Előbújt a “cigányvirtus”?

Tarlós szerint még csak most fognak aktivizálódni a budapesti olimpia támogatói

Tarlós István főpolgármester szerint nincs minden veszve azzal, ha kiírják a népszavazást, ugyanis még csak most jön a második menet, amikor aktivizálják magukat az olimpia támogatói.

Ugyanakkor azt is mondta, hogy lehetséges, még a népszavazás kiírása előtt negatív döntés fog születni a budapesti olimpiával kapcsolatban.
Tarlós a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt arról, hogy azokkal van baja, akik “hirtelen megvilágosodtak” és pártpolitikai ügyet gyártottak egy nemzeti ügyből – mert szerinte az olimpia alapjában véve nemzeti ügynek indult.
“Nem túl jellemesen viselkednek, felmondták azt a nemzeti egységet, ami másfél évvel ezelőtt volt az olimpiával kapcsolatban” – állítja a főpolgármester.
Majd hozzátette, szerinte valószínűleg még most fognak aktivizálódni az olimpia támogatói, és figyelmeztetett “ne felejtsük el”, hogy Budapest egy kétmilliós város, ahol a Momentum által gyűjtött több mint negyedmillió szavazat, körülbelül a lakosság húsz százalékát teszi ki, így “nagyon messze vagyunk attól, hogy az olimpiát ellenzőket többségnek lehessen nevezni”.
Tarlós szerint a kormány, a MOB és a Fővárosi közgyűlés részéről még az is lehetséges, hogy hirtelen születik egy negatív döntés és akkor nem is lesz miről népszavazást tartani.
(blikk)
Bal-Rad komm: Hát amire a legkevesebben számítottak talán, LEHETSÉGESSÉ VÁLT! Könnyen elképzelhető, hogy a döbrögista horda mégis bevállal egy, a SZÁMÁRA NORMÁL KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BIZTOS VERESÉGET JELENTŐ olimpiás népszavazást!
De hát Döbrögisztán folyamatos harci lázban van égetve! ITT NORMÁL KÖRÜLMÉNYEK NINCSENEK!
Azzal hogy Tarlós belengette a “lehet hogy mégis lesz népszavazás”!-GONDOLATOKAT IS ÉBRESZT!
Ugyanis a horda BIZTOS VERESÉGBE NEM SZALAD BELE! Ám egy számára kedvező végeredménnyel záruló népszavazássalrenomét javíthat, álellenzéket zúzhat széjjel! HA BEBIZONYÍTJÁK, HOGY A PESTIEK MÉGISCSAK OLIMPIÁT AKARNAK!

MÁRPEDIG MIÉRT NE TUDNÁK BEBIZONYÍTANI?!

PERSZE CSAK ÜGYES SZERVEZÉSSEL! A FELTÉTELEK ADOTTAK!
Előbújt a cigányvirtus? Könnyen lehet! “Ellopom a zsidó tyúkját!-bárhogy is figyel!”
“…szerinte valószínűleg még most fognak aktivizálódni az olimpia támogatói…”
-Megszólalt a birkameneteseknél a riadócsengő?! Akcióra fijúg!
Amennyiben a “cigányvirtus” mégis fölülkerekedik!-és “a cigány belopódzik a zsidó tyúkólba?”-NO AKKOR LESZ ITT OLYAN MAJDAN, hogy ahhoz képest a mohácsi vész tényleg csak busójárás lehet!
Van most rá úgy 50 százalék esélyünk! Izgalmas HÉT elé nézünk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Előbújt a “cigányvirtus”? bejegyzéshez 21 hozzászólás

 1. Havasi Gáspár szerint:

  Elszólta magát -Tarlós szerint a kormány, a MOB és a Fővárosi közgyűlés részéről még az is lehetséges, hogy hirtelen születik egy negatív döntés és akkor nem is lesz miről népszavazást tartani.
  Sók hűhó semmiért.
  Az olimpiai színjátékról is lemondanak ( nem meglepő), csak a liberális oldal ne kerüljön közelebb a hatalomhoz.

  • vitorla123 szerint:

   N em egészen értem!A bosszúálló zsidó komendóról beszélsz akik csendőröket,nácikat és most már vörös fasisztákat gyilkolnak halomra?Akik embereblások százezreit követték el a világ minden pontján? Jó vola abbahagyni,mert gulág lesz a vége!Ahogy Sztálin akarta.

 2. Sertés szerint:

  Tarlóégetés….

  “figyelmeztetett “ne felejtsük el”, hogy Budapest egy kétmilliós város, ahol a Momentum által gyűjtött több mint negyedmillió szavazat, körülbelül a lakosság húsz százalékát teszi ki”

  Még számolni se tud ez a kretén

 3. Szaszi szerint:

  Nyugodtság van,tenisz nagyhatalom – is – leszünk.
  Most még csak 1 milliárdról van szó
  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_allunk_le_ujabb_vilagversenyt_rendez_budapest.629639.html

 4. Szaszi szerint:

  Csak lélegeztető gép nagyhatalom nem vagyunk.
  Mondjuk az is megérne egy kérdést ugye,mitől ennyi a kis beteg
  https://444.hu/2017/02/19/nem-tudnak-tobb-gyereket-fogadni-a-fovarosi-korhazak-intenziv-osztalyai
  Úgyhogy nem ártana – Tarlós,Orbán meg a többi fasiszta – ,egy fontossági sorrendet felállítani,és a merjünk nagyok lenni dumát elzárni a szekrénybe,mert még kicsik sem vagyunk.

 5. forradalom! szerint:

  Hülye homo sine serebro tapló pityu.Annyi eszed van,mint a gyerekem hintalovának.Az elme roggyant főnököd veled viteti el az általa kiötlött balhét.Hetekig magyarázkodhatsz,nem érsz vele semmit.Inkább még időben tűnj el a süjjestőben.

 6. Soós Levente szerint:

  Lessz az még jóval kevesebb is mint hatodmillió , van rengeteg érvénytelen szavazat is.Meg 2024-re rengetgen kihalnak azok közül akik most aláírták ezt ,ezért ez macesz gombóc sem teljesen demokratikus ,hiszen sok vén aláíró nem élvezheti aláírása áldásait, önhibáján kivül álló okok miatt nem kompetens már az ügyben .Az mszp-dk -libbantak jóval “kórosabbak” és a teremtő már kivonja a forgalomból javarészüket.Az újdegenerácó is kehes alkat isten akaratából dögróváson vannak.

 7. Havasi Gáspár szerint:

  cigányvirtus:
  http://24.hu/belfold/2017/02/19/egy-11-egy-14-es-egy-18-eves-tunt-el-az-erdoben/
  Egy komment:
  Csicso Ági
  A jo isten szomoritson meg titeket hat nektek mind 1 hogy cigany nektek nincs szivwtek mert ti parasztok a sajat gyermeteket basszatok budos parasztok csak irigykedtek a ciganyokra el veszett kutyak irigykedtek mert mar cugany jobbam el mint ti a asajat orszagotokba mert tik tisztessegessek vagytok meg eszitek egymas szarat 1 kilo kenyerer. Ajo isten erot ne adjon nektek itt. A mai vilagban ne felejtsetek mi uralkidunk felettetek itt mi vagyunk ciganyok a kiraly ti parasztok johettek vc puculni hozzank 1 kilo kenyerer csicska gecik….

  No, ilyenek Ők, meg a hatalom is ami pátyolgatja a fajtájukat. Ennyit az olyan olimpiáról, melyet a fővajdájuk irányít. Egy cigány mindig hazudik, meg a csatlósaik is. Kár erre az olimpiai színjátékra energiát pocsékolni. nem olimpiát akarnak, hanem még többet lenyúlni. A momentum nevű régi-új élősködő társaság meg tudja, hogy ez így van. Megpróbálnak belőle politikai hasznot húzni. Nem kel újabb MSZP-SZDSZ társulat.
  Tarlós a nagy volt III. ker. IKV -s “ügyeskedő” mérnöke jól beleillik ebbe a hatalomba.

  • vitorla123 szerint:

   A magyar munkavállalók több mint fele azt vallja,hogy”Nem törődöm a világgal a világnak száz bajával,majd elmúlnak a bajok és magyar proletár vagyok!”És ez nagy népi bölcsesség.Túlélési stratégia.Hátha történik valami.Háború!Népfelkelés stb. Csak én meg a családom élje túl valahogy.A cigány másképpen látja.Ők falkában támadnak a magyar munkavállalóra.

   • V.kutya szerint:

    A cigány nem támadja a magyart, már nem, mert nincs miért, hisz a cigány jobban él, mint a magyar, aki ráadásul megdolgozik ugyanazért a pénzért. Ma pont fordítva van, mint 10 éve! Nyugdíj nincs (minek, hisz a cigány úgysem él addig), kvázi, itt a cigány mennyország. Köszönjük, Nemzetthy Viktor. (számolom, havi 60 ezret lopsz tőlem, büdös cigány).

 8. Paul Aradi szerint:

  CIGÁNY VIRTUS!?
  A címadó gondolkodása minden csak nem baloldali és főleg nem magyar! Magyar? Van olyan? Mondjuk magyar gondolkodás?
  Na, persze, ha van akkor az az, amellyel sajnos Sztálin nem nézet szembe. Ha a magyar gondolkodással számolt volna, akkor 1968 -n a nagy 800 ezres magyar kommunista hatalom nem árulta volna el a szovjet tömböt a gazdasági (mutyi) mechanizmussal és 1989 után nem fejezte volna be 1956-t. Persze a fő magyar cigánykodók, mint (a)ntal, (h)orn és a többiek nem cigányok voltak, hanem elkorcsosult cigánykodó magyarok. Az (o)rbán vajda se nem jobb, se nem rosszabb, mint a gengszterváltás követő politikai elit bármely egyede, bele számítva még a legbalosabb pártvezetőt is! A cigánykodó magyar sajátossága, hogy cigányozik, de olyan hon és nemzethű, mint az orosz, de már akár a szlovák, soha nem lesz. Kolduló aljas cigánykodó, az igen, Brüsszelben, Washingtonban és mindenütt csúszik-mászik és akár nemzete ellen vall, csak élhessen gerinc nélkül. PERSZE EZ MIND NEM SZÓL AZOKRÓ, (!!!), A MAGYAR TÖBBSÉGRŐL, AMELYET ÚGY NEVEZÜNK, HOGY A “DOLGOZÓ NÉP!”

  • Havasi Gáspár szerint:

   Mitől volt Antal és Horn magyar?- mert magyarul beszéltek?
   Tény, hogy egy néphez tartoztak,a cigány csak a 13. törzs.
   Az a mechanizmus amit a 12 törzs tagjai szerettek volna, csak 89-től indult be, az un. kis lépések taktikájával. 68-tól csak előkészítettek. Kádár itt tévedett, mert – aki nincs ellenünk,az velünk van – felfogása súlyos politikai-taktikai hiba volt. Így a Weisz Manfrédok visszafoglalták újra az országot.

   • Paul Aradi szerint:

    Senki nem foglalta vissza az országot. Az ország eleve, (eltekintve egy pár internacionalista hősiességétől) a horthysta rohadt fasiszta maradékok országa volt, csak élvezték a szocializmus és az álkommunistáknak adott lehetőségeket, Őnáluk aztán mocskosabb cigány nem volt. Amolyan vegyesen ba -szadék magyarok voltak. Sejteni, hogy 30 apa sejtje volt bennük a lubár kurva annyjukat beleszámítva. Kár magyarkodni és cigányolni, inkább gondolkodni kellene a magyar történelem során azon, hogy hány nációnak, (hódítók) volt több joga a nőkhöz, mint a férjüknek! Aztán a tiszta magyar (?) utódok? Na ne!!!
    A teljes igazság, hogy a szocializmust a magyarság ajándékba kapta és ami még igaz, ami könnyen jön, az könnyen el is vész!

    • Havasi Gáspár szerint:

     A visszafoglalás képletes, elvették újra, ami a népet illette mindig. Magyaroknak meg nevezném őket. A magyarnak nevezett uralkodó osztály zöme soha nem volt magyar, még a Kádár korszak alatt sem. Aki irányít azé a hatalom.
     A zsidó pedig még [email protected]@déknak sem magyar.
     Lehetne sorolni a nevüket, én egy magyart sem találtam köztük. Amúgy a Horthy rendszer is zsidó volt, és ha már fasiszta, akkor a helyes megnevezés cionfasiszta lenne, mert azt is ők kreálták. A többi smafu.
     Aki magyar az meg nem magyarkodik, mert nincs szüksége rá. Akik pedig hisznek abban, hogy ezekkel lehet emberi társadalmat építeni, azok vagy tévúton járnak, vagy egyszerűen a csicskáik. Az ellenség az ellenség válogatás nélkül. Ezt pont a szoc. rendszer bizonyította. tessék visszagondolni a vezető politikusaikra, a Kb-re, a Hazafias Népfrontra és a többire. Ugyan zömükben kikből álltak. Igazából hova tartozott Horn Gyula és társai. Az ellenséget nem szépíteni, hanem megsemmisíteni kell.
     Az internacionalista felfogás a szocializmus sírásója. A magyar az magyar, a cigány az cigány, a zsidó az zsidó és így tovább. Ez nem gyúrható össze, mert az a magyarság halála.

  • vitorla123 szerint:

   Véghig néztem Botka László beszédét.-Ezt tegnap,nem szó szerint halottam Thürmer Gyula előadásában.Van egy kivétel.Az elhatárolódás a Kádár rendszertől.Bár ott is új szocialista rendszerről volt szó.No meg a 40%-os vagyon adóról.És nem volt szó az alapjövedelemről,csak a biztos jövedelemről.De szó volt a munkavállalók a (dolgozók) megélhetési körűlményeinek javításáról.Nem vállatuk fel az 5 órás munkanap és a 25 órás munkahét dolgát.Én törekszem arra mint Sztálin híve,hogy ez bekerüljön a Munkáspárt programjába.Hogy a Munkáspárt tényleg a munkavállalók pártja legyen.Botka programjával az a bajom,hogy kommunistáskodik és nem kommunista.Hogy fából vaskarika.Mert vagy a munkavállalók,vagy a munkaadók érdekeit képviseled.Más lehetőség nincs.Aki munkaadóként baloldali politikáról beszél az hazudik.Ez világos mint a nap.Aki jobboldali politikusként és munkaadóként felemelkedést hirdet az is hazudik.Mert fából vaskarikát a mai világban lehet csinálni,de többe kerül,mintha arany karikát csináltak volna.

 9. Jakócs Gábor szerint:

  Kedves Vitorla!Melyik médium közvetítette Thürmer Gyula előadását, amelyet hallgatni tetszett?Tán csak nem köztünk ült a középső asztal során” Vitorla János”asztali névjegy mögött?Munkáspárt tagja mindig és mindenütt vállalja a valódi nevét!Tisztelettel: Jakócs Gábor

  • vitorla123 szerint:

   Igen ott ültem nem a középső sorban.És vállalom régen,hogy a fedőnevem Vitorla.Oka van ennek!Mert Lenin után szabadon: a nyílt és a konspirációs munkát mindig keverni kell!Megjegyzem ,mindig,minden választáson indultam Munkáspárti jelöltként,sőt legutóbb időközin is, és mindig elértem az 1-2 %-ot Ami ma a cél.És Te?

   • vitorla123 szerint:

    Ja és még egy!Ha már megbeszéljük.Az időközin 1 napom volt rá,hogy összeszedjem az ajánlásokat,sőt,ha most lenne holnap a választás az országgyűlési 2 napon belül le tudom adni az érvényes 500-at. Mert tudom,hogyan kell!De ezt tegnap nem kérdezték meg!És a lényeg a hogyan!

 10. Szaszi szerint:


  A zsűri és a nézők értékelése szerint Pápai Joci magyar ( !! )népzenei elemeket, de Wellhellós beütéseket és felesleges rap-betéteket is tartalmazó nyekergős dala volt a legjobb a versenyben ”

  http://mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/55/45/554572_papai_joci.jpg

  Nesztek magyarok.
  A sok zsidó után végre egy cigány.Juhééjjj

 11. Órvvadász szerint:

  Orbánék,”még csak most fognak aktivizálódni a budapesti olimpia támogatói “.
  Egyértelmű, hogy kik.
  A mazsihisz!

  http://mtk.hu/hirek/budapest-rendezi-a-2019-es-europai-maccabi-jatekokat-galeria

 12. János szerint:

  Nem kellenek makkabi játékok Magyarországon! Szép ország Izrael, szíveskedjenek otthon kiélni törzsi életüket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.