Nem tervez birkamenetet a főkolompos

Nem lesz békemenet az olimpia miatt

Csizmadia László felhergelt tömegeket lát, de nem akarja őket az utcára vinni.
Nem külső erők lehetetlenítették el a budapesti olimpiát, „belső árulás” történt, békemenetre ugyanakkor most nincs szükség – erről beszélt a Magyar Időknek a Civil Összefogás Fórum elnöke, Csizmadia László.

A kormánypárti szervezetet azután kereste meg a kormánypárti napilap, hogy a Momentum aláírásgyűjtése miatt Stefka István belengette, majd jól elveszik az aláírók kedvét. „Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség Békemenetre. Méghozzá olyan Békemenetre, ami végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól” – fejtette ki a 444 szerint egy kerekasztal-beszélgetésen a Pesti Srácok lapigazgatója.
Kormányközeli újságírók, elemzők az utóbbi időkben egyébként is többször bírálták nemcsak a momentumosokat, de azokat is, akik aláírták kezdeményezésüket. A Demokrata főszerkesztője, Bencsik András hazaárulásról beszélt, míg a lap másik szerzője, Ungváry Zsolt mentálisan sérült emberekként ábrázolta az aláírókat, akik „mérgezik a környezetük, az országuk levegőjét.”
Hatalmas erkölcsi megvetésről beszélt a Magyar Időknek Csizmadia László is. Kifejtette, a CÖF-CÖKA naponta kap leveleket arról, hogy nem is mindenki ellenzi az olimpiai pályázatot, ezt pedig kormánypárti vonulással kell nyomatékosítani. Csizmadia viszont szavai szerint hűtené a kedélyeket, és úgy látja, „a felhergelt tömegeket nem szabad utcára vinni.”
(mno)
Bal-Rad komm: “…Hatalmas erkölcsi megvetésről beszélt a Magyar Időknek Csizmadia László is…”
-Nem tán kezdik kapisgálni ezek a beltenyészeti vezérürük, hogy általános közútálat övezi őket?
Annyiban persze igaza van a gazembernek, hogy NEM IS MINDENKI ellenzi az olimpiai pályázatot. Csak úgy a nép 75 százaléka.
Persze érzékeli ez az udvari martalóc egy ELRENDELT BIRKAMENET JELENTETTE VESZÉLYT! Fölfogta, hogy AZ UTCA MÁR NEM AZ Ő KIZÁRÓLAGOS TEREPÜK!
A mentálisan sérült, hazaáruló levegőrontókból verbuvált birkamenetek idejének leáldozott!

Persze a vezérürüknek EGY NAGY UTOLSÓ-közös-MENETELÉSÜK még lesz. A marhavagonokig.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem tervez birkamenetet a főkolompos bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. istván szerint:

    Csúcs ez a video!!
    Nem lehetne óriáskivetítőn bemutatni,és bömböltetni hozzáezt a barmot?!

  2. Smith szerint:

    Nem a dolgozókért menetelnének, hanem a vezérlő tábornokért és magukért. Féltik a jelenlegi magas életszínvonalukat, és azt, hogy bármit csinálhatnak következmények nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.