Húsunkon hízó kutyák marakodnak egymással-a húsunkért

Rózsadombi villákkal piszkálják majd a civileket

Egyes civil szervezetek vezetőinek anyagi helyzete alapján folytatódhat a civilekkel szembeni kormányzati politikai nyomásgyakorlás, de „kisöprés” nem lesz – értesült a Magyar Nemzet.

Marad a politikai nyomás még egy darabig a civil szervezeteken, de a már bejelentett, a Fidesz retorikájában az „átláthatóságot erősítő” intézkedéseken túl más lépés nem várható. A kormányzati kommunikáció alakítói is tisztában vannak vele ugyanis, hogy egyrészt a téma annyira nem fontos a szélesebb választói közeg számára, másrészt nem is lenne népszerű, ha – Németh Szilárd azóta már régen ejtett kifejezésével élve – „kisöpörnék” őket az országból.
Erről beszélt a Magyar Nemzetnek egy a kormányzati kommunikációra rálátó forrásunk. Informátorunk szerint a kormány célja továbbra is az, hogy demonstrálja: a „valódi” civil szervezetek mellett vannak olyanok is, amelyek valójában szűk tagsággal, szinte teljesen külföldi forrásokból, alapvetően „politikai jellegű tevékenységet” végeznek, így „nem valós társadalmi igény” hívta őket életre. „Ezek olyan budapesti szervezetek, melyeknek közük nincs mondjuk a borsodi roma falvakhoz, de elég komoly médiafigyelmet tudnak generálni a saját ügyeikhez, miközben ráadásul a tagjaik elég jól is élnek abból, amit csinálnak” – fogalmazott forrásunk, aki szerint „egy-egy közhasznúsági jelentés, vagy vagyonnyilatkozat átböngészése (amennyiben erre kötelezik majd a civilek vezetőit a kormány tervei szerint) komoly meglepetésekkel szolgálhat majd” egyes szervezetek esetében. Így a kormánypárti sajtóban a következő hetekben megjelenhetnek majd olyan cikkek, amelyek „80 milliós, 160 négyzetméteres rózsadombi házakból a borsodi romákért aggódó civilekről” szólnak, úgy tudjuk, több ilyen eset is várható majd a közeljövőben. A kampány nagyjából a nyár elejéig tarthat majd…
(mno)
Bal-Rad komm: Ezzel az egész dologgal nem is lenne gond. Amennyiben a nemmzetthy egységh miatt nyarvogó udvari makkoltatású civilek is műsorra kerülnének.
Persze nem fognak.
Mindezzel együtt is mindenki számára világos: A VILLÁK ÉS LUXUSLAKÁSOK tulajdonosai vívják a harci kutyák csatáját a pórivagyonok fosztogatásának jogáért.
Alighanem mindkét ebet mi zabáltatjuk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Húsunkon hízó kutyák marakodnak egymással-a húsunkért bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. DUNAI JANOS szerint:

    EZ MIND ÉLÖSKÖDÖ ZSIDÓ.POLITIKAI ZSIDÓ.AKI NEM MUNKABÓL AKAR MEGELNI

  2. bence szerint:

    80 ezer “Civil” szervezet működik az országban!!!…80,000 !!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.