Internetes nemzeti konzultáció a kiegyensúlyozottság nevében! (Megosztani!-aláírni!)

NOMaccabi2019

Tiltakozunk a 2019-es Maccabi Games Budapesten való megrendezése ellen!

Követeljük, hogy a Magyar Kormány vonja vissza az eseményre beígért 2,1 Milliárd forintos támogatást és fordítsa az összeget szociális, kulturális célokra! Álláspontunk szerint a Maccabi Games, amely közkeletű nevén a zsidók európai olimpiája, súlyosan kirekesztő, fajgyűlölő rendezvény. Ellentétes az olimpiai eszmével, mert származási alapon különbözteti meg az embereket, csak zsidó sportolók részvételét teszi lehetővé.
Álláspontunk szerint a Maccabi Games nemzetbiztonsági kockázatot jelent, 2019 július 29. és augusztus 7. között a magyar fővárosba vonzhat szélsőséges terroristákat, öngyilkos merénylőket. A rendezvény biztonságának megteremtése újabb súlyos, milliárdos kiadást jelentene a magyar államnak.
Magától értetődő, ha egy nemzet kulturális- és sporteseményeket szervez külföldre szakadt leszármazottainak, rokonainak. Javasoljuk, hogy a 2019-es Maccabi Gamesnek Magyarország helyett Izrael adjon otthont.
https://www.peticiok.com/nomaccabi2019
A Bal-Rad 902. ALÁÍRÓKÉNT CSATLAKOZOTT! 
A Bal-Rad AJÁNLJA ÉS JAVASOLJA olvasóinak és szimpatizánsainak, a magyar nemzet ügyei iránt elkötelezetteknek, hogy CSATLAKOZZANAK ALÁÍRÁSUKKAL A NEMZET ÉS AZ ORSZÁG ÉRDEKEIT SÚLYOSAN SÉRTŐ, FÖLÖSLEGES HÓBORT ELLENI TILTAKOZÁSHOZ!
A Bal-Rad kéri, hogy a felhívást minden elérhető internetes felületen osszák meg olvasói, és bírják rá ismeretségi körüket a peticióhoz való csatlakozásra!

HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Internetes nemzeti konzultáció a kiegyensúlyozottság nevében! (Megosztani!-aláírni!) bejegyzéshez 29 hozzászólás

 1. Pozsony 907 szerint:

  Ez meleg pite admin, de mennyünk.

  • Turul szerint:

   Kedves Admin! Megelöztelek. Én már aláirtam! Én is mindenkit ennek a peticiónak az aláirására buzditok! Nehogy már egy tömeggyilkos háborus bünős nemzetnek (izrael) még mi rendezzünk olimpiát

 2. Pozsony 907 szerint:

  Ezt a köcsög buzi orbánt hogy a rosseb egye le a fejit, a cigánynak ne rendezzünk olimpiát?
  Rendezzen nekik hitler olimpiát az.

 3. Fergeteg szerint:

  Mivel a petíciót bárki indíthatta, és alkalmas lehet személyes adatok gyűjtésére, a személyiség vizsgálatára, valamint internetes identitások összekötésére, azt javaslom a tisztelt aláíróknak, hogy ne a valós adataikat adják meg, és ne említsék meg sem a sorszámot, sem az aláírás időpontját! Ha mégis szükségét érzik, hogy itt megerősítsék bejelentésükkel a támogatás tényét, tegyék azt egy aláíráshoz nem túl közeli időpontban, a sorszám említése nélkül!
  Ha minden jól megy, ez csak felmérés.lesz. A lényeg majd a valódi népszavazás lehet, ha megpróbálják. Egyébként jó kezdeményezés. Köszönjük, Bal-Rad!

  • Pozsony 907 szerint:

   Így igaz, vigyázzon mindenki, elbukhatja akár az állását is, így jártam 4 ève egy cba felújításon!

  • Turul szerint:

   és szerinted a kommentrovatok nem alkalmasak erre vagy a weblapok? Gondolom hallottál már az internetes sütikről (cookies) ezek segitségével bizony rengeteg adat gyüjthető a kedves látogatokról. Vagy mondjuk elég egy szándékosan rosszul megirt weboldal…… És én ezt egy laikusként irom! Akkor vajon a profik mit mondanának?

   • Fergeteg szerint:

    Nem tagadom ezeket. De ha megadsz magadról x mennyiségű információt egy potenciálisan veszélyes helyzetben, vagy megadsz (x+1) -et, melyikkel jártál jobban?
    Hasonlóképp, ha a szaki elé görgetett akadályok száma x az egyik esetben, y pedig a másikban, és bár mindegyik leküzdhető, de y>x, akkor melyik a jobb neked? Lehet, hogy y esetében már két szaki kellene, vagy több ráfordított idő, program stb., ami esetleg már nem éri meg a szakit alkalmazó szervezetnek.
    Az óvatosság sohasem árt. A Bal-Rad rendben, Admin esetében itt nincs értelme a titkolózásnak, úgyis figyelik, ismerik. Az olvasóknak viszont minden okuk megvan rá a Vajda illiberális demokráciájában.

    • Smith szerint:

     Azért nem kell beszarni! Ha nem akarod erőszakosan megdönteni a kormányt, nem akarsz terrortámadást vagy egyéb más bűncselekményt elkövetni, akkor nem fogod érdekelni a hatóságokat, mert nincs arra elegendő kapacitásuk, hogy mindenkit megfigyeljenek. Figyelik ezt az oldalt is, mint ahogy a többit is, a hozzászólásokat is, de amíg valamely tevékenység nem ütközik BTK-ba, addig nem csinálhatnak semmit. Mégiscsak jogállamban élünk.

     • Fergeteg szerint:

      Ide kizárólag a Vajdáért rajongó, narancsos széplelkek járnak, Smith. 🙂
      Nos, mindenkinek a magánügye, milyen listára akar felkerülni. Addig nincs különösebb gond, amíg az információkat nem kötik össze konkrétan veled… talán ezt kellene elkerülni.

     • Hun szerint:

      Nincs igazad! Egy diktatúrában mindenre találnak okot és indokot. Amit Póka Lászlóval művelnek a békés véleménynyilvánitása miatt az szerinted arra vall hogy jogállamban élünk?

 4. Jakócs Gábor szerint:

  Turulnak írom!Kár görcsölni bármivel is ,a CIA már rég mindent tud rólunk,annál mocskosabb bandát,mint Amerika nem pipál a világ!

 5. muzzy mx szerint:

  En pont leszarom öket,ugyis kibasznak mar ök mindenkit meg ok nelkul is.

 6. peti85 szerint:

  Idézem Friedrich Engelst:
  Az antiszemitizmus a buták szocializmusa.

 7. Havasi Gáspár szerint:

  Magyarország európai cionista világközpont. Ez az egyik új hazájuk. Persze hogy stadiont is építenek. A lakóparkok mellé illő sport létesítményeket is létre hozni.
  Hiszen van itt egy parlamentjük, kormányuk, hadseregük rendőrségük, nemzeti bankjuk, pont a sportra ne költenének a magyarok verejtékéből?
  Senki nem fogja megakadályozni.

 8. Kósa Lajos szerint:

  Tegnap délelőtt már aláírtam.

 9. Szaszi szerint:

  http://mtk.hu/hirek/budapest-rendezi-a-2019-es-europai-maccabi-jatekokat-galeria

  ” Az esemény ugyan csak tíz napos, de nekünk ez sokkal többről szól, a magyar zsidóság jövőjének meghatározó eseményét szeretnénk megrendezni, amely rengeteg magyar zsidó fiatal számára mutatja meg, hogy a sport hogyan tanít egyszerre fegyelemre ugyanakkor nyújt önfeledt pillanatokat” – mondta a szavazás eredményének ismeretében Jusztin Ádám, a hazai Maccabi VAC elnöke, a magyar pályázat vezetője. ”

  Fingod nincs mit mond, ugye..?

 10. Szaszi szerint:

  Közlemény a szervezőtől

  https://www.peticiok.com/a/168110

  Közben volt egy partizán akció a II. kerületi Jobbiktól,de látom minden rendben van,törölték.
  http://hvg.hu/itthon/20170305_A_zsido_olimpia_ellen_gyujt_alaitrasokat_a_Jobbik

  • vitorla123 szerint:

   Marad az eredeti,véleményem:”Ölj,vagy megölnek,falj vagy felfalnak!”Takarodjanak haza Izraelbe.Sztálin ezt ajándékozta nekik.Érjék be vele.Nekünk meg adják vissza a magyar autonómiákat Romániában,Erdélyben!Megszenvedtünk érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.