Tarlós a pácban

Az Indexnek megkérdezte Tarlós főpolgármestert: mi a véleménye arról a hírről, hogy Döbrögi a saját hülyesége miatti balhét-olimpiailag-a fővárossal vitetné el?

Tarlós azt mondta, hogy előbb körbeszimatol. Meg akarja tudni, hogy Döbrögi és olimpiai tótumfaktuma-Borkai-mit forralnak. Ha “mindenki visszalép és mindenki rá néz”, akkor “ki fogja mondani, amit kell”!
Ha a vajda úgy dönt, akkor ő akár már szerdán beviszi a fővárosi közgyűlés elé az olimpiai pályázat visszavonásáról szóló javaslatot.
Csakhogy. Az aláírásgyűjtők meg ráéreztek Döbrögi vérének szagára! Vedelni akarják. A népszavazás megtartását akarják. Hiszen ők azért gyűjtötték azokat, akik meg aláírták, azért írták alá, mert ők is népszavazást akarnak! Már szinte nincs is jelentősége a számszerűségnek! Sokan akarják a népszavazást. Döbrögi vérét akarják lefetyelni.
Döbrögi meg a hordája pedig sehogyan sem akarja a népszavazást! Márpedig ha ők nem akarják!-akkor nem is lesz! Ha lenne, az politikai torokmetszés lenne.
Csak balhé lesz ha nem lesz népszavazás!
TARLÓSRA TOLT BALHÉ! Ha visszavonatja a pályázatot. Persze Döbrögit is éri vérveszteség. Nem is kicsi! Bár kisebb, mintha népszavazás lenne. Mert egy népszavazás az ütőeret vágna a vajdán!
Őszintén szólva nagyon jó is lenne rajta egy vénás metszés! Meg egy kicsit nem is lenne jó!
A hóhérral van bajunk megint. Merthogy MI CSAK a hóhér eszköze vagyunk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Tarlós a pácban bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. joz szerint:

  Én azt a sok megvezetett sportolót sajnálom aki a nevét és az arcát adta ehhez a szélhámossághoz. Ők annál többet érdemelnek, hogy egy ilyen “politikai kabaréba” lejárassák magukat.

 2. Ficko szerint:

  Tarlós úr , na most mit kommunikál ? Fáj a feje nem kicsit ! A legjobb védekezés a támadás ,azelmúltnyócév ?
  Önnek vége mert nem Magyarország rendezi az Olimpiát hanem Budapest ,és nincs rá pénze. Vagy mégis Magyarország rendezi ? Akkor meg önre Tarlós úr semmi szükség .

 3. Smith szerint:

  “What a great news. Democracy is still alive.” (Orbán Trump győzelme után) Most miért nem mondta, hogy “Milyen nagyszerű hír. A demokrácia még mindig él.”?

 4. Realista szerint:

  Én meg azt sajnálom, hogy ennyire keveredik a politika meg a sport. Azok a sportolók, azok a százezrek, akik pedig olimpiát szerettek volna látni, azok tudni fogják a realitást. Ők nem buta agy gyalult milliók, akik amit hallanak úgy is éreznek. A politika pedig szégyellje magát, főleg a soros által fizetett úgynevezett civilek. Mert ugye a politikus az szemrebbenés hazudik, ha az érdeke úgy kívánja, akkor akar politikát, ha nem akkor szemrebbenés nélkül nem. A maccabi játékok, a zsidó olimpia ellen még csak egy pisszenés sincs. Pedig elég komoly rendezvény lesz, főleg biztonsági szempontból. Én vettem a fáradságot és átnéztem a tanulmányokat. Nálunk azért nem maradt volna rozsdatemető, mert nagyrészt olyan helyszín lett volna ami a verseny után visszaáll eredeti funkciójára. De maradt volna a fejlesztett közlekedés és infrastruktúra és az építés alatt munkahelyeket adott volna, és löketet a gazdaságnak. Persze amikor a baloldal akart rendezni, illetve mellette állt, akkor sokkal rosszabb adatokat produkált a gazdaság. A mostani számok nem annyira rosszak és nem is pekingi olimpiát terveztek, a leírásban egy szerény, emberközeli olimpia lett volna, mint a régi legendás olimpiák, 30-40-50 éve. De ilyen az élet, ilyen a politika, ilyen az irigység az emberi butaság, sőt aljasság. Attól, hogy nem lesz olimpia, pár libsi elélvez, a sok tyúkmellű lúdtalpas, tornából felmentett kretén úgysem érti mit is jelent, de élvezkedik, orgazmusa lesz, hogy döbrögi mekkorát bukott, miközben semmi sem változik és úgy át lép ezen is hogy semmi nem lesz belőle. Kormányozni ugyanúgy fog, választást simán megnyeri, népszavazás meg nem lesz. És még azt fogja produkálni, hogy a népakarat. Visszavonatja a pályázatot, és okafogyott a népszavazás. Mert a felmérés, az esélyek meg amúgy is a népszavazás drága. Mi meg elodáztunk egy esélyt valami nagy dologra. Butaságból, demagógiából, szaroskodásból. Erről volt híres ez a nemzet mindig is. Szégyen. Ja és hogy lopnak. Persze lehet prejudikálni előre. Amúgy meg mindegyik ellopja a magáét. A korrupciónak nincs pártállása. Kádár alatt is megvoltak a korrupt párttitkárok, tsz elnökök, tanácselnökök stb. Akárki akármit csinál, korrupció volt, van és lesz. Lehet az nyugati, keleti, ázsiai ország, monarchia, demokrácia, diktatúra, lehet kommunizmus vagy bármi, de a korrupció örök sajna.

  • bence szerint:

   A Dunától keletre”Mordorban”, nagyon örültek volna az emberek a BP-i olimpiának!!!….itt a 3. világ készül !!!!!..a nyomor csimborasszoja.!!!

  • öregkun szerint:

   Kádár alatt a korrupciós manusok nem tudtak kifejlődni, valahogy ekkora magánvagyonok nem voltak…

  • Hun szerint:

   De szép fideszes propaganda szöveget irtál ehhez a cikkhez. Csak kár hogy nem sok köze van a realizmushoz!

   • Realista szerint:

    Egyáltalán nem fityiszes, hanem én személyesen a Magyar sport tisztelője, szeretője vagyok, és igen olimpia párti. Szarok a fityiszre meg a többi pártocskára, alakulatra egyetemben. Munkáspártostól a jobbikig, ideértve az alig ismerteket is.

 5. V.kutya szerint:

  Ez egy minta.
  Budapestről összegyűlt 260 ezer aláírás, egész Magyarországról összegyűlne 2 és félmillió!
  És mi van, ha nem népszavazásra fognak gyűjteni, hanem választási cédulát?
  Lehet, hogy a horda nem éli meg még az őszt sem, ha a kiírt népszavazáson elsöprik a fideszt, adná az ég!

  • Hun szerint:

   De szép fideszes propaganda szöveget irtál ehhez a cikkhez. Csak kár hogy nem sok köze van a realizmushoz!

   • Hun szerint:

    V. kutya a fentebbi hsz nem neked ment hanem realistának. Viszont fogalmam sincs hogy miért küldte el kétszer ugyanazt a hsz.-t a rendszer. Ráadásul két különböző személynek

  • Realista szerint:

   Sajna a fityiszt nem fogja elsöpörni semmi, ha így megy tovább még 2022-ben sem. Majd ha magától szétesik. Addig esély sincs.

   • V.kutya szerint:

    Megmondtam pontosan 6 évvel ezelőtt, hogy bottal fogják kergetni az utcán a fideszest, idézem magam: “ha van ellenséged, elég ha az utcán utána kiabálsz, hogy ott megy a fideszes, és már verik is bottal!” – ezt 2011-ben írtam le a kommunista.net nevű, jobb (bal) sorsra érdemes portálon, és nagyon rossz hír azoknak, akikre tartozik, hogy ugyan ritkán jósolok efféléket, de mindig bejön!

 6. V.kutya szerint:

  A fidesz Magyarország legnagyobb kisebbsége, de nem egyenlő Magyarországgal!
  Nem mondhatja a rész az egésznek, hogy én vagyok az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.