Csak hasznos ez a déli csodaGYODA!

Hazánkban kapták el a Hamburgban erőszakoskodó irakit

Elfogták, majd kiadatási őrizetbe vették a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei azt az iraki férfit, aki a gyanú szerint 2016 novemberében Németországban megerőszakolt egy tizenhárom éves kislányt – közölte kedden a Police.hu oldalon az Országos Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a német rendőrség januárban kereste meg a magyar hatóságot azzal, hogy segítsen beazonosítani egy iraki állampolgárt és tartózkodási helyét. A férfi a gyanú szerint 2016. november 13-án Hamburgban megerőszakolt egy tizenhárom éves lányt, majd ismeretlen helyre távozott, ezért európai és nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.
A nemzetközi és a hazai adategyeztetéseknek köszönhetően a Nemzeti Nyomozó Iroda rendőrei megállapították, hogy a férfi Németországban álnevet használt, de a róla készült fényképfelvételek és ujjnyomatlapok azonosságot mutattak a Magyarországon 2016. november 18-án nyilvántartásba vett, huszonkilenc éves C. Ali D-ével.
A férfi a bűncselekmény elkövetése után, november 17-én vonaton érkezett Magyarországra, elmondása szerint azért, mert Németországban nem bírálták el megfelelő gyorsasággal az ügyét. Mivel személyazonossága és egyéb körülményei tisztázatlanok voltak, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) elrendelte a férfi menekültügyi őrizetét.
A BMH munkatársai tájékoztatták a nyomozókat, hogy a körözött személyt a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban helyezték el. Az iraki férfit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei február 17-én elfogták, majd kiadatási őrizetbe vették, Németországnak való átadásáról a későbbiekben születik döntés.
(mno)
Bal-Rad komm: Akad még valaki, aki kétségbe meri vonni a déli határainkra méregdrágán fölrántott csodaGYODA névre hallgató “határvédelmi” műtárgy hasznosságát?

-Jó eséllyel A BEFELÉ igyekvők számára nem leküzdhetetlen! DE KIFELÉ SENKI NE PRÓBÁLKOZZON! A szemetet fölfogja!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Csak hasznos ez a déli csodaGYODA! bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Smith szerint:

    Hiába az erős rendőri és katonai jelenlét, valamint a kerítés, ennek ellenére napi rendszerességgel próbálkoznak illegálisan átjutni a határon. Toroczkai László hetente többször is beszámol arról a Facebook oldalán, hogy kerítésszaggatókat fognak a mezőőrök. Nem nevezhető erős határvédelemnek az, amin naponta könnyedén jutnak át határsértők. Igaz, a semminél jobb.

  2. Jakócs Gábor szerint:

    Nem a migráns az üldözendő,hanem a mocskos fegyver üzlet,mely a kapitalizmus legédesebb gyermeke!Ennyi!Ha többet írsz ,az már csak üres blabla!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.