Petíció Vlagyimir Putyinhoz

 

 

 

A Krím-félsziget fővárosában Szavasztopolban tegnap demonstrációt szervezett az Orosz Föderáció Kommunista Pártja (KPRF) városi bizottsága.

A demonstráción az ÁLLAMI SZERVEZETEK VEZETŐI IS részt vettek.

A mintegy tízezernyi résztvevő Donbassz támogatása ügyében jött össze.
A KPRF Szevasztopol Városi Bizottságának első titkára Vaszilij Mihajlovics Parhomenyko beszédében kifejtette:
“Aggodalommal tölt el bennünket a Donyecki-és a Luganszki Népköztársaságok területein élő honfitársaink sorsa akik a legbrutálisabb terrornak vannak kitéve. Ennek a terrornak a célja a Népköztársaságok és polgárainak elpusztítása.”
Alekszandr Cseremjonov a Komszomol szevasztopoli első titkára így fogalmazott:
“Donbasszban a helyzet válságos és rendkívül nehéz. Továbbra is ártatlan civil embereket gyilkol Kijev hadigépezete. Ezt a helyzetet kezelni kell! Mindent meg kell tenni Donbassz békéje és a nyugalma helyreállítása érdekében!”

Parhomenyko a beszédét az alábbi mondattal zárta beszédét:
“Oroszország dolgozza ki a Donyecki-és a Luganszki Népköztársaság területein élő honfitársaink megvédelmezésének leghatékonyabb módját, és azokat alkalmazza is. A két Népköztársaság függetlenségét és hivatalos elismerését pedig a lehető legrövidebb időn belül jelentse be.”
A demonstráció résztvevői a fenti követelések teljesítése érdekében aláírásgyűjtő íveket szignóztak, amit a KPRF el fog juttatni Vlagyimir Putyin államfőhöz.
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Petíció Vlagyimir Putyinhoz bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Jakócs Gábor szerint:

  Oroszország nem jelentheti be a népköztársaságok függetlenségét hanem elismerheti azt!Ez is óriási segítség lenne részéről,de ma állítólag az összes ottani okmányt elfogadja Oroszország egész területén!Ez de facto egyenlő az ő elismerésükkel!Hajrá népköztársaságok!

 2. Szeszák Gyula szerint:

  Kedves Bal Rad!
  Öt éve hülyéskedtek már Donbasszal – Luhanszkkal, meg Putyinnal.
  Mint “kommunisták” öt éve falaztok a világ leggazdagabb tőkés oligarchájának, aki szemetekben olyan mint az Úr, csak hódolat illetheti, bírálat nem.
  Öt év alatt Sztálin levezényelte a II. Világháborút. Leningrád is megszabadult a 900 napos blokád alól.
  És mit “tett” ennyi idő Kedvencetek? Lepaktált az orosz nép hóhérával és támogatásáról biztosítva, zöld utat nyitott – szabad kezet biztosított számára a népirtáshoz.
  Úgy látom “lenini alapon” kezelik, ti pedig ugyanilyen módon szemlélitek a mostani petíciós kutyakomédiát is. Az istennek se akarjátok észrevenni, hogy a sztálini út ugyanúgy nem egyenes folytatása a lenini útnak, mint ahogy “Szent István” se folytatta Árpád útját.
  Azt sem veszitek észre, hogy Zjuganov elvtársatok is pecsovics, a putyini kapitalizmus kitartottja, Putyin őfelsége ellenzéke.
  Az sem tűnik fel, hogy a szenvedő kis köztársaságok oroszai nem leninisták, még kevésbé putyinisták, hanem sztálinisták.
  Ezért hagyja őket Putyin pusztulni, pusztítani.
  Jut eszembe, a Botox hatására, Putyin egyre inkább kezd Leninre hasonlítani. Épp most renoválják a mauzóleumot (eddig eltakarták). Nem lehetne kétszemélyesre, hogy Putyin is beférjen? Fajlagosan sokkal olcsóbb lenne a karbantartás.

  • vitorla123 szerint:

   Mi Debreceniek azért ne bántsuk egymást.Sokszor írtam neked,hogy mint Sztálinista követelem Magyarban a napi 5 óra munkaidőt.És a heti 25 órát.És leírtam neked számtalanszor,hogy Putyin leveri a kommunisták felkelését,mert nem tehet mást.Lásd a merényleteket.Te mint kisgazda legalább értékeld,hogy ott még vörös csillag utánzat van a repülőkön,páncélosokon,és nem döngölik földbe a kommunistákat,mint a te idődbe,megyei főügyészként.Mert szerinted a vörös nácik tarkón lövése bírósági ítélet nélkül törvényes és jogos eljárás a bosszúállók részéről.Csak a nácik esetében nem jogos az ember rablás. Csókoltatlak akivel szeretnéd!Üdv a Debreceni szépasszonyoknak!

 3. Méry szerint:

  Mekkora baromságot irtál Putyinrol ???
  Ha Putyin háboruzna az érintené a környezö országokat is
  okos tojás: Putyin mgfontolt ember és neki csak a Nemzete fontos

 4. Nagy szerint:

  Putyin vagy.ona ma már jóval több, mint 40 milliárd d.ollár. Csak nyaralója 20 db van, a legkisebb is 64 sz.obás. A m.ost elkészülő kereken 1 milliárd d.ollárba került, 67 h.old.on terül el a fekete tenger partján. közpénzből épült állítólag. Kifejezetten Putyinnak.
  Csaunak 17 nyaralója v.olt, Zsivk.ovnak 23 db.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.