Vajdai szájzár a hordának! Olimpiailag kuss van!

Az olimpia ellenes aláírásgyűjtés ötletgazdái állításuk szerint összesen 266 151 aláírást tudtak összegyűjteni az elmúlt napokban. A népszavazás kiírásához-ezidőszerint-összesen 138 527 érvényes szignóra van szükség.

Hatalmas kudarc ez a döbrögista hordának. Kiváltképpen annak tükrében, hogy Bihar Ura Fejenagy több alkalommal is arról áriázott, hogy vélhetőleg nem fog sikeredni a szükséges mennyiségű hiteles aláírás begyűjtése.
Döbrögi máris óva intette bandáját attól, hogy megszólaljanak az olimpiával kapcsolatban – tudta meg a hvg.hu.

Azt írják: a vajda arról károgott a horda visegrádi csapattréningjén, hogy az olimpia nem a qrmány vagy a az ő hordájának, hanem Budapestnek az ügye. Az ellenmaffiákat és a feltörekvő-minden kétséget kizáróan liberális és világfi-Momentum Mozgalmat pedig azzal vádolta, hogy „Los Angeles és Párizs ügynökeként árulta el a budapestieket”.
Döbrögi kommunikációs taktikát is megszabott a horda mégis megszólalói számára. A megszólalásokat arra kell majd kihegyezni, hogy az álellenzék nem szavahihető, vagyis a qrmány azért állt az olimpiai kezdeményezés mögé, mert a főváros az hitt a közgyűlés álellenzéki igéreteinek. Miszerint azok is támogatták a pályázat benyújtását. Ebben viszont igaza is van Döbröginek! Viszont most a vajda úgy véli-megintcsak joggal- hogy az álellenzék az utóbbi időkben kifarolt igéretei mügül, megfosztva egy álom beteljesülésétől a budapestieket.
Kommunikációs útmutatójában kitért arra is, hogy szeptemberben, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem Budapestnek ítéli a rendezés jogát, „az ellenzék nyakába lehet majd varrni a kudarcot”.
Merthogy nem véletlen az, hogy épp akkor gyűjtöttek aláírást és hangolták az olimpia ellen a népeket, amikor tudni lehetett, hogy a NOB is elkészíti saját felmérését a rendezés társadalmi támogatottságáról.
Döbrögink tehát le van taglózva a “Csillag születik” látványától. Persze mi is le lehetünk. Mert tény és való, hogy ez az egész CSAK A DÖBRÖGISTA HORDA ELLENI liberális fenekedés, és korántsem egy nép-nemzeti törekvés győzelme.
Adott viszont a példa! És adott a kérdés is.
Ha van aláírásgyűjtési infrastruktúra, akkor pl. földeladási ügyben miért nem sikerült összegyűjteni a kellő számú hitelesíthető aláírást?
Ugyanakkor adódik egy másik kérdés is, ami nem kevésbé izgalmas. MIBŐL TELT AZ INFRASTRUKTÚRÁRA egy a semmiből előbukkanó “olimpia-ellenes” társulásnak? Mert magyarázat gyanánt a fiatalos lendület és a találékonyság az kevésnek tűnhet!
De ne legyünk kicsinyesek! Inkább tanuljunk egy újabb hibánkból! (Bár tudjuk: NEM FOGUNK BELŐLE TANULNI!)
MÁSOK viszont sikeresen fölhasználják stratégiájukban ezt a csodálatos képességünket.
A MAGYAR NEM TANUL SEMMIBŐL, NEM ÖNKRITIKUS, ÉS NEM HAJLANDÓ ÖSSZEFOGNI!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vajdai szájzár a hordának! Olimpiailag kuss van! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Hülye gyökér.
  A budapesti ügy akkor országos népszavazással vesz elégtételt?
  Tarlósnak van igaza,hagyni kell a népszavazást is,mert még nagyobb bukta lesz belőle.
  Az ellenségem ellensége továbbra sem a barátom,talán néhány ember szívesebben mozdul ezután.

 2. V.kutya szerint:

  Gratulálok a liberálisoknak ehhez a nagyszerű győzelemhez, hosszú évek óta az első igazi sallert sikerült lekeverni Őfelségének!
  Külön köszönet Gyuri bácsinak a támogatásért (mert hogy erre utalt a “hivatalos” br-komment, ugyebár, hogy “mibül tellik ??” – abból, amiből nekem is telletttt szervert bérelni anno a redhelpnek, ugyebár? Rövid emlékezet, elvtárs!

  Admin:

  Most egy szerver korlátlan tárhellyel 12 ezer forint! Egy évre. Csakhát az akkor ér valamit, ha nyomnak rá tartalmat! TARTALMAT! Tetszik érteni?

  • V.kutya szerint:

   Nem erre gondoltam, hanem hogy “a mibül”, mert manapság ha valaki elmegy pld. tüntetni – mint Európában szokás, pld. egy ritka költözőmadár fészkének a védelmében – egyből azt vágják hozzá, hogy sorosbérenc, meg a szokásos “milyen pénzbül” – mint egy móriczi novellában, komolyan mondom, ez már kabaré szint.
   Nekem személy szerint ez a mai nap, ezzel a hírrel kisebbfajta ünnep, egyrészt (önző módon tudom) mert engem igazolt, másrészt mert látni a nagy g.c.k bukásának az előszelét. De leginkább azért, mert ez már az új nemzedék diadala a bebetonozott politikai nyugger-generáció felett. Remélem, a választáson pont így fognak szerepelni, ha addig tovább fejlődnek, akár még esélyesek is lehetnek akármire!
   Vesszenek a náci sertések! 🙂

   • joz szerint:

    Ma hallottam, hogy a Momentumnak 1800 pártoló tagja van akik segédkeztek az aláírásgyűjtésbe. Pesten a Rózsa u.-ban van valamiféle központ, ahol értékelték, rendszerezték az aláírásokat. Ezzel még semmi baj nincsen, de tudjuk, hogy egy ilyen “megmozdoláshoz” igen is kell infrastruktúra. Egy egyetemistákból alakult civil szervezetnek vajon miből tellett ezekre? Egy ilyen aláírásgyűjtősdi több millió, ha nem több tízmillió forint!
    Egyéni véleményem, hogy ezek a “támogató” milliók most talán jó helyre mentek. Azért kell a népszavazás, hogy a szokásos Fidesz lózungok helyet halljunk végre érveket és ellenérveket. Azért, hogy legyen egy nyilvános vita a támogatók és ellenzők között.
    Aztán a nép majd dönt!

    • V.kutya szerint:

     Ember, nekem is lenne rám ezer forintom, e pillanatban is! Márpedig 1800 fős támogatás mellett ez ugyebár 1 db. ezressel számolva is 18 millió, ezt talán még a döbrögista elvtársak is ki tudják számolni. Szorzógéppel igaz, de akkor is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.