Irigykedés

Jó buli volt! 540 millát keresett a döbrögista horda a karácsonyi Bözseutalvány-osztogatáson

Képtalálat a következőre: „varjú lászló-kép”

El Qro hordájának alvezére, állandó cirkuszházi föllépő ma közleményben irigykedett. Azt hányta szemére a döbrögista hordának, hogy még a nyugdíjasoknak kiküldözgetett karácsonyi utalványokon is nyerészkedtek.

Emlékeztetett rá, hogy bandája többször is felszólította a qrmányt, ne utalványt, hanem készpénzt adjon, mivel az utalvány adója miatt minden kiküldött 10 ezer forint 15 ezer forintjába kerül az államnak.
Az El Qro banda szerint ugyanennyi pénzből 15 ezer forint készpénzt is kaphattak volna az idősek. Az utalványt ráadásul nem lehetett bármire költeni, sem az unokák ajándékára, sem gyógyszerre.
Varju háborgott egy sort amiatt is, hogy a qrmány nemcsak az utalványhoz ragaszkodott, hanem saját zsebéhez is.
“A horda-közeli kézben lévő Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. 540 millió forintot keresett az Erzsébet utalványokon. A mi bűnbandánk felháborítónak tartja, hogy a döbrögista horda csak azért küldött Erzsébet-utalványt a nyugdíjasoknak, hogy hordabennfentesek keressenek 540 millió forintot.”
(Persze Varjú nem ezeket a jelzőket használta!)
El Qroék szerint nem a hordatagok zsebeit, hanem a nyugdíjasok érdekeit kellett volna nézni. Így nem 10 ezer, hanem 15 ezer forintot lehetett volna küldeni a magyar nyugdíjasoknak, méghozzá postázás, késés és minden bonyodalom nélkül. Szánalmas, hogy megint nem a nyugdíjasok, hanem a döbrögista zsebek voltak a fontosak – háborgott közleményében El Qro helyettese.
A DK szerint ugyanennyi pénzből 15 ezer forint készpénzt is kaphattak volna az idősek. Az utalványt ráadásul nem lehetett bármire költeni, sem az unokák ajándékára, sem gyógyszerre.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: FŐOLDAL | A közvetlen link.

Irigykedés bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. furnan szerint:

  Emlékszik-e valaki még rajtam kívül, hogy Kádár János temetése napján, a Népszavában egy nagyon “goromba” hangvételű esszé jelent meg a temetéssel kapcsolatban…..
  A “szerző” aláírása: Varju László volt…..

  Kérdésem: ez “az” a Varju László lehetett ? ?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Már tudom miért tette fel ezt a videót tisztelt stefi ! Amikor hosszab ideig néztem a videót ,támadt egy rossz sejtésem, megnéztem a dnr news-et és megtaláltama választ. A válasz a következő : MEGHALT NEW YORK-ban VITALIJ CSURKIN AZ OROSZ FEDERÁCIÓ ÁLANDÓ ENSZ NADYKÖVETE ! NYUGODJON BÉKÉBEN ! ŐSZINTE RÉSZVÉTEM !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.