Nem nézni a videot!-CSAK hallgatni! (Video csak erős idegzetűeknek!)

Follonicaban (Észak-Itália) két-valóban európai-bevándorló asszonyság kukázott egy bevásárlóközpont szeméttárolójában. A melósok meg egy percre rájuk zárták a tároló ajtaját. No ezt elviselni…  

A dolgozók jót röhögtek az őrjöngésen, amihez képest egy vallatókamra kriptai csendességet produkál, és még mobiltelefonnal fel is vették a nagyjelenetet.
A hibát ott követték el a melósok, hogy az élményt föl is töltötték a netre.
 Az internetes videó pár perc alatt elterjedt, több mint 300 ezren kommentálták számos rasszista megjegyzéssel. A rendőrök is látták a felvételt. Mondjuk ők nem kommentálták a látottakat, hanem az áruház vezetésének szóltak.
Az meg fölfüggesztette a három galádot a munkavégzés alól. Hogy ez mit is jelenthet?-nem tudjuk. Ha a bérüket kapják a felfüggesztés idejére!-akkor nem jártak rosszul!
Follonica polgármestere-szavakban legalábbis-nem osztotta a kommentelők többségi véleményét.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Nem nézni a videot!-CSAK hallgatni! (Video csak erős idegzetűeknek!) bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. nyolci szerint:

  Ez minden, csak nem poén, és kár, hogy a Balrad egy ilyesminek örvendezik.

  • Big szerint:

   Valóban szégyenletes tett!Vannak akik már a kukázást is irigylik,pedig rendkívül sok MAGYAR is kukázni kényszerül.

 2. Kósa Lajos szerint:

  No figyelj ide nyolcikám, ha már minden városban(Így Linzben is) rácsokkal kell védeni ezektől a szemetes kuka tárolókat, akkor mi a baj ezzel? Primitív, ösztönlények a cigánynőstények csak ebből értenek! Vagy ha jól megborítják őket! Pollkorrektkedsz? Itt??? Minek???

 3. istván szerint:

  Megélhetést kell biztosítani nekik,hogy ne kelljen kukázni!
  Nálunk is úgy történt,hogy a rendszerváltás először őket tette földönfutóvá,aztán kezdtük őket gyűlölni!Most meg csodálkozunk,hogy bennünket gyűlölnek!
  Kovácsoltunk magunk ellen fegyvert!

  • Big szerint:

   Pontosan!

  • Pozsony 907 szerint:

   A rendszerváltás számos lehetősèget, hatalmat adott nekik. Azonkívűl senkit nem tett földönfutóvá a rendszerváltás utáni 5-10 èv, kimondottan jó lehetősègeket adott, mely lètrehozta az “újgazdagok” elitjèt, akik kèsőbb politikai vonalra lèpvèn lètre hozták a mai gengszter pártokat.

 4. petymeg szerint:

  Most mííí van ezzel a videoval?

 5. Endre szerint:

  Ugylehet hogy egyeseknek joban tetszik az hogy kik kukabol tartjak fent sanyaru eletuket azok inkab bunozesbol eljenek.egyesek nagy pokhendien kikopik menjen dolgozni.persze elmenenek ha lene lakhelyuk es tiszteseges fizetest kapnanak nem 50000 forintocskat.had rajzolyam ide le ismerek nehany hajlektalant kik kozmunkanak becezet rabszolga idomito rendszerbe bealtak.elso dolog az otvenezerert regeltol estig dolgazot de mivel munkahelyre jutasahoz a berletet(mert igy olcsoban kijot)a fizetesebol kelet megvegye maris keveseb maradt a fizetesebol.mivel kesore ert haza egy najlon satorba faradtan meg kukazni sem tudot elmeni ez az elso fizetesig a legkeserveseb honapja volt.utana a fizetesbol berletet kelet veni a fenmarado penze mi maradt szukosen ket es fel hetig volt eleg es jelzem nincs lakasa es semilye es teli idoszakban eselye sem hogy legalab egy napali melegedobe menjen.az alam az ilyeneknek miert nem hoz letre egy szerenyeb munkasszalot legalab.ezert nem nagyon menek olyan hajlektalanok dolgozni kiknek semijuk sincs csak amit a kukaba talalnak mert akinek van egy szereny kis hajleka telen befut a hajlekaba(mar aki azt is megteheti)de aki egy najlon sator alat veszeli at evek ota az evszakok viszontagsagait kerem ne gyuloljek hogy kukazik.de termeszetesen vanak vandal kukasok is de azok tere le van szukitve mert vanak aldot szivel rendelkezo hazmesterek kik latjak hogy ki milyen kukazo es akep viszonyulnak.az olaszorszagi eset hogy ketrecbe zartak a kukasokat nem olasz nemzetiseguek voltak mert eredeti olasz nem csufolodik mas nyomoran.sok orszagot megjartam en is kukaztam neha es soha nem szoltak meg az olakos nemzetisegiek csak a naluk alampolgarsagot kapot bevandorlok

 6. Nagy szerint:

  Magyar.országra évente 5000 zsidó vánd.orol be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.