Saller Döbrögiéknek

Kb. 200 000 aláírás gyűlt össze!

A mai napon adják le az íveket a Fővárosi Választási Bizottságnál.

Szervezeten belüli forrásokra hivatkozva azt írja a 24.hu, hogy a Nolimpia kampány során az álellenzék segítségével együtt nagyjából 200 000 aláírás gyűlt össze az olimpiáról szóló népszavazással kapcsolatban.
A gyűjtést kezdeményező Momentum Mozgalom szerint nagyjából 10-15 százalék lehet érvénytelen. Az íveket ma fél kettőkor adják le
No innentől kezdődik majd a cirusz. Van ugyanis 45 napja a Fővárosi Választási Bizottság nevű ügyintéző bandának, hogy összeszámolja az érvényes aláírásokat.
A döbrögisták vitustáncot járnak közben. Igazi pávatánc ez a javából.
Akár ki is farolhatnak az olimpiarendezési ötlet mögül, veszni hagyva pár tízmilliárdot.
De fellebbezhetnek is a birkameneteseken keresztül azzal az ürüggyel, hogy több mint 138 ezer érvényes aláírásra van szükség,
De ha már minden kötél szakad, és népszavazni kéne, addig húzzák a népszavazás kiírását, hogy az értelmét veszti. Tekintettel arra, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság szeptemberi döntéséig azoknál is leesik, hogy a magyarok nagyon nem akarnak olimpiát. És úgy döntenek, hogy rendezze más! Ne Budapest.
A lényeg az, hogy a jövő esztendei “választások” előtt a döbrögista horda még egy zicher bukit nem mer bevállalni!
Az ellenzéknek meg ha van esze, tovább lovagol ezen a kecskén! Mert ez megint nagyon fáj a döbrögista hordának!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Saller Döbrögiéknek bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Igen hatalomváltást akarnak,hogy befogják a magyarok száját.Sajnos ez a váltás eben,gubacsere lesz!DE legalább lélegzetvételhez jutunk.Ez a munkavállaló üldözés már komputerizálva lesz!Ez a cionisták uj nemzedéke Budapesten!

 2. Szaszi szerint:

  266 ezer a vége.
  Amit a Soros féle álcivilek a Los Angelesi megrendezés előmozdítása érdekében gyűjtöttek össze.

 3. Szaszi szerint:

  Elnézést,idézőjelbe kellett volna tenni ( ugyanis volt egy ilyen irányú cikk ),és a “hazaárulók” aljas összekacsintásának eredményeképp.

 4. János szerint:

  Nagyon helyes! Menjen csak csődbe Los Angeles, mert megérdemlik! Olimpiát csak az rendez, aki meszet evett! Mert annak már minden mindegy! Az első perctől csak helyeselni tudom azt, hogy az ellenségeink rendezzenek olimpiák, menjenek csődbe ők! Aztán emberöltőkön keresztül fizessék az árát annak, hogy olimpia címén két hétig a medencében fuldokolnak, meg a pályán bohóckodnak a niggerek! Az olimpiára feleslegesen elhasznált anyagi javak Amerikában éppen úgy károsak, antiszociálisak és társadalom ellenesek mint bárhol a világon! Ők országok sorát rombolták le, hát nagyon helyes, hogy a saját otthonukra is pusztulást hozzanak! Legyen olimpia Los Angelesben! Legyen olimpia New Yorkban, és az USA minden nagyvárosában, minden évben!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.