Megkezdődik a dűlőutak letérkövezése is!

Döbrögiék vidékre küldik az olimpiára szánt pénzt

 

A kiváló hírt Lézerjani jelentette be egy debreceni fórumon.

Lázár János előadásában kitért arra, hogy Budapestnek nem kellett az olimpiára ezer milliárd forint fejlesztési forrás, így abból a vidék fejleszthető. Megemlítette a Kassát, Miskolcot, Debrecent és Szegedet összekötő négysávos autóút tervét, amelyet 2021-ig építenek meg 450 milliárd forintos hazai forrásból.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elismeréssel szólt Debrecen pályázati aktivitásáról: a 2007-2013 közötti európai uniós költségvetési ciklusban 2500 nyertes pályázatra 245 milliárd forint támogatás érkezett a városba, a mostani ciklusban ennek el kell érnie a 340-350 milliárd forintot.
Papp László, Debrecen polgármestere a fórumon elmondta: az Új Főnix terv keretében 200 milliárd forint fejlesztési keret áll rendelkezésükre, a munkálatok már megkezdődtek, “háromnegyed év múlva az egész város építési terület lesz”.
Szilvássy Zoltán, a Debreceni Egyetem rektora Debrecen egyedi innovációs modelljének nevezte a város, az egyetem és a gazdasági kamara szoros együttműködését, amelynek már termékekben megjelenő konkrét eredményei vannak.
Lázár János a debreceni gazdasági fórum mintegy százötven résztvevője előtt kijelentette: “a kormány Debrecen városára úgy tekint, mint a magyar világ keleti fővárosára”, és mindenben támogatja törekvéseit.
(Forrás: civishir)
Bal-Rad komm: Az olimpiára szánt pénzt most “vidékfejlesztési projektekbe” ölik. Villmaospálya Szeged és Hódmezővásárhely között, díszkőburkolatos dűlőutak lesznek, ahol még nincs szökőkút a fő-téren ezután lesz az is, meg hasonló csudálatosságok. Megannyi lenyúlható, meglopható projekt!
ÁLLAMI TULAJDONÚ GYÁRAKAT-ÜZEMEKET KÉNE ÉPÍTENI ÉS MŰKÖDTETNI! MAGYAR GAZDASÁGOT CSINÁLNI!
Amelynek a produktuma hasznából lehetne finanszírozni az egészségügyet, az oktatást, a honvédelmet, a kultúrát, stb.
DE VALAMIÉRT AZT NEM! MAGYAR GAZDASÁGOT NEM! Csak a TERÜLET CSICSÁZÁSA! DE KIKNEK?
Lézerjani még arról is hablatyolt, hogy “…húsz megyei jogú várossal kötött megállapodás értelmében 2300 milliárd forinttal támogatják a helyi fejlesztéseket, ebből 1000-1200 milliárd hazai forrás…”
-A többi az a júdáspénzből valósul meg! A 2020-IG FOLYÓSÍTOTT JÚDÁSPÉNZBŐL!
Azután mi lesz? HA MÁR A JÚDÁSPÉNZ SEM JÖN?
Letérkövezett dűlőutakon IS szédeleghetünk ki a szülőhazából!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Megkezdődik a dűlőutak letérkövezése is! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. öregkun szerint:

  Nem hagyják, még esetleg konkurencia lesz a német,vagy más ős eu- nak…

 2. Önkritika. szerint:

  Egy konkrét vidéki példa.

  Egy fogyatékos magyar embert kiraktunk Barcson a Buszmegáloba reggel 8 orakor szombaton. A rokonaihoz ment a 10 km-re lévö Kálmáncsára temetésre.

  Mikor jöttünk vissza Horvátországbol 13 orakor még mindig a Buszmegáloban állt.

  Kérdeztük: Miért nem ment Kálmáncsára?
  Azt válaszolta: Nem jött busz.

  Elvittük Kálmáncsára ahol a kocsmáros megerösitette,hogy Szombaton felejtös
  Barcs és Kálmáncsa közt a tömegközlekedés.

  2017 europai unio közepén 10 km távolságra nincs tömegközlekedés.

  Ja és Kálmáncsa olyan gazdag hely,hogy az ottlakoknak még kerékpára se tellik.

  Na Lázár neked meg villamos kell.Mikor somogyban még tömegközlekedés sincs.

  • Modern népeségcsökkentö eutanázia kistelepülés halálra itélt apátiás lakoi. szerint:

   Véletlen pont ezen a videon van az az illetö akit elvittünk.

   A Kálmáncsai mozaik csoport videoja legyen az ikonja a magyar vidéki közhangulatnak.

   Nézzük meg mégegyszer ezt a videot,hogy milyen apátia uralkodik a magyar
   halálra itélt vidéki településein. Igazi haláltáborok ezek.
   Itt havi 28 ezer forintbol munkanélkül hullanak az emberek mint a legyek.
   Ha szerencséjük van találnak szarvasagancsot,azt tudnak az árán kenyeret venni.De a Barcsi rendörkapitányság emberei ott vannak mikor valakin nincs zöld melény,és egyböl ötezer. Igy néz ki egy 2017 eutanázia település.

 3. Turzó István szerint:

  “… DE VALAMIÉRT AZT NEM! MAGYAR GAZDASÁGOT NEM! Csak a TERÜLET CSICSÁZÁSA! DE KIKNEK?”
  … Én meg azt nem értem, hogy a cikkíró mit nem ért ezen? Köztudomású, hogy Magyarország az Európai Unió tagja – ‘valamilyen’ föltételekkel! Azt a sok pénzt azért küldik ide segély képpen, hogy ne legyen itt semmiféle gazdaság, se ipar, se – semmi, amik versenyezhetnének az övékével! Tehát, ha neszét vennék annak, hogy mégis ellenük készülődnénk bármilyen gazdasági befektetéssel, azonnal megállna a pénzfolyam, és akkor a rablóbandánk szívhatná a fogát !!! Ez annyit jelent, hogy a magyarság nyakára ültetett és apanázsolt helytartó rablóbanda – bábkormány – hosszútávon leépíti, versenyképtelenné teszi, visszafejleszti az országunkat! Márpedig a történelem farkastörvényei szerint az a nép lesz hosszú életű, az marad fönt tovább, aki gazdaságilag is erős, és finanszírozni tudja, hathatósan segíti a népük boldogulását minden téren! A nép jövőjéhez iskolákra van szükség, ahol a nyelvet, a kultúrát tovább viszik, és ápolják a felnövekvő nemzedékben. Külföldön jó színben hirdetik az országot, a népet, a nemzetközi megmérettetésekben hathatósan támogatják az ott részt vevő bármilyen magyar versenyzőt, vagy csapatot! Ezeknek a belátásához nem nagy ész kell, de még tucatnyi diplomára sincs szükség! Márpedig ezek alapján azt lehet mondani, hogy ma a magyarság leépítése, elsorvasztása, kiárúsítása – népírtás folyik – burkolt gazdasági és jogi eszközökkel! Azok a szavazók pedig, akik ezt nem akarják észrevenni ‘valamiért’, maguk is ezeket a fehérgalléros bűnözőket éltetik a pillanatnyi hasznukért – ha van egyáltalán !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.