Dübörög a klezmer-rock! Mi fizetjük!

Leslie Mandoki százmilliókat énekel ki Döbrögiéktől?

Tovább tart a kormányzat 1956-os kampánya: a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda 227 millió forintot költhet egyetlen koncertfilm támogatásra. A pénz úgy tűnik, mintha Leslie Mandoki koncertek felvételére menne el.

Az elmúlt napokban újabb plakát- és reklámkampányba kezdett a kormány az 1956-os forradalom tavalyi 60 éves évfordulójának megünneplésére. Tavaly mintegy 15 milliárd forintot költöttek el erre a célra, első sorban a Schmidt Mária vezette 1956-os Emlékbizottságon keresztül.
A bizottság mind a mai napig nem számolt el a rábízott pénzekkel, sőt, Schmidt korábban kijelentette, hogy ő nem is akar addig, amíg a megemlékezések zajlanak, a bizottság honlapján viszont nyilvánosságra hozták a nyertes programokat.
A kormány múlt heti ülésén újabb 227 millió forintos támogatás odaítélésről döntött, most azonban a 2017-es költségvetés tartalékából. Eszerint a kormány egyetért azzal, hogy az
1956-os forradalom és szabadságharc emlékévéhez kapcsolódóan megvalósuló berlini, londoni és párizsi kulturális-művészeti rendezvényről koncertfilm készüljön.
Erre a célra Miniszterelnöki Kabinetiroda 2017-es költségvetés tartalékából 227 millió forintot kap azonnal, a pénzzel 2018 májusáig kell elszámolni.
Az a kormányhatározatból nem derül ki, hogy milyen koncertekről lenne szó, így lehet hogy csak véletlen egybeesés, hogy Párizsban (március 1.), majd Londonban (március 3.) koncertet ad a The Man Doki Soulmates, a háromállomásos európai “Wings Of Freedom Tour 2017” koncertsorozat jegyében.
A The Man Doki Soulmates Mándoki László zenei formációja – olvasható a Balassi Intézet honlapján. A berlini magyar intézet honlapján nem szerepel Mándokiék fellépése, de a Konzerthaus Berlinben március 6-án lesz Mandoki koncert.
Ezek alapján nagy valószínűséggel feltételezhető, hogy az 1956-os megemlékezések jegyében Mándokiék koncertfilmjét szponzorálja a kormány az adófizetők pénzéből.
(napi.hu)
Bal-Rad komm: Milyen érdekes! “…a pénzzel 2018 májusáig kell elszámolni…” A jövő esztendei-a dobrögisták TUDOMÁSA SZERINT GYŐZELMES-“választások” után! (Hosszú távra terveznek ám!)
Kancsal Maca pedig szórja a pénzt az alombéli hitestársak “előadásaira”! MándokI rockertestvér még meglehet a Jó Lőrinc Koma invitálására föllép majd a Gój Motorosok szórakoztatására Alsóörsön is! Klezmer-rock műfajban!  Maca számlájára. Ünneplés gyanánt!
Jó sokáig ünneplik a pesti I. Majdant!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Dübörög a klezmer-rock! Mi fizetjük! bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Szaszi szerint:

  http://www.magyarforradalom1956.hu/palyazatok/nyertes-palyazatok
  Ha érdekel még valakit
  Stefka söröző
  https://444.hu/2017/02/08/milliokkal-dobta-meg-a-schmidt-maria-fele-56-os-emlekbizottsag-a-stefka-istvan-fele-sorozot
  “Ez olyan szinten legalizált lopás, azon belül is pedig nettó pénzmosás bazdmeg, hogy a lámpavas adja a másikat.”

 2. kemika szerint:

  Mándoki László:
  A szüleinek köszönhetően a felsőtizezer tagja a Kádár rendszerben.
  4 lakásuk van: Pest,Buda,Balaton,Leányfalu.
  A Petrik L. V.I. Technikum után Vendéglátóipari Főiskola,
  hogy addig se sorozzák be (protekciós) katonának.
  Mielőtt erre sor kerülne, kiutazik az akkori Nyugat Német
  országban élő nagybátyjához és nem jön haza.
  Később legyártja a “kalandos” legendáját ……
  Egyszer már kinyilatkozott (tv-rip.), hogy egy szó
  sem igaz az egészből, de ez a riport-film eltünt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.