:

   Van saját hazája Izrael,szeretettel várja Metanyau tábornok!Ott harcolhat ha van hozzá mersze.

  • Tovaris szerint:

   Ön egy náci.

   • öregkun szerint:

    Miért nácizol? Mitől náci? Akárki is lehetett, míg kiderül bárki lehetett, ha szűkítjük a kört biztos nem gyári munkás, földműves, inkább az ÁVÓ-s névsorban található “túlprezentált”népcsoport jeles, szerény tagja aki utcai harcos is.

   • Tréfi szerint:

    tovaris! Mondtak már neked hogy mindenki magából indul ki? Bocs de ezt nem lehetett kihagyni 🙂

  • Tovaris szerint:

   Náci.

   • "Szélsőjobb" :D szerint:

    Tovaris lassan az az érzésem felőled, hogy magad is a “kiválasztott népből” való vagy, csak vörös köpenyben. 🙂
    Mert te mondod meg ki a náci meg ki nem az.

 5. Tovaris szerint:

  Ezt a kurucinfótól kaptad terjesztésre?

  • Öcsi szerint:

   Ennél sokkal nagyobb a baj Tovaris mint hogy nácizzunk és ekézzük egymást !
   Magyarban genocidium van folyamatban .

 6. V.kutya szerint:

  Na akkor kezdjük elölről, mi a különbség a szimpla szemét, rohadt emberszabású (aki nőre támad) között, és egy náci között: kb. mint egy farkas, és egy hiéna között! A hiéna biztosra megy, a kivérzett, nála jóval gyengébb áldozatot támadja meg, zéró kockázattal, a biztos “siker” tudatában, és főleg: a következmény-nélküliség tudatában!
  Ez ma a gennyláda náci, békemenetes, cöfös, fidesz nevű sertésthízlalda tipikus egyedére jellemző, és ezt le kell írni ahányszor csak lehetséges, hogy ha tovább megyünk errefelé, ez egyenes út az egzotikus keleti országokban megszokott nyilvános kivégzésekhez, mert lesz rá háromnegyedes törvény, hogy ha valaki ellenszegül a hazának szavazásilag, vagy aláírásgyűjtésileg, vagy akár kalapmegemelés-elmulasztásilag, akkor azonnal és helyben megtoroltatik, helyszíni felmagasztalás általilag!
  Elnézést kérek a sertésektől, ők (a fidesszel ellentétben) valóban szolgálják a Hazát, amikor életük végén táplálják a haza állampolgárát, örök hála és dicsőség a (magyar) sertéseknek, és a fideszes elvtársak vegyék megtiszteltetésnek a hasonlatot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.