Hordariadalom

OLIMPIA 2024 – A DÖBRÖGISTA HORDA DÖNTÖTT: ELKERÜLNI A NÉPSZAVAZÁST!

 

A budapesti olimpiai pályázat visszavonását tanácsolja a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) és Budapestnek a a döbrögista horda minden szintű-rangú testülete-közölte tegnap este Bihar Ura Fejenagy Kósa hordaalvezér, mamelukbanda-főnök az udvari hírhintő céggel, az MTI-vel.

Bihar Ura szerint az álellenzék többször is hazudott mindenkinek az olimpiarendezés ügyében.
Először azt mondták, támogatják az olimpia ügyét, mind a fővárosban, mind a parlamentben megszavazták a szükséges jogszabályokat és azt, hogy Budapest benyújtsa a pályázatát az olimpia megrendezésére. “Hozzájárultak a nemzeti konszenzus kialakításához” – fejtette ki.
Amikor azonban az ellenzék “hátba támadta” Döbrögi olimpiai ötletét, megbontotta ezt az egységet, ezzel minimálisra csökkentve az Évszázad Rablásának esélyeit.
Szerinte az álellenzék nyilvánvaló célja, hogy akár árulása révén is egy súlyos nemzetközi presztízsveszteségbe hajszolja bele a fővárost és az országot.
“Miután a politikai konszenzust az álellenzék felrúgta, ezzel a pályázat esélyeit minimálisra csökkentette” – terelgetett elkeseredetten Bihar Ura.
Miután a döbrögista horda minden rendű-rangú potentátja és grémiuma alaposan kitárgyalta a terv kútbaesését, Úgy döntöttek, hogy még mielőtt népszavazás lenne a dolog miatt, gyorsan kötelezik Tarlós helytartót a rablási pályázat visszavonására.
Most csak egyetlen felelős döntés lehetséges: bármi áron megakadályozni a döbrögista horda várható vereségét egy esetleges népszavazáson. Így aztán az olimpiai rendezési pályázat névre elkeresztelt Nagy Rablási Ötlet visszavonására adtak utasítást a MOB-nak és Tarlós helytartónak – közölte az este Bihar Ura Fejenagy Kósa.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Hordariadalom bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. istván szerint:

  A népszavazás előkészítése nem csak a fidesz harsány,de annál ostobább terve ellen szólt,hanem az szól a fidesz,és ostoba ellenzékének a támogatása ellen is!!Ha akkor az ellenzék képviselői támogatták is az olimpia lehetetlen ötletét,ők sem kérdezték meg a tagságukat,sem a népet arról,hogy helyeselhetik-e az ötletet!
  Tehát hiába pofázik a fidesz az ellenzék árulásáról,az nem más mint kamu duma,ugyanis most azért állt félre az ellenzék,mert megérezte,hogy az olimpia támogatása nem más,mint a fidesz hatalmának erősítése a néppel szemben!Dehát az ellenzéknek joga van kihátrálni a terv mögül,mert ha a bukta kiderül,akkor ők is buknak ,még nagyobbat,mint a fidesz,mert a teljes lenullázás ,a szétesés lett volna a jutalmuk!És nem csak az opportunista vezetés bukott volna,hanem a körükbe nem tartozó tagság is,is vele együtt az ellenzéki összefogás is!
  Azt tanácsolnám,hogy erről tegyen nyilatkozatot az ellenzék vezetése,és úgy,hogy a fidesz már ne tudjon kihátrálni a pályázat alól,és legyen népszavazás,ami nagyon nagy választó vonal lehet!
  Ne makogjon a fidesz,meg sleppje arról,hogy hát elárulták!Ők már régen elárulták Magyarország ügyét,tessék kiüríteni a méregpoharat,és távozni a pusztulatba!!
  A jobbik pedig ne csak lopja,és harsogja a baloldal jelszavait,hanem akkor tessék azokat a baloldallal egységben végrehajtani,a baloldal helyén terpeszkedő álellenzéket pedig elzavarni a francba,és nem utolsó sorban,szakítani a náci-fasiszta ideológia minden szegmensével,és a tagság elvakult ,nevelhetetlen részétől is!Nincs olyan,hogy megtanítjuk a cigányokat dolgozni,sem pedig vastag zsidózás sem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.