Bár így tudnánk tippelni a lotton

Az egyik főszervező szerint az olimpia elleni aláírások miatt újra szükség lehet a Békemenetre

A szervezők a héten egy igazi all-star kerekasztal-beszélgetéssel emlékeztek meg arról, hogy öt évvel ezelőtt rajtolt el az első Békemenet. Az asztalnál ott ült Bayer Zsolt, Fricz Tamás, Bencsik András, Széles Gábor, Csizmadia László, Dörner György és Stefka István is.

Stefka István, a Pesti Srácok lapigazgatója a nosztalgiázáson túl az olimpiai elleni népszavazásról, illettve a mögötte álló erőkről is beszélt. Személy szerint arra számít, hogy óriási harc lesz az idén, mert „a balliberálisok sajátja, hogy mindig átöltöznek”. Számításai szerint most éppen a Momentum Mozgalomnál tartanak, aminek szerinte az a lényege, hogy egy barátságos és „bizonyos szempontból hihető, elhihető szöveggel” próbálják az embereket megtéveszteni.
A rendezvény időpontjában Stefka még csak részeredményeket ismerhetett arról, hol a jár az olimpia elleni aláírásgyűjtés, de már akkor is hülyének nevezte azokat, akik leadták az aláírásukat:
„Ha valóban százezer aláírást gyűjtöttek az olimpia ellen…tehát mindig negatívumok ellen harcolnak, tehát azzal szólítják meg az embereket, és mégis van ennyi-hát nem tudom másként kifejezni-nem megvezetett, hanem ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol.”Stefka szerint az, hogy a Momentumnak sikerült ennyi aláírást összegyűjtenie, azt mutatja, hogy „Magyarország ellen lehet kampányolni”.
Mivel ilyen súlyos a helyzet, közbevetőleg elmondta:
„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól.”
(444)
Bal-Rad komm: De jó lenne ha ilyen sikerrel tudnánk lottózni! Elég jól eltaláltuk a birkamenet VÉLHETŐ MOZGÓSÍTÁSÁT! A vezérürük már csörgetik a kolompot!
Nagyjából sejthető az igazság! Az egyik kitartotti horda mozgósít a másik pénzéhes predátor ellen!
De Stefka utolsó mondata figyelemre méltó!
Üzenjük hát neki IS: (Momentum ide-döbrögista horda oda!)
BIZONY EL LESZ VÉVE A KEDVETEK MINDANNYIÓTOKNAK BÜDÖS CSIRKEFOGÓK!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bár így tudnánk tippelni a lotton bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Az egyik kutya a másik eb!

 2. Fekete István szerint:

  Hajdanában, részt vettem a Békemeneten, De nem Orbán melletti szimpátiából hanem, az Unió ellen. Ma már szégyellem magamat, bár kigondolta akkor, hogy így lettem címzetes orbán párti. Most is kimegyek majd ,ha lesz, tüntetés.De most a díszes és hívatlan birka vezérek ellen kívánok tüntetni.Az Olimpia a zsiványoknak jó, az országnak pedig rossz. Talán még sem vagyunk még teljesen hülyék, mint szeretnék, sem hazaárulók ahogy tisztelnek bennünket a kettős állampolgáraink. A népszavazás pedig csak álomba ringatja a Momentum vezetőit is. Csak hiszik , hogy rájuk szavazna aki most részt vett a tiltakozásban. Mozdulni kell.!!!!

 3. János szerint:

  Örülök, hogy nem lesz Budapesten olimpia! Így nem lesz államcsőd! Nem lesz gyors összeomlása a magyar államnak! A lassú megsemmisülést a lusta asszonyaink, feleségeink, magtalan leányaink garantálják. De, aki időt nyer, az életet nyer! Még segíthet a teljes abortusz tilalom, kivétel a társadalomellenens rétegeknek, cigányoknak, és faji felsőbbrendűség tébolyban magukat isten népének képzelőknek!
  Olimpa nem lehet, mert akkor népszavazás is lesz és abba beletörne ennek a cigánybandának a foga! És nem vagyok “momentumos”, sem elempés, sem dékás, sem narkós, sem bűnöző! Egyszerűen örülök annak, hogy elmarad a társadalmi összeomlás!

  • Hun szerint:

   +1. Sajnos a társadalmi összeomlás nem marad el!

  • Nagy szerint:

   Ján.os
   Teljes ab.ortusz tilal.om ? És h.ol a nök önrendelkezési j.oga ? Nem tenyészállat.ok, hanem j.obbak nálad, Te mocsk.os ratk.o nyúlvány.

 4. Fergeteg szerint:

  Kívánom, hogy a jóslat utolsó része is teljesüljön!
  Érdekes lesz, ha ezek egymásnak ugranak, miközben az olimpia rendezésének reális esélye aligha volt túl magas valaha is.
  http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/olimpia-2024-a-svajci-nob-tag-parizs-los-angeles-versenyt-var-2552515
  De sebaj, lesz téma, lesz kiket hibáztatni akkor, amikor végül az esélyeknek megfelelően döntenek majd Limában. “Miattatok! Hazaáruló Soros-bérencek!”
  Addigra már lehet, hogy vissza is lesz vonva a pályázat.
  http://egrisztorik.hu/olimpiai-nepszavazas-leadtak-az-osszegyujtott-alairasokat-ezek-forgatokonyvek-lehetsegesek/

 5. János szerint:

  Azt azért azt meg kell állapítani, hogy ez a cigánypárt, ez a Fidesz az első 1990 -óta akik politikusok, még ha rossz politikusok, akkor is! Az összes elődjeik csak valamilyen agyament tébolyukat követték, csak valamilyen perverz ideológiához ragaszkodtak, de annyira, hogy a szabad rablási jogukat is képesek voltak érte elveszejteni. Ezek mások, ezek tudják, hogy a szabadrablás joga többet ér, mint egy vadnyugatról szalajtott drogos liberális éppen felböfögött agyfosása! Ha valamit nagyon nem akar a nép, hát akkor bassza isten hagyjuk a fenébe, a lényeg, hogy holnap is szabadon rabolhassunk! Ez a Fidesz Magyarországi Cigányok Pártjának a TITKA! Nem több, mert “vakok között félszemű a király! A teljesen bolondok között a féleszű a király!

 6. Szaszi szerint:

  Fergeteg a NOB ELNÖK !! leüvöltötte az ellenzőket.Egy Német.
  http://24.hu/sport/2017/02/19/a-nob-elnok-kemenyen-beleszallt-a-budapesti-olimpia-ellenzoibe/

 7. Szaszi szerint:

  “Egy régi elképzelés ez már, s egy jól kidolgozott, jó tervünk van” – foglalta össze gondolatait Habsburg György.

  http://hvg.hu/itthon/20160813_Habsburg_Gyorgy_Rioban_Termeszetesen_a_Budapest_2024_miatt_vagyok_itt

 8. Szaszi szerint:

  A hörcsög azért előre küldte az asszonyt,mert mit lehet tudni.

  http://24.hu/szorakozas/2017/02/16/amerikaba-koltozik-vajna-timea/

  a bukott izompacsirta osztrák meg ötletel a hörcsöggel,és felebarátaival
  http://www.nlcafe.hu/ezvan/20100401/schwarzenegger_otthagyja_amerikat_hollywoodi_szuperprodukciok_koltozhetnek_magyarorszagra/
  Aztán szeptemberben kiderül.

 9. Smith szerint:

  Csak nekem tűnt fel, hogy odalett a magabiztosságuk, és csak a gyűlölet dől belőlük? Félnek. Nem véletlenül indítanak újabb nemzeti konzultációnak nevezett táboregybetartó programot, a jól bevált rezsiharc, migránsok, Brüsszel kulcsszavakkal. A táboron belül egyre nagyobb az elégedetlenség, mert kezd eljutni a tudatukig az ellenzék által hangoztatott problémák, amit ők is érzékelnek. Magasról lehet jó nagyot esni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.