Frissíteni kell a Kubatov-Gyürk listát

Döbrögi újabb nemmzetthy konzultációt rendez

A gazdasági adatok azt mutatják, hogy a Döbrögi-modell működőképes, a vajdaság a 2016-ra kitűzött gazdaságpolitikai céljait elérte – dölyfölt tegnap a vajda a tavaszi cirkuszidényt megnyitó igehirdetésén napirend előtt a Nagy Duna-parti Cirkuszpalotában.

Az ŐT áhítattal hallgató mamelukhada majd el alélt a gyönyörűségtől, amikor arról károgott vajdájuk, hogy a magyar emberek megdolgoztak az eredményekért, és “pártállásra való tekintet nélkül” jó érzés látni, hogy fokozatosan beérik a munka gyümölcse. A gazdasági adatokat felsorolva kiemelte az államadósság csökkenését, (megjegyezzük: 2010-ben 20 ezer milliárd volt az államadósság mára 26 ezer milliárdra csökkent) a “gazdaság” bővülését, az elért külkereskedelmi többletet, a rekord alacsony munkanélküliséget és a turizmus teljesítményét.
Újabb Nemmzetthy Konzultáció kerül megrendezésre annak az öt veszélyforrásnak a kitárgyalása, (valamint-de főként a Kubatov-Gyürk-listák frissítése okán, hisz jövőre “választások lesznek!) amelyekkel Döbrögisztánnak az idén szembe kell néznie – kerrentette vajdánk.
Ennek az Öt Támadásnak az elhárítására kidolgozott tennivalóknak már neve is van: Új Nemmzetthy Polythyka, amely megvédi Döbrögisztán Új Nemmzetthy Elythjének érdekeit!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Frissíteni kell a Kubatov-Gyürk listát bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. istván szerint:

  Szánalmas!

  • vitorla123 szerint:

   Megdöbbentő,az antikommunisták munkavállaók ellenei összefogása.Zsidók nácik egyűttműködése.Pontosan mint a második világháború kezdetén.Az ember csak néz ki a fejéből!Nem volt elég hat millió német-magyar elpusztítása a bosszúhadjárat során?Még továbbira is igényt tart Izrael?Tényleg kell ellene teni valamit.

 2. Havasi Gáspár szerint:

  Tényleg kellene, de nem az idős korosztályoknak. A forradalmat fiataloknak kellene megvívni.
  De amíg még a marxista ideológia gyakorlata is Izraelt – kicsit és nagyot – szolgálja, mire lehet számítani.
  A zsidó hatalom bírálását a marxisták ugyanúgy elítélik ( hiszen ők is zsidók, vagy megvezetettek), mint a cionisták. Izraelben bármi megengedett, ami az érdekeiket szolgálja. Nincs a parlamentben kettős állampolgárság és nem zsidó. Törvények tiltják. Lehet bármely népet fenyegetni, megalázni, gyerekeket gyilkolni nemzeti és vallási alapon. Lehet atombombát dobni, és talmudi módon másokat fosztogatni. Lehet országokat felvásárolni. Nálunk viszont, az állítólagos Magyarországon még a saját testi épségünket sincs jogunk megvédeni, mert a Farkas Flóriánok és Antal József félék igazsága a mérvadó. Az egész magyarságot lefasisztázhatják büntetlenül a saját országában, de ha egy magyar kimondja az igazságot, akár sittre is vágják, vagy úgy bánnak el vele, ahogy Budaházyval, vagy az MNA-val. Az MNA -nak volt egyedül fiatal férfiakból álló fegyveres szervezete, ezért is kellet Györköst taccsra vágni, pedig a politikai szárny már nem is működött. Először kettévágták, majd újra ketté vágták – szalámi taktika. Majd a gyengébb oldalt, a politikait lerohanták (mellé egy körúti műbalhé)megfélemlítve a fiatalokat, néhányat elhurcolva, és a nemzeti ellenállást felszámolták. A többi már magától indul oszlásnak, erodálódik.
  Tenni pótcselekvésekkel nem lehet. Öregekkel nem megy. Fiatalok kellenek, harcosok, és új szemlélet, nem pedig az ellenállást elódázó hamisított, félremagyarázott internacionalista szemlélet, amelyet valójában a libsik is fújnak.
  Elévült gondolat – hogy ez a harc lesz a végső. A baloldal pedig igazán nem tud felmutatni semmit, még mindig a parlamentarizmus hazug bűvkörében él.

  • vitorla123 szerint:

   Napot le mentibe!

   • vitorla123 szerint:

    Sztálinnak két nagy felismerése volt 1950 környékén!Az egyik az ,hogy a zsidók együttműködtek Hitlerrel akkor amikor majdnem elfoglalták Moszkvát.Ezért Gulágra akarta őket küldeni.A másik az 5 napos munkahét napi öt óra munkaidővel.Mind a kettő a harácsolók és a bosszúállók teljes megsemmisülését eredményezte volna.Én most az öt óra munkaidő bevezetését szorgalmazom.Ez a vidéki Magyarország talpra állását eredményezné.A családi gazdaságok,és a családok megerősödését.Az önellátás helyreállását.

    • Havasi Gáspár szerint:

     Ezt ebben a rendszerben nem lehet megvalósítani, még a 8 órásat sem. Ahol csak lehet fékezik az önellátás megvalósítását, hiszen ez hozzájárulna a “halálukhoz”.

     • vitorla123 szerint:

      Hát azért! Ha napi öt órát dolgozunk,nem sokat tudnak tőlünk ellopni!

     • petymeg szerint:

      Most a napi tizenkettöből ellopnak ötöt marad egy kicsi,de ha a napi ötből lopnának el ötöt mi maradna?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.