Mekkmester-a Nagy Qrmánymentő!

Mekkmester ma megint elképesztőket mondott: “szövetségeseink” bankpánikkal akartak kormányt buktatni

Kapcsolódó kép

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke szerint az általa vezetett intézmény kivételesen sikeresen működött 2015-ben, mert a kormány és a jegybank stratégiai szövetségben, összehangoltan, koordináltan tevékenykedett. A jegybankelnök szerint egy nagy NATO-szövetséges a kormány megbuktatására a jegybankot szerette volna felhasználni, hogy bankpánikot keltsen Magyarországon. Matolcsy szerint ezt sikerült is. ..

…A jegybanki alapítványoknak juttatott forrásokat kifogásoló ellenzéki bekiabálásra reagálva Matolcsy György rögzítette: az MNB “az összes programjával együtt 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben is ezermilliárd forintot ad vissza Magyarországnak”. A szocialisták által kinevezett jegybanki vezetésre utalva közölte, hogy az a vezetés körülbelül ennyit vitt el.

Az MNB elnöke szólt arról is, hogy a brókerbotrányok miatt árnyék is vetült 2015-re.

Abban az évben brókerbotrányoktól volt hangos Magyarország: először a Buda-Cash, majd a Hungária, majd a Quaestor nevű csalárd cég “dőlt be”, mert a jegybank új vizsgálati módszerével megtalálta a 10-15 éve “felhalmozott trükköket”, amelyek révén sok százmilliárdot vettek el az emberektől – mondta.

Matolcsy György szerint a csalók megtalálása jó hír, az árnyék azért vetül rá mégis, mert “a Magyar Nemzeti Banknak ez a brókercsalásokat leleplező tevékenysége egy sorozatba illeszkedik, egy forgatókönyvbe illeszkedik”.

Úgy fogalmazott: ami történt,
“egy olyan nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormánybuktató és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, ami 2014 őszén indult el”.

Matolcsy György ezt úgy magyarázta, hogy az MNB megtalálta volna a csalárd brókercégeket, mert már ott voltak a cégeknél, de nem mindegy, mikor. Nem mindegy, hogy január-márciusban találták meg vagy májusban – mondta.

Szerinte azért találták meg 2015 elején, mert
“valakik a Magyar Nemzeti Bankot szerették volna felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsenek Magyarországon 2015 áprilisára”. Hozzátette: ez a bankpánik be is következett: négy városban, négy órát tartott. Mondhatnánk, hogy nem sok, de sokkszerű volt az, hogy “egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a Magyar Nemzeti Bankot egyesek, szövetségeseink és barátaink, fel akarták használni arra, hogy megbuktassa a jegybank a kormányt”
– közölte.

Az MNB elnöke szerint a jegybank azonban úgy működött, hogy ez ne következhessen be.

Hangsúlyozta, 15 hónappal az MNB és a pénzügyi felügyelet integrációja után leleplezték a csalásokat, “a jegybank nem felelős, hanem a jegybank leplezte le a csalásokat”.
(mfor)

Bal-Rad komm: Hogy NEKÜNK-Döbrögisztán népének-mekkora szerencsénk van hogy van egy Mekkesterünk! Azt mi még föl sem tudjuk fogni!
Kész Isten áldása ő ránk nézve! Nem véletlenül ő Döbrögi pénzügyi és gazdasági Szent Jobbja!
“…sokkszerű volt az, hogy “egy titkosszolgálati és katonai forgatókönyv alapján a Magyar Nemzeti Bankot egyesek, szövetségeseink és barátaink, fel akarták használni arra, hogy megbuktassa a jegybank a kormányt…a jegybank azonban úgy működött, hogy ez ne következhessen be…”
-MEGMENTETTE A QRMÁNYT!

Képtalálat a következőre: „Matolcsy-mém”

Ha másért nem!-hát már ezért kiérdemel egy életfogytiglant Csukotkán.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Mekkmester-a Nagy Qrmánymentő! bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Jocó szerint:

    Én csak ennyit kívánnék a tisztelt keresztény nemzeti qurmányunknak és támogatóinak!

    http://168ora.hu/elbucsuzni-sem-tudtunk-magyar-muhibak-mindenki-hallgatasban-erdekelt/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.