Szíria

A múlt héten Észak-Szíriába “érkezett” McCain hiéna, az ISIS szülőatyja. Ezúttal is iszlamista latorbandákat keresett fel a Dagadpofájú akasztófavirág, hogy első kézből tájékozódjon a buli állásáról.

McCain természetesen illegálisan érkezett Szíria területére. Útjáról alighanem tudott Kardigan szultán-ankarai Keresztapu-is. A túra tényéről a fölforgató szóvivője, Julie Tarallo számolt be.
A szíriai martalócbandák közvetlen tárgyalásokat szeretnének folytatni a damaszkuszi kormányzat képviselőivel – közölte tegnap Genfben Szalem al-Meszlet, a hordacsoportosulának nevet adó ernyőszervezet, a Tárgyalási Főbizottság (HNC) szóvivője.
Meszlet és bandája nem hiszi, hogy a damaszkuszi kormány közvetlenül is szóba állna velük, pláne nem egy politikai átmenetről. Ezért aztán felszólította a velük szimpatizáló országokat, hogy támogassák őket Szíria legitim kormánya ellenében továbbra is, hogy megvalósulhasson az ő általuk elképzelt demokrácia.
Staffan de Mistura, az ENSZ szíriai különmegbízottja tudatta: csütörtök reggel találkozik a szíriában dúló, de Genfbe küldötteket menesztő rablóhordák vezéregyedeivel. Mistura egyébként nem vár áttörést a ma kezdődött megbeszéléseken, amelyek 10 hónap kihagyás után kezdődtek újra.
Ma reggelre újabb városból verte ki a kalifátusista hordát a szír hadsereg. Az Aleppotól keleti irányba zajló offenzíva során a Deir Hafertől északra fekvő Rasm Al-Hermel Al-Khabaz városát kerítették kézre, ezáltal az utolsó komolyabb utánpótlási vonaluktól fosztva meg a rémbandát.
Aleppotól délnyugatra is tovább bővítkezik a kormánycsapatok offenzívája.Az orosz légierő ezúttal is besegített.
A “Palmüra-katlanba” mintegy 1500 palesztin milicista érkezett tegnap este. Még éppen időben. Láthattak egy jó kis orosz légiakciót.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szíria bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Gonda István szerint:

  “Aleppotól délnyugatra is tovább bővítkezik a kormánycsapatok offenzívája.Az orosz légierő ezúttal is besegített.”
  Ott nem tűzszünet van érvénybe már lassan 2 hónapja?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   T. Gonda István ! Donbasz, Luganszk-nál MÁR LASSAN 2- ÉVE VAN ÚN. TŰZSZÜNET ! A dzsihádisták ÉPPEN UGYAN ÚGY TARTJÁK BE a “TŰZSZÜNETI MEGÁLAPODÁSOKAT” mint Donbasz,Luganszk kkörnyékén a Galíciaiak ! Úgy látszik EZ LETT A DIVAT a MEGÁLAPODÁSOK BENEM TARTÁSA . Meg kell BÉKÉLNIE evel az ÚJ DIVATTAL. De a kérdése jogos. Nem Admin írta el, hanem ezek a TÉNYEK !

 2. istván szerint:

  Ma már csak röhögni lehet azon a “demokrácia” kívánalmon,amelyet az amerikaiak biztatására,és segítségével oly sikeresen megvalósított a rémkalifátus ilyen-olyan szervezeteivel:kinzások,gyilkosságok,rabszolgaság,nők megerőszakolása,gyerekek háborúba kényszerítése,,menekültek milliói,földönfutók ,valamint az ország sivataggá változtatásával,a múlt műemlékeinek pusztításával,keresztények üldözésével,meggyilkolásával stb.stb.stb -vel terjesztett ez a rémbanda!
  És MekmekCain bőszen tárgyal velük ,segíti őket,és bizonygatja a világ felé,hogy milyen fasza gyerekek egyébként ezek a rémkalifátusisták,de azám!
  Van még valami ebben a kurva világpolitikában,amit az ilyen görények még nem csúfoltak meg?!
  És szinte az egész nyugati világban,és ezeken a nyomorult volt szocialista ,mára talpnyalóvá silányult országokban is ez megy!

 3. Pozsony 907 szerint:

  Al-babból mièrt vonult ki az is a törökkel szembe??? Tegnap mèg sehol sem voltak! (Költői kèrdès)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.