Döbröginek nagyon megártott az olimpiai kudarca

Döbrögi: a kommunizmus bűneit Nyugaton még ma is sokan mentegetik

A kommunizmus bűneit Nyugaton még ma is sokan mentegetik, maga az Európai Unió is vonakodik egyértelműen elítélni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Nemzeti Örökség Intézetének (Nöri) a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából rendezett megemlékezésén, a Rákoskeresztúri új köztemetőben.

Ma már nem szokás emlegetni, hogy a kommunizmus és a nemzetiszocializmus “a Nyugat szellemi termékeként látta meg a napvilágot”, ám “a tőrőlmetszett nyugati gondolat végül nekünk, közép-európaiaknak lett kényszerű osztályrészünk”.
Eközben a Nyugatnak a kommunizmus megmaradt színtiszta elméletnek, “kéretlen világboldogítók bizsergető szellemi izgalmának” – fogalmazott a kormányfő a köztemető 297-es parcellájánál lévő látogatóközpontban. Szerinte Európának ma nem véletlenül rossz a lelkiismerete, amikor a kommunizmus bűneiről van szó.
Orbán Viktor azt is mondta, hogy “csak akkor lehet jövőnk, ha az egyszerre szabad és magyar, csak a szabad magyarok országának van jövője”.
Ezért – tette hozzá – “a kommunista és fasiszta kígyótojásokat mindig kellő időben össze kell törnünk”.
(atv)
Bal-Rad komm: “…a Nyugatnak a kommunizmus megmaradt színtiszta elméletnek…” – addig Döbröginek és a hasonszőrű politikai gonosztevőknek gazdag zsákmányt biztosított a rendszerváltást követően! Amit rettenetesen félt a “kommunista kígyótojásoktól!” Olyannyira, hogy össze SZERETNÉ TÖRNI!
ROSSZ HÍRÜNK VAN A SZÁMÁRA! A vonat indulásánál közöljük is vele!
Mert “…csak a szabad magyarok országának van jövője…”
Ezért fog ő ott ülni a lezárt marhavagonban! Útban Szibéria felé!
Aztán törhetia fejét a vajda, hogy anyi harács után üres kézzel, soha vissza nem térhetően…
Hacsak a cimborái össze nem törik a fejét!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbröginek nagyon megártott az olimpiai kudarca bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Erről írok hónapok óta! A bosszúálló zsidók egyszerre náci és kommunista ellenesek.Jó volna,ha ezt felfognánk mit is mond.Ez nem más mint az 1946-os bosszúálló zsidók programja.Hat millió német és hatszázezer magyar kiirtására. 1953-ban pedig Sztálin meggyilkolására, Golda Mir? Izraeli Moszkvai nagykövet vezetésével.Meg is szakítottuk velük a diplomáciai kapcsolatot.Nem tanulnak semmiből,és senkitől.Orbán ezen zsidók diktatúráját valósította meg Magyarországon.Neki a magyarokhoz nem volt és nincs köze.

  • vitorla123 szerint:

   Akik a FIDESZ-re szavaznak azok számítsanak arra,hogy amint elveszítik a hatalmat mehetnek trógernek Londonba,és Párizsba.Tegnap beszéltem egy Ukrán katonaszökevény mamájával.Párizsban élnek.A GASZPROM könyvelője volt.Hat nézetméteren élnek.Százötvenezer forintnak megfeleő bérletet fizetnek.A kerékpárja is a szobába van.Hatvanezer marad a megélhetésükre. És csak a férjnek van munkája.A hölgy nem beszéli a franciát még így nem kaphat munkát.Mert a nyelvismeret minden állás betöltésének feltétele. Kiderül,hogy a Kádár rendszer sokkal emberségesebb volt a “szabad” világnál.Igaz ott nem volt a zsidóknak “demokrácia” Nekik ott diktatúra volt hála a jó istennek!

 2. V.kutya szerint:

  Épp előbb olvastam a cikket.
  Óriás bajban vannak, ha ekkorát mondott, tehát mégis igaz, amit állítok folyamatosan, hogy a fidesz megroggyan!
  És most már nincs szövetséges, csakis Putyin valagában bízhat, hogy ha letolja a nadrágját, ki ér oda előbb! Így megy ez, egy vesztes meccs után, és főleg, mert a csapata elindult meredek lejtmenetben!
  Teljesen abszurd, elmeroggyant, beteg, és beszámíthatatlan ember vezeti az országunkat!
  Megmondtam, és úgy is lesz: bottal fogják kergetni az utcán a fideszest (nem csak orbnánról van szó).
  Megbuktatok, végetek van, idő kérdése, és még a kétfarkú párt is lenyom titeket, mint a sz.rt a vécékefével!

  • V.kutya szerint:

   A fidesz csak a teljesen sötét, középkorba süllyesztett régiókban tudja majd ideig-óráig tartani a hatalmát: Szabolcs, Békés, és más keleti régiókban, és néhány nagyon gazdag nyugati tartományban, tehát a két véglet között! A nyomorultakat fenyítéssel, zsarolással, igérgetéssel, a kiváltságos vazallusait pedig épp eme előjogok elvesztésének lehetőségével tarthatja meg.
   De a középen lévő sok millió magyar ember vajon miért is szavaz egy ilyen emberszerű főemlősre?

 3. Fekete István szerint:

  Bárki bármit mondhat az aláirás gyűjtés sikeres volt. Olimpia níx, ugribugri meg kit érdekel. a momentum megy a választás után a kosárba, oszt Jó napot.Csak előtte okosan felmarkolják a választásokért kiosztott Orbán ,, hála ” pénzeket. Most feleim tiltakozunk a 2019-re tervezet budapesti zsidó olimpia ellen. Mert az még mire jó a magyarnak. nem mondom meg , mert beszari vagyok.

 4. Hun szerint:

  orbán egy bolond és beteg ember. Azt monja amit a gazdái a szájába adnak. Nincs egy önálló gondolata sem.

 5. forradalom! szerint:

  Ez a homo invertebrate agya-gyagya még a történelmet sem ismeri,ami nála természetes,de valaki már megvilágosíthatná,kommunizmus még sehol sem volt a világon.Hogy lehetnek egy soha nem létező rendszenek bűnei?Bűnei ennek a mocsadéknak vannak,a felsorolása napokat venne igénybe.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.