“Szlava Ukrajinye!”

Maradék-Ukrajna megint olyasmit csinált, ami miatt nem igazán fogják a világ országai a szívükbe zárni.

Anatolij Matiosz a kijevi Legfőbb Katönai ugyész “boldog születésnapot” kívánt Vitalij Csurkinnak a halála alkalmából. (Mint ismert, az orosz diplomata egy nappal a 65. születésnapja előtt hunyt el.)
Rosszallással fogadták Moszkvában azt, hogy Ukrajna az ENSZ Biztonsági Tanácsának soros elnökeként megakadályozta, hogy a testület hivatalos nyilatkozatban emlékezzen meg Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet haláláról.
A BT az Oroszország által javasolt hivatalos, írásos testületi elnöki nyilatkozat helyett az ukrán elutasítás miatt csupán a sajtónak szánt közleményben fejezte ki részvétét. A nyilatkozatot Volodimir Jelcsenko, a BT soron elnöki tisztét ellátó ukrán ENSZ-nagykövet írta alá.
Ezt elsőként Marija Zaharova, az orosz külügyi tárca szóvivője kifogásolta Moszkvában, azt állítva, hogy “a jelenlegi ukrán hatalom semmi jót nem tud tenni, és mindenkinek csak árt, még magának is”. Szergej Lavrov külügyminiszter hangot adott meggyőződésének, hogy az ukrán ENSZ-nagykövet felsőbb utasításra cselekedett. Megfogalmazása szerint ez “nem keresztényi” cselekedet volt.
“De a jelenlegi ukrán hatalom esetében megszokhattuk, hogy vannak az országukban olyanok, akik így viszonyulnak az oroszokhoz és azokhoz, akik nem akarnak neonáci szólamokra táncolni” – mondta.
“Isten legyen a bírájuk!” – hangoztatta az ukrán diplomaták döntésével kapcsolatban Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Az orosz állandó ENSZ-képviselet elhunyt vezetőjének nyilatkozatban fejezte ki nagyrabecsülését António Guterres, a világszervezet jelenlegi, és Ban Ki Mun, az ENSZ előző főtitkára.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

“Szlava Ukrajinye!” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. zls-179 szerint:

  Nyomorult emberi lénynek látszó valakik ,nyomorult megnyilatkozásaik!Igen legyen isten a bírájuk akár már ma este, de legkésőbb egy éven belül…

 2. sándor67 szerint:

  csak nem kellesz egy évet várniuk már rá

 3. TERMIN8ATOR szerint:

  “Isten legyen a bírájuk”- hangoztatta az ukrán diplomaták döntésével kapcsolatban Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője. Csak egy a baj ebbben a kivánságban, éspedig az, hogy “Isten malmai igencsak lassan őrölnek”, sőt sokszor nem is úgy őrölnek ahogy azt az igazságosság megkivánná. Csak azon csodálkozok, hogy még mindig van tűrőképessége elviselni azt a rengeteg megaláztatást, szemetet amibe már eddig is része volt a kijevi banderista fasizmutól. De hát mindez sajnos abból ered, hogy Putyin nem lépet akkor, amikor a fasiszta banderizmus még nem rákositotta el az egész maradék Ukrajnát, ( Donbasz Luganszk kivételével. Ők nagyon is tisztában voltak vele, hogy miért fogtak fegyvert). És még mindig nem akarják elismerni a két köztársaságot. Ezek után már RÁ KELLENE ÉBREDNIÜK, HOGY SOHA SEM LESZ BÉKÉS UTON VALÓ ŐSZINTE MEGBÉKÉLÉS, MINNÉL HAMARABEL KELLENE ISMERNIÖK A KÉT KÖZTÁRSASÁGOT,HOGY MÉLTÓAN VISSZA TUDJANAK VÁGNI A BANDERISTA TERJESZKEDÉSRE.

 4. Sneider Imre szerint:

  Rohadjon meg az összes szar cionliberális galiciáner féreg, de a velük bratyizó mocskos liberális és fityiszes szarzsákkal együtt.

  • sándor67 szerint:

   Sneider Imre. NE keverd ide a FIDESZt, nem ez a téma, de ha már itt tartunk, akkor Orbán Viktor miniszter úr és a pártja nélkül már rég koldusbotra jutottunk volna, ellenben a mostani csodálatos fejlődéssel !!!

   • Sneider Imre szerint:

    Sándor 67!
    Tán csak nem te fogod megmondani, hogy mi a “téma”? Beindult a demokratikus fityiszes gondolatrendőrség?
    De ha már itt tartunk, minden olyan magán, vagy politikai formáció felelős a galiciáner cionista rezsim bűneiért, tovább megyek, a létezéséért, akik politikailag, gazdaságilag tettek azért, hogy ez a rohadék gyilkos csótány banda ma még egyáltalán létezhet. És ebbe a körbe pont beletartozik az általad az egekbe marasztalt “Kedves Vezető” is. Az, hogy ezt te nem látod jobb esetben a szellemi vakságodat, esetleg funkcionális analfabetizmusodat (ha ismered a fogalmat a “kellesz” kifejezést használó primitív vegetációdban) jelenti, rosszabb esetben pedig azt, hogy egyetértőleg támogatsz egy napjainkban zajló genocídiumot (javaslom az értelmező szótár használatát).
    Egyéb iránt pont leszarom, hogy te is ennek az ótvaros rablóbandának (akik még eredményesen rá tudtak dobni egy lapáttal az előző érák cionliberális tobzódásaira is) vagy a szekértolója, ez a te álláspontod, téged minősít.
    Viszont ne felejtsd el, hogy egy politikai maffiakörnek való behódolásoddal egyúttal támogatod Magyarország elcigányosodását és a “bosszú népének” való átjátszását is.
    Az általad említett koldusbotra jutás sajnos nem opció, hanem gazdasági és szociológiai tény. Valóban nem a “csúti törpenapóleon” kezdte ezt az utat először járni, hanem az előző jó harmincöt év velejéig rohadt politikai elitje, de az í-re a pontot mégiscsak az általad bálványozott nyomorultak teszik fel. Remélem, azért te legalább jó kis kompenzációra számíthatsz valamelyik Mészáros és Mészáros cégtől.

   • Kálmán Lőrinc szerint:

    uhh…ez fájt.
    remélem csak poénkodik…..

 5. Szaszi szerint:

  Sándor hibáztál ! Tessék javítani.
  Irgum-burgum
  Így lefokozni az istenedet..

 6. Havasi Gáspár szerint:

  Az Orbán féle rendszerváltók nélkül egy élhetőbb szabadabb ország lennénk. Ő Sorosék kinevelt vajdája.

  • sándor67 szerint:

   Havasi Gáspár. Az évértékelő beszédét kellene újból meghallgatnia és akkor talán Ön is megértené, hogy ez nem úgy van, ahogyan látja, mert Orbán Viktor ép azt hangsúlyozta, hogy harcolni fog George Soros és állciviljei ellen

   • Sneider Imre szerint:

    Harcolni fog????
    Höhöhö! Höhöhöhö!
    Akinek a kenyerét ette és aki kiemelte a putriéletből?
    Harcolni fog ellene? Mégis miként? Szájkaratéval?
    Vagy az összes fityiszbirka együtt mantrázza majd vele, hogy “legyőzzük a gonoszt, legyőzzük a Sorost”?
    ÉS ettől azonnal beteljesül az óhajuk?
    És Soros majd ettől azonnal beszarik?
    El vagy tévedve. Meg fogja majd őket venni mint a parizert, mert -sajnos- van rá pénze. Úgyhogy szeretett vityád inkább csak már a múlt még kísértő szellemének manifesztálódása…

    • sándor67 szerint:

     nem mindenki megvásárolható, az a baj, hogy véleményalkotáskor az ember magából indul ki, az aki mindenkit ócsárol, meg minden nyomoráért másban keresi a hibást, az először üljön le és rakjon rendet magában !!!

   • Favágó szerint:

    Volt valaha mese könyv a kezedben?,,
    Ideje volt kézbe venned

 7. Havasi Gáspár szerint:

  Ezek a galíciaiak nem tagadják meg a fajtájukat. Oroszországnak már rég likvidálnia kellett volna ezeket az orángutánokat.

  • Sneider Imre szerint:

   Ne bántsd az orangutánokat azzal, hogy a patkányokat és csótányokat hozzá hasonlítod:)

 8. György szerint:

  Egy jó megoldás szerintem lenne, ezt már máshol leírtam egy hozzászólásban. Az mégpedig, hogy Donald Trump, az USA elnöke egy tényleges diplomáciai gesztust tenne Oroszország felé és megszakítaná az Obama kormány alatt lehetségessé vált “új hidegháborút” azzal, hogy kijelentené, hogy mivel Viktor Janukovicsot megpuccsolták, ezért csak őt fogadná el Ukrajna legitim elnökének és csak vele lenne hajlandó tárgyalni Ukrajna ügyében.

  • sándor67 szerint:

   jó meglátás

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T. György ! Igen, ha jól emlékszem nem is olyan régen, valamikor a a mult hét közepe táján ! De ! Donald Trump NEM FOGJA MEGTENNI A “diplomáciai gesztust” Oroszország felé, mert őtet már SEMLEGESITETTÉK és MAGÁÉVÁ TETTE OBAMAKI hidegháborus politikáját. Az eddigi történelem során mikor hallot arról,hogy az amerikaiak leültek volna egy asztalhoz a békéről,vagy a békés egymésmellet élésről tárgyaltak volna ,de ŐSZINTÉN, MINDEN HÁTSÓ gondolat nélkül ? Ha meg MÉGIS MEG MERNÉ TENNI, rövidesen úgy járna, mint 1963 november 23-án John Keneedy. Lehet, hogy azért viszakozott, mert, már FELCSILLANTOTTÁK ELŐTTE a HASONLÓ FÉNYES JÖVŐT. Gondolom ő is jobban szereti az életet, mint az erőszakos ki-elmúlást. Meg is kapta az első figyelmeztetést egy Flyn nevezetü egyén képében ( ő is forszírozta az orosz- amerikai PÁRBESZÉDET), de életveszélyes fenyegetést kapot. Ha lemond élni hagyják, ha viszont továbra is a hivatalában marad MEGHAL ! Tehát ez a Flyn egyén beadta a lemondását Donald Trumpnak, ő meg egy MUKKANÁS NÉLKÜL ALÁ is írta. Azt hiszem,erről már írtam, válaszoltam is ugyanebben a stílusban, az thiszem önnek. Úgy hogy ezirányban egyenlőre, szerintem csak pesszimisták lehetünk. Az elgondolása szép, csak a realizálás nagyon sokájra-ha egyáltalán valamikor, talán, ha a nap nyugatról fog felkelni- fog megvalósulni. Még igen sok víz fog az Atlanti óceánból addig elpárologni.

 9. TERMIN8ATOR szerint:

  T. György ! Igen, ha jól emlékszem nem is olyan régen, valamikor a a mult hét közepe táján ! De ! Donald Trump NEM FOGJA MEGTENNI A “diplomáciai gesztust” Oroszország felé, mert őtet már SEMLEGESITETTÉK és MAGÁÉVÁ TETTE OBAMAKI hidegháborus politikáját. Az eddigi történelem során mikor hallot arról,hogy az amerikaiak leültek volna egy asztalhoz a békéről,vagy a békés egymésmellet élésről tárgyaltak volna ,de ŐSZINTÉN, MINDEN HÁTSÓ gondolat nélkül ? Ha meg MÉGIS MEG MERNÉ TENNI, rövidesen úgy járna, mint 1963 november 23-án John Keneedy. Lehet, hogy azért viszakozott, mert, már FELCSILLANTOTTÁK ELŐTTE a HASONLÓ FÉNYES JÖVŐT. Gondolom ő is jobban szereti az életet, mint az erőszakos ki-elmúlást. Meg is kapta az első figyelmeztetést egy Flyn nevezetü egyén képében ( ő is forszírozta az orosz- amerikai PÁRBESZÉDET), de életveszélyes fenyegetést kapot. Ha lemond élni hagyják, ha viszont továbra is a hivatalában marad MEGHAL ! Tehát ez a Flyn egyén beadta a lemondását Donald Trumpnak, ő meg egy MUKKANÁS NÉLKÜL ALÁ is írta. Azt hiszem,erről már írtam, válaszoltam is ugyanebben a stílusban, az thiszem önnek. Úgy hogy ezirányban egyenlőre, szerintem csak pesszimisták lehetünk. Az elgondolása szép, csak a realizálás nagyon sokájra-ha egyáltalán valamikor, talán, ha a nap nyugatról fog felkelni- fog megvalósulni. Még igen sok víz fog az Atlanti óceánból addig elpárologni.

 10. TERMIN8ATOR szerint:

  https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&ved=0ahUKEwjm9YyUl6LSAhVH1BoKHRapAbAQFghSMAc&url=http%3A%2F%2Frusvesna.su%2Fnews%2F1487682099&usg=AFQjCNEb_Z8TGYJehjp_e0GTotEW4M8rng Donyeckben letartóztattak egy Autóforgalmi egyetem igazgatót Ukrajnának való alaposan gyanusitot kémkedés vádjával. Nedoszekin Valerij Boriszovicsot. Katonai objektumokat, csapat mozgásokat, katonai tehnikát, katonai,infastruktúrákat katonai elhelyezéseket, komoly katonai objektumok pontos koordinátákat,polgári célpontokat,aprólékos fényképeket késziett és közöltarról az utcáról amelyben Zacharcsenko elnöki rezidenciája is ál, sőt magáról az épületről is . Az információkat a szociális oldalon , mint pld. a twitter, rakta fe a fényképeket a DNR katonai elhelyezkedésekről. De foglalkozott a VSZU részére való személyek vebuválásával is és előadások tartásával is.

 11. TERMIN8ATOR szerint:

  A legutolsó hozzászólást olvassák !

 12. furnan szerint:

  A háborúban hírszerzők (kémek) is részt vesznek. Akár önkéntesen is, valamilyen elhivatottságból vezérelve.
  Érdekelne az igazgató úr “nemzetisége”……..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.