Vissza Ukrajnának Alaszkát (is)!

Három esztendővel a kijevi Majdan után eléggé kifejlődött az ukrán nemzettudat. A mai legfrisebb példa az orosz nemzetiségű, de Grúziába emigrált kimondottan liberális újságíró-Szasa Szotnyik-“televíziós” csatornáján bukkant fel.

A jeles újságíró Kijevben ténykedik most, és fejti ki áldásos tevékenységét!
Szóval a kifejlett ukrán nemzettudat és önérzet:
“Először a szlovákok vitték el Ukrajnát, majd a törökök…ja nem! Először a mongolok, majd a szlovákok utána a törökök. Majd úgy az oroszok, akik elvették tőlünk Alaszkát. A kurvák! Gyűlölöm őket.”
Kész csuda, hogy minket magyarokat nem sorolt az Ukrajnát megrablók közé!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Vissza Ukrajnának Alaszkát (is)! bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Realista szerint:

  Ez a szerencsétlen van olyan szinten mint admin barátja, a Magyargyűlőlő, hiteltelen isten barma, az a nyomorult oláh troll, aki mostanában ismét itt osztja az észt a következő kezeléséig.

 2. scout szerint:

  Az istenbarma csak próbálja szítani a tüzet, hogy hátha lesz végre valami mozgolódás, mert ha minden így marad, gettóhalálra van ítélve.Azért tolja fullba a kretént.Nem az a baj ha valaki gyáva,még fiatal.Az ilyenek általában tényleg árulóként végzik.

 3. zls-179 szerint:

  Hogy ki milyen szinten van, és ki, kinek a barátja azt inkább hagyjuk.Nem az a lényeg hogy mit mondanak az akárkik vagy valakik,hanem az hogy mit tapasztalok!Nem gondolja, T.Realista az illúzió és a a manipulált világában?

  • Realista szerint:

   Én nem hiszek a manipulált világ dolgaiban, nem tartom hitelesnek a médiákat. Sem függetlennek. Tapasztalom és tudom a világ dolgait, figyelem az okokat, okozatokat, tudom az összefüggéseket. Az egy dolog, milyen a világ, hol tart a társadalom, milyen irányban változik a körülöttünk lévő élet. Az tény, az realitás. Szoktam azokról is írni. Erről az isten barma ukrán akárkiről nem kell. Ő ilyen. Ami viszont a tapasztalatot illeti, ismét felbukkant itt az a szóban forgó troll, aki folyamatosan keresi azt a témát, amihez tud olyat írni ami az idejáróknak tetszik, amit olvasni akarnak. Ezzel sem lenne baj, ha nem írna annyi butaságot, nem hordana hetet-havat össze, miközben magát beállítja mindenféle kitalált embernek, trollkodik, és ami a legfájóbb, iszonyatosan Magyargyűlölő. Néha eltűnik, de egy-két hónap kihagyás után felbukkan, hetekig osztja az észt, majd ismét lelép. Én pedig ha tetszik ez ha nem, szóvá teszem. Az ő marhaságai mellett, elfér az az egy-két szóvá tétel. Ha már nem, akkor igen súlyos a baj.

 4. TERMIN8ATOR szerint:

  Kész csoda, hogy minket magyarokat nem sorolt Z Ukrajnát megrablók közé. Hat ami azt illeti Galícia egy bizonyos ideig volt Magyarország része. Már úgy látszik,hogy lemondtak a Mongoloktól KÁRTÉRITÉST követelni, Batu pustitásaiért mivel Mongólia nem sietett kielégiteniük az ukik óhaját. Kiváncsi vagyok, hogy mit fog válaszolni a Valcmani “birodalomnak” Trump. Bizonyára fogja javasolni a psychiátriai gyógy kezeltetést.

 5. petymeg szerint:

  Mondogatom én ,hogy alacsony a kerítés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.