A bámulatos döbrögista logika: Ha nem lesz olimpia…

…AKÁR LE IS ÉGHET A HÁRMAS METRO!

Megtartották az első nyilvános vitát a budapesti olimpiai pályázatról az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában.
A szervezők oldaláról végül most Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke vállalta a felkérést, vele vitatkozott Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke.
Ha meglesz a kellő számú aláírás, Szalay-Berzeviczy és Fekete-Győr András is reméli, hogy lesz népszavazás a budapesti olimpiáról. Ha választania kell aközött, hogy legyen népszavazás vagy vonják vissza a pályázatot, mindketten a népszavazást választanák.
A BOM és a Momentum is támogatná az országos és a budapesti népszavazást is.
A BOM elnöke szerint az olimpia nem egy stadionokról szólóprojekt, hanem egy gazdaságfejlesztő, országépítő projekt.
Szalay-Berzeviczy szerint fontos az, hogy minél erősebb legyen a kontroll, két dolgot kell megvizsgálni: maga a projekt megállja-e a helyét gazdaságilag, illetve ezt hogy tudjuk utána biztosítani. Erre az egyik válasz, hogy dobjuk el az egészet, az ő válaszuk viszont az, hogy mivel a projekt nagyon jó, így azt szeretnék elérni, hogy nyugodtan lehessen nekivágni a jövőnek.
Soha nincs megfelelő alkalom az olimpiára – mondta.
Szerinte nem az a fő kérdés, hogy 2024-ben lesz-e olimpia, hanem az, hogy 2024 okán elindulunk-e végre a pályázat útján.
Ha nincs olimpia, akkor a hármas metró kocsik továbbra is kigyulladhatnak–mondta a BOM elnöke.
Ezt azzal indokolta, hogy az olimpiában a lényeg, hogy van egy rendezőelv és egy határidő, ami az ilyen intézkedéseket “kikényszeríti belőlünk”, mivel egyébként ezek a projektek elvesznek a hétköznapokban.
(Forrás: 24.hu)
Bal-Rad komm: “…Ha nincs olimpia, akkor a hármas metró kocsik továbbra is kigyulladhatnak…”
-Bámulatos logika! Lehetne rajta rugózni jónéhányszor. Akár még addig is eljuthatnánk, hogy ha a NÉP elvetné Döbrögi további uralmát, akkor a tűz égesse el a magyarokat! Akkor sivataggá változtatja a horda a Kárpát-medencét.  Büntetésből. Mert tákolmányos joga!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

A bámulatos döbrögista logika: Ha nem lesz olimpia… bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Botond szerint:

  Nagyon úgy néz ki, hogy a férgek már el is költötték azokat az ezer milliárdokat, melyeket az olimpia rendezése ürügyén fterveznek ellopni … Így már érthető ez a nagy hisztéria (azért az elmebaj megléte világosan látható Ovisnál és követőinél … három hónapja minden támogató kifarolt Budapest mögül és Párizst favorizálják … ennyi).

 2. Gonda István szerint:

  Az biztos, hogy az olimpia nagyot dobott volna Bp. fejlesztésén. Ha nem lesz olimpia, akkor a kormány inkább a vidék felzárkóztatására fog koncentrálni. Ott is nagy a lemaradás, van hová tenni a pénzt.

  • olvasó szerint:

   Na attól a koncentrálástól vélhetőleg felesleges tartani, annak a pénznek van mán egyébként is megvan a helye. Már csak az új jogcímet kell kifabrikálni hozzá, ha mán az olimpia bebukott.

   Egyébként Szalay-Berzeviczy Attilának volt egy jó gondolata, hogy magánbefektetői társaságot kell alapítani az olimpia megrendezésére és lebonyolítására, csekély állami támogatással és a pénzt tőzsdei kibocsátással előteremteni.
   Az ötletét jónak és korrektnek lehet mondani, bár a megvalósíthatósága önmagáért beszél. Talán nem véletlen, hogy díszpinty politikusaink még véletlenül sem álltak be az ötlet mögé!

   • Gonda István szerint:

    Arra gondolok, hogy a megyei jogú városoknak beígért hatalmas fejlesztésekhez nincs meg a teljes forrás. Most, hogy nem lesz olimpia, megoldódhat ez a probléma, lesz rá pénz. Pl. itt nálunk Szegeden az új Tisza-hídra, meg a kézilabda csarnokra.

  • akárki szerint:

   gonda i. hova a faszba viszi a pénzt ,mert vidékre biztos hogy nem! Magyar országon biztos hogy nem volt fejlődés csak vissza fejlődés. eltüntek a gyárak ,üzemek,megszün a mezőgazdasági termelés stb. úgy hogy gonda agyilag vagy gondba.

 3. János szerint:

  A fiataloknak nincs munkájuk, kényszerből Afrikába kell menniük, Londonba, Párizsba, a niggerek után WC-t pucolni! Az olimpia az emberi és anyagi erőforrások tudatos pazarlását jelenti. Államcsődöt! Pontosan olyan, mint ha a tengerbe zúdítanánk értékes anyagok millió tonnáit! Vagy fölgyújtanánk a pénzünket! Vagy eladnánk az aranyunkat 30 dollár/uncia áron, majd visszavásárolnánk ezerszeres áron! Olimpia kizárólag azoknak való, akik már meszet ettek, és így is, úgy is végük! Mint Franciaország vagy Los Angeles. Nem tudják, hogy mi kell az országnak? Segítek! Kezdésnek 3db cukorgyár, a három térségébe az országnak. A magas vízigényű cukorrépa termesztést szinte a mi belvizes területeinkre találták ki.
  Ha sportról van szó, az újonnan (1990-óta) épült uszodáink, gyógyfürdőink a primitív, kőkorszaki amerikai stílusban épültek, közös férfi-női öltözővel! HÁNYINGER! Mi nem néger rabszolgák vagyunk Dél-Karolinában, vagy más sötét szellemileg elmaradott USA államban! Mi emberek vagyunk és külön férfi és női öltözőt követelünk! A gyökér élsportolók ezért emeljenek szót először!

 4. scout szerint:

  Namost, ha jól értelmezem akkor most azt
  mondták :
  – Ha nem lophatunk eleget, mindenkit kicsinálunk!

  Ő, nem ezt hívják terrorizmusnak???

 5. Szaszi szerint:

  ” Az, hogy költségkereten belül készült el, az kb. ugyanennyire igaz. Az első hírek szerint ugyanis 8 milliárdba került volna az uszoda, ehhez képest cirka 40 milliárd forint lett csak ez az épület, mindennel együtt pedig 100 milliárd körül lesz a világbajnokság költségvetése. Az igaz, hogy mire megkötötték az uszodára a szerződést, akkor már szó sem volt a korábban ígért 8 milliárdról, 38 milliárdról állapodtak meg. ”

  Ezek a számok már rég meggyőztek arról,mi lenne ha olimpiát rendeznénk.

  Hogy Tarlós és a kormány hogy bújik ki ez alól,arra kíváncsi leszek.
  https://444.hu/2017/01/25/tarlos-siman-megcafolja-sajat-magat-csak-hogy-elbuktassa-a-nepszavazast-az-olimpiarol

 6. Mészáros Károly szerint:

  „Olimpiát rendezni olyan, mint egyetlen esküvőre templomot építeni” Tim Harford közgazdász.

 7. Jocó szerint:

  Inkább az egészségügyre költenének mint olimpiára!

  http://168ora.hu/elbucsuzni-sem-tudtunk-magyar-muhibak-mindenki-hallgatasban-erdekelt/

 8. Havasi Gáspár szerint:

  Nos a MOB elnöke is közgazdász, no meg véletlenül bankár is. Kell neki az olimpia, miután ő csak nyerni fog rajta. Amúgy ő is tudja, hogy olimpia nem lesz. Ez is csak egy kisajátítás a világhatalom részéről, hiszen ez csak egyetlen országot illetne meg. No de akkor mi lenne a profittal?

 9. Szaszi szerint:

  Vagy csak egy példa,bocs hogy ideteszem.
  Meg lehet nézni ezt az utat,és akkor még jó állapotban volt
  https:[email protected],19.151685,3a,75y,65.75h,49.74t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQMLNthLTwcaXbGL8MpGpbg!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
  Budapest.Balra a végállomáson CITARO-k állnának,de többnyire futóműcserések,az egész 800 méter,de ha ránézek elharapom a nyelvem.Az egész úthálózat szarabb,mint egy dűlőút.
  Bocs mégegyszer,de annak a pénznek százszor jobb helye lenne.
  És megint mondom,olyanok vagytok (kormány)mint a cigány gyerek akinek egy pár zoknija van,de okos telefont vesz inkább.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.