Bukva erősödik a döbrögista horda! Ki érti ezt?

Závecz Research: erősödő Fidesz, gyengülő Jobbik, felbukkanó Momentum

Enyhén erősödő Fideszt, stagnáló MSZP-t és picivel gyengülő Jobbikot mért februárban a Závecz Research pártpreferencia-kutatása. A Momentum úgy is beérte az Együttet, a Párbeszédet és a Liberálisokat, hogy nem is szerepelt a listán.

A Fidesznek január és február között egy kicsivel, 26-ról 27 százalékra bővült a tábora- derült ki a Závecz Research méréséből. A Szocialista Párt megtartotta a 12 százalékos eredményét, a Jobbik minimálisat, 1 százalékpontot veszítve 11 százalékon áll. A DK-nak januárban 4, most 5 százalékos volt a támogatottsága. Az LMP – ahogyan az utóbbi hét hónapban mindig – továbbra is 3 százalékos. Ebben a felmérésben a Kétfarkú Kutyapárt 2 százalékot kapott, az Együtt, a Párbeszéd és a Liberálisok a választók 1-1 százalékát tudták maguk mögé állítani. Nem szerepelt a listán, de a válaszadók spontán módon említették a Momentumot – 1 százaléknyian. A politikától távolságot tartó választópolgárok aránya 35 százalék.

A Závecz Research szerint a politikai aktivitás nem nőtt, így a biztos pártválasztók csoportjába most is a szavazópolgárok egyharmada tartozik, ezért a körükben mért adatok továbbra is tájékoztató jellegűek. Ebben az elkötelezett választói közegben a Fidesz 48 százalékos, az MSZP 19, a Jobbik 17 százalékot ért el. A Demokratikus Koalíciónak itt 6 százaléka van, az LMP 4 százalékos. A biztos pártválasztók 1-1 százaléka támogatja a Kétfarkú Kutyapártot, az Együttet, a Liberálisokat és a Párbeszédet.

(atv)
Bal-Rad komm: Érdekesek ezek a közvélemény-kutatások. Szerte az országban sugárzik a döbrögista horda iránti undor és gyűlölet. Több mint egy hete, hogy cudar keményen bebukta a bűnbanda az olimpiai bulit. ÉS MÉGIS! ERŐSÖDÖTT!
Ki érti ezt?!
Az utolső tabló a legérdekesebb. Látszik, hogy az ellenmaffiák támogatottsága képes lenne lesöpörni a térképról a döbrögista hordát!-ha képesek lennének összefogni!
HÁT MÉG HA AZ UNDORGÓKAT VALAKI(!) MEG TUDNÁ SZÓLÍTANI! AZT A 35 SZÁZALÉKOT!
Persze ahhoz NEMZETI ELKÖTELEZETTSÉG, ŐSZINTESÉG, TETTREKÉSZSÉG KELLENE!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Bukva erősödik a döbrögista horda! Ki érti ezt? bejegyzéshez 20 hozzászólás

 1. olvasó szerint:

  Lehet a momentum nem is liberális szörnyszülemény, hanem kimondottan az ellenzékiek megosztására született?
  Azért nem kell kétségbeesni, hogy összekuncsorogtak 266.000 aláírást, egy politikai megmérettetésen még országosan sem kapnák a tizedét sem ennek.
  Mindenesetre arra jó volt, hogy megremegjen a törpe térdkalácsa.

  A második ábrából pedig tisztán látszik, hogy a biztos pártválasztók közül a döbrögista hordának csak 1/3 nyi a támogatottsága. Csak nehogy megint ebből a kisebbségből legyen a 2/3-os többség. Ezt a fenyegetést már ideje lenne észrevenni és mindenfajta ellenségeskedés mellett legalább a választások idejére kezet fogni és megállapodni a szélsőbaltól a szélsőjobbig.
  Ha ezek leváltásáról van szó, még az ördög is jóbarát (Goodf…nd).

  • Nagy szerint:

   Nincs igazad.
   Az igazi ördög az Mszp, mert Ő egy áruló. A munkás.ok, a d.olg.ozók árulója.
   És ennél r.osszabb nincs.
   A párt és kreálmányai – rengeteg civil szervezet – új párt, mind a nagytöke érdekét védi és nem a népét, miközben hazudnak a szemünkbe.
   A Fidesz legalább nyíltan tőke párti.

   • V.kutya szerint:

    A fidesz háromszor rosszabb!
    Tennék vissza a 2010-es árcédulákat a csemegepultokban. Meg a hentesnél. Meg a benzinkutakon. Patikában, trafikokban. Meg a kocsmákban. És a focimeccsek pénztárában – fideszre fordítva.
    És nézzünk meg a munkahelyeket, kisvállalkozásokat, amelyek azóta eltűntek. És ha hirtelen visszajönnének a fiatalok, akiket BIZONYÍTOTTAN az orbán nevű főg.ci kergetett el!
    Nem lehet összehasonlítani, nem egy súlycsoport.
    A szegedi Botka le fogja nyomni orbit, mint a semmit, és teljesen joggal vannak be.sz.rva tőle.
    Vége, a fidesz megrogyott, innen csak zuhanás van, ez már e lejtő, aki (véletlenül) olvassa, egy szót ne higgyen a “közvélemény kutatásokról”!

 2. Szaszi szerint:

  Van itt ez a cikk,és benne egy hozzászólás,ami így hangzik

  Rájöttem, MO miniszterálnoka a legravaszabb ember a Földön!
  Sunyi módon felbújtatott egy rakat fiatalt, csináljanaka egy népszavazást, és annak az lesz a vége, hogy vissza tudja vonatni a olimpiai pályázatot a népszavazás ürügyén, különben világ szégyene érte volna MO-t, mert egy szavazatot nem kapott volna Límában.
  így a momentum hátát meglovagolva elintézte ez a szégyen ne érje hazánkat!!
  Ravasz kis kópé mi? Tisztejük és szeressük ezért az ügyes húzásáért!
  A momentum leeszdéeseszése csak további leplezése volt ennek furfangos akciónak! ”
  http://hvg.hu/itthon/20170224_Orban_az_almok_meszarosa
  Én ezen elgondolkodtam, egyéb körülmények miatt nem tartottam valószínűnek,de miért ne.

  • olvasó szerint:

   Azért az elérhető nyereséggel szemben ez karcsú választás.
   Az olimpia lehetőségével évekre-évtizedre előre meg lett volna a gazdasági-beruházási szerződések segítségével biztosított több 10 ezer milliárd forintjuk, mert azt ugye még a bolondok sem hiszik el, hogy az olimpia tervezett 3600 milliárdos össz. “kőbevésett” beruházásigénye nem lett volna jópárszor akkora.
   És az olimpia után még a beruházások további hasznosításának, üzemeltetésének biznisze, amit évekkel jó előre lezsírozhatnak a zsebükbe?

   És a másik nagyszerű biznisz, a hasonló és nagyságrendű Paks II.
   És mindkettő hordozza annak lehetőségét, hogy az elkövetkező évtizedre az ország és költségvetés hitellel történő megterhelése 100%-os, azaz az országnak e két projecten kívül már nem lenne hitelessége újabbra- nem szívesen adnának hasonló hitelt a “befektetők”, azaz egy esetleges újonnan hatalomba lépő kormány mozgási-hitelfelvételi szabadsága alaposan korlátozott maradna. Pénz nélkül meg mit sem ér az uradalom.
   Így a jelen pénz és tőke döbrögista birtokosainak potenciálja alaposan felértékelődne az új kabinet tehetetlensége folytán, ami előrevetíti a jövőbeni hatalmi kiegyezés szükségszerűségét is.

   Jelen kudarcból pedig -szerintem- jóval méltóságteljesebben is kifarolhattak volna (ha nem bíznak abban, hogy az olimpiai beruházásokat képesek sikeresen levezényelni, vagy a hiteleket megszerezni) akár a fővárossal, akár a MOB-bal elvitetve a balhét, hiszen Tarlóst beáldozva az még a kissebbik rossz.
   Van egy harmadik verzió is, a döbrögit háttérből rángató megmondó hatalomnak megváltozott a koncepciója……..

 3. V.kutya szerint:

  Egy nagy szarkupac, hazugság a felmérés, a fidesz megrogyott, hiába trollkodnak itt a seggnyaló bérencei!

  • Antifidesz szerint:

   A rezsimnek már csak hónapjai vannak hátra. Mindenkinek kutya kötelessége a rezsimmel szembeni ellenállás!

   • Nagy szerint:

    Mi van ???
    Már osztják az or.osz titk.ossz.olgák a fegyvert a rádió elött ? Mint 56 -ban ?
    Én nem lenni kutya, tehát nem megyek seh.ova.

 4. istván szerint:

  Szerintem is megrogyott a fidesz,de ez olyan,mint a ko-s találat után még próbálja erősíteni magát a kiütött,de megrogyik,le a földre!A megrengető ütést már a képzeletbeli bíró tapasztalatból észrevette,ha a közönség még nem is,és minden trükközés,szánalmas makogás ellenére a kötél mellett kezd rászámolni!
  A z ” ellenfél” nem reagál semmit sem,csak pislog,csak szeretné,ha a mérkőzés ezzel nem érne véget,mert akkor az övé a következő tétmérkőzés,amit majd neki kell megvívni a benne nem hívő közönség képviselőjével,és a most kiütött ellenféllel egyaránt.
  Így néz ki ez a valóságban ,még ha nem is tudjuk ,hogy a háttérben ki akarta megbundázni a meccset,amiből,esetlen kiütés lesz!A bíró még számol……

 5. istván szerint:

  Ja!!És a kiütést jező kiszámolás a végtelenbe nyúlhat….aztán meg volt olyan is ,hogy a mérkőzés végén a vesztes kezét emelte magasba a bíró….!…..

 6. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Winston Churchill: Csak annak a statisztikának hiszek, amelyiket magam hamisítottam. 🙂

 7. Smith szerint:

  Azaz a választókorú népesség 73 százaléka nem támogatja a Fideszt, és 35 százalékuk egyetlen politikai pártot sem. És ennek ellenére teljhatalmat gyakorolhat felettünk egy olyan párt, amely az emberek 27 százalékos a támogatottságát élvezi. Szép. Az ellenzék gyenge szereplése nem meglepő, mert ahelyett, hogy összefognának, inkább egymás ellen vannak. Ha arra sem képesek, hogy összefogjanak az ország érdekében, akkor mégis hogyan várhatják el, hogy alternatívaként tekintsenek rájuk? Az ő felelősségük is, hogy ennyire széttöredezett és megosztott a magyar társadalom.

 8. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Nem értem: Azt mutatja (mutattatják?) ki az ilyen “kutatóintézetekkel”, hogy erősödik a Fidesz, a JOBBIK meg egyre gyengébben muzsikál.
  Akkor mire fel Orbánéknak ez a nagy orbékolások közepette kivert hisztériázása Vona és a JOBBIK ellen? Döglött kutyát nem rugdos az ember csak azért, hogy jól elfáradjon. Mert a döglött kutya már nem harap ugye. Vagy nem is úgy van az egész, mint ahogyan Orbánék láttatni szeretnék?
  Az viszont látható (tapasztalható), hogy az MSZP-t nem üti vágja a Fidesz gépezete.
  Sőt inkább életben tartja a “kibukottakat”, mert ők mondhatni “kényelmes” ellenfelek számukra, akiket bármikor letudnak nyomni.
  Szóval ha ennyire gyenge szerintük a JOBBIK, akkor mire fel a hisztériázása Orbánnak?
  Esetleg mert a JOBBIK nem csak ugat, hanem harap is? Míg az MSZP belemegy Orbán játszadozásaiba és elfogadja a rá kiosztott szerepkört?
  Gondolkodjunk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.