Ilyen hülyék az amerikaiak!

Mesteri átverés: orosz zászlócskák lengtek Trump gyűlésén

Zseniális, már-már történelmi átverést hajtott végre egy 22 és egy 36 éves fiatalember a Conservative Political Action Conference (CPAC) nevű konzervatív gyűlésen pénteken, ahol Donald Trump is beszédet mondott.

Közvetlenül a regnáló amerikai elnök pódiumra lépése előtt Jason Charter és Ryan Clayton 1000 darab orosz zászlócskát osztott szét a konferencia résztvevői között.
A Trump-hívek egy ideig mit sem sejtve lengették a fehér-kék-piros színeket, amelynek a középső sávjában az elnök neve volt olvasható.
Az átverők addig fotózhatták így a lelkes támogatókat, amíg a rendezők közbe nem léptek és be nem gyűjtötték a zászlókat. Clayton szerint a legtöbb ember nem ismerte fel a trikolort vagy egyszerűen nem is törődött azzal, hogy mi van a kezében.
Ráadásul, saját bevallásuk szerint, a két férfi durva orosz akcentussal osztogatta a zászlókat, azzal a jelszóval, hogy “Trump és Oroszország olyan szoros kapcsolatban áll egymással, mint a borsó meg a héja.”
Claytont egyébként hamar kivezették a teremből, Charter még ott maradt és fasisztának, Putyin bábjának nevezte Trumpot, aztán őt is kitiltották.
(24.hu)
Bal-Rad komm: Ilyen hülyék a jenkik! Csak csápolhassanak, meg legyen kóla, meg popkorn, meg csipsz, meg hotdog!
Persze nekünk sem kell elmenni a szomszédba bárgyúságért! Nálunk is akadnak szép számmal, akik keverik a nemzetiszín zászlót a’ zúnijóskékkel. Igaz, ezek beérik egy kis fűvel is!
Az amerikaiak mentségére legalább fölhozható, hogy a színek mindkét ország esetében ugyanazok.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Ilyen hülyék az amerikaiak! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Tarna szerint:

  Minden országban a hülyék vannak többen, sokkal többen – nem csak USA-ban.

 2. Botond szerint:

  Amúgy az amerókáknál divat a nemzeti szineket tartalmazó szalagok,kokárdák és egyéb flinc-flancok használata … ezek kék-fehér-vörös szinek bármilyen kombinációjában készülnek. A szinek sorrendje nem kötött, így alapból nem lehetett feltünő az orosz zászló sem … Főleg, hogy az átlag amerikai polgárokra nem jellemző, hogy foglalkoznának más országokkal, így nem sok ismerettel bírnak azok nemzeti jelképeiről sem …

 3. szemcsi szerint:

 4. Önkritika. szerint:

  Egy trikolor boltban mondom az eladonak.

  ” Azt az orosz zászlot kérném ott’

  Azt mondja az elado-

  ” Az ott Holand de orosz is van’ 🙂

 5. Nagy szerint:

  Emz semmi.
  A magyar egyetemistákat kérdezték: és a himnuszt is összekeverte 8 fő a tízből a szózattal.
  6 fő nem tudta mik.or v.olt a 48-as szabadságharc !! stb.

  • vitorla123 szerint:

   Ez teljesen nyilván való!Internet nélkül? Nem erre találták ki az agyukat.Megnézik és le játszák neked.

   • TERMIN8ATOR szerint:

    Amikor beindult az Ukrán válság, az NBC Amerikai hírtelevizió Közép Afrikába mutatta a térképen Ukrajnát, egy másik, ha jól emlékszek Magyarország területére jelölte. Akkor mit szóljon az ember a sok primitiv hamburgert faló, colát vedelőhöz, ha még azoknak az egyéneknek azIQ-jök sem üti meg a normál szintet akiknek ilyen téren magasab fokon KELLENE lenni, hisz felelős helyen vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.