Akarhatunk ennél többet?

Megjöttek a bankok támaszai! Tatára. Amerikai tankok.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Akarhatunk ennél többet? bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  Istenem…
  3000 fős laktanya,hadtest épület,több száz M zárolt T72,legalább 10 zászlóalj,rengeteg technika( működtek!) most meg ez.
  Ott vagoníroztunk ’88-ban.Fasz ki van.
  Nem is olyan rég , két éve (?) még az oroszok szemléztek.
  Igaz Admin ? Azt hiszem írtál is róla.

 2. feketerigo szerint:

  Hat ez igy kell nekünk Magyaroknak, a Szovjetek nemvoltak jok elmentek, most meg azek a neoliberalis fasisztak ramasztak a hatunkra es lovagolnak bennünket, mert a picsaba mentünk mindannyian eledtuk magunkat es igy is kell ez nekünk!!!

 3. fatum szerint:

  Készülődnek a mocskok a világháborúra.

 4. Vak Bottyán szerint:

  Ady Endre: Ismeretlen Korvin-kódex margójára (részlet)

  Kompország, Kompország, Kompország: legképességesebb álmaiban is csak mászkált két part között: Kelettől Nyugatig, de szívesebben vissza.

  Miért hazudták, hogy a komp – híd -, ó, Potyomkin, te kenetes kezű szent ember, te csak Katalin cárnőt csaltad meg.

  Idealisták és gonosztevők összeálltak, álság levegőköveiből várakat csináltak, teleujjongták a világot, hogy a Kárpátok alatt kiépült Európa.

  A Nyugattal szórványosan már régen elmátkázódtak itt lelkek, Magyarország durva embermatériájából már kicsillant egy sereg differnciálódásra érett és alkalmas molekula. A nagy Humbug nem Európának ártott meg, a hazugságot itthon hitték el. Miért hazudtak már az apáinknak, és miért adták a hazugságot tovább? Minekünk váltig azt mondták, hgoy itt Európa van, kultúréletre készültünk, s megfeszített idegekkel rángattuk magunkat egyre előbbre.

  Közben zuhanások történtek, a Grünwald Bélák és a Péterfy Jenők menekültek, mihelyst tisztán láttak. Ki tudja, hányan és kik voltak ők, ki tudja, hányan jártak még rosszabbul, a többsége a szerencsétlen kiváltaknak csak vergődött. A nagy Humbugot meg nem ismerte, a nagy valóságba bele nem borzadt.

 5. Objektiv hirszerzök.( helyszini megfigyelök ) szerint:

  Ezek az ocskavasak olyanok a modern orsz rakétáknak pl mint
  paritya az AK 47 ellen.
  Egy perc alatt olvadt vasdaraboká válnak.

  • vitorla123 szerint:

   Van ettől rosszabb!A megszállást leszámlázzák neked,meg nekem,,.Fizethetünk adót,vagy mást az Amerikai megszállásért.Hát nem lesz olcsó az biztos!

   • Realista szerint:

    Neki nem. Ő Erdélyből osztja az észt, szerencsétlen Magyargyűlölő oláh troll. Viszont ha sor kerül rá, ő lesz az első számú rakétacélpont szeretett kormánya jóvoltából.

    • Hun szerint:

     Mi meg a második vagy harmadik célpont hazaáruló orbán viktor és bandája jóvoltából!

   • Pozsony 907 szerint:

    Úgy biz a! Vitorla

 6. Hun szerint:

  Jaj Istenem. Nem elég nekünk orbán és bandája m€g ezek is idejöttek

 7. sityuli szerint:

  azok bradlay ik gyhj kategória de nem láttam rajtuk gépágyút

 8. forradalom! szerint:

  Magyarország megszállása folytatódik.Célország lettünk.Mint már annyiszor történelmünk folyamán.

 9. V.kutya szerint:

  Vigyázzatok, ne kerüljetek fel az ő katonai térképükre, mert akkor bármelyik portyázó Apache célkeresztjébe bekerülhet a házad, és véletlenül gázrobbanás áldozata leszel a családoddal együtt (a rakétának darabja sem marad, civilek elleni támadásban, nincs bizonyíték). Tehát, kerüld a guglit, ne keresgélj rajta összevissza, mert bizonyos keresőszavakkal máris a térképre kerültél, 1 méter pontossággal! Ezt az idősebb, ön- és közveszélyes elvtársaknak írtam. Továbbá kerüljétek a Nagy Kék Testvért, amely eleve importálja a gugli kereséseid, és ha előtte nem sikerült, most biztosan ott leszel a térképen! Ezeket a tájékozottabbja már tudja. A Balradra is min. ip-alias böngészővel kellene írni.
  Ha valaki azt mondja, hülye vagyok megint, próbáld ki, nyisd meg Tor-ral a guglit, és keress rá bármilyen szóra, kidob, mert érzékelte, hogy hamis ip-vel voltál! Hoppá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.