Síkárolás

FELOSZLATTA MAGÁT AZ ORÖ BŰNSZÖVETKEZETE – HÍD A MUTYI VILÁGÁBA?

Vicc: “bűncselekmény hiányában” zárhatják le a nyomozást

Feloszlatta magát az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) által létrehozott, korábban Farkas Flórián miniszterelnöki biztos által vezetett, és több mint másfél milliárd forintos uniós pályázati pénz szabálytalan elköltésének gyanújába keveredett Híd a munka világába nevű foglakoztatási szövetkezet – értesült a RomNet.
A portál információi szerint a szervezet jogutód nélküli feloszlatását a Balassagyarmaton tartott múlt hét végi zárt ülésen mondták ki. A tanácskozáson a szövetkezet vezetése vett csak részt, a több mint 700 fős tagság nem kapott értesítést, ahogy arról sem, milyen döntés született. A foglakoztatási szövetkezet az elmúlt években egyébként csak nevében működött, érdemi munkát nem végzett, és a korábbi elnökség szerint a tisztújítást is szabálytalanul hajtotta végre.
Az ORÖ által létrehozott szövetkezet neve alatt futott a botrányokkal övezett Híd a munka világába projekt. A roma szervezetnek 1,6 milliárdnyi adófizetői forintot kell(ene) visszafizetnie az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) részére, miután azt szabálytalanul költötték el a Híd a munka világába program kapcsán. Ezt az adósságot kirívóan méltányos feltételekkel törlesztheti az ORÖ.
Érdekes fordulatot hozott azonban a január a roma szervezet programjával kapcsolatban: a Romnet.hu hívta fel a figyelmet arra, hogy az adóhatóság bűncselekmény hiányában zárhatja le a projekt ellen két évvel ezelőtt indult nyomozást. A portál szerint erre utal az is, hogy “a Nemzeti Adó- és Vámhivatal már hosszú ideje vizsgálja az 1,6 milliárdos Híd a munka világába nevű projekttel kapcsolatos visszaéléseket, de gyanúsított még mindig nincs.”
“Nincs baj, bébi, a bizonyítványt senki se kéri …”
(baranya.ma)

Bal-Rad komm: Flórinak nyugira van szüksége! Jövőre “választások” lesznek! Legalább hatszázezer voksot be kell szervezni! A döbrögista hordának!
Hát mijaza 2660 forint voksonkint?
“GYANÚSÍTOTT MÉG MINDIG NINCS!”
Szándék nincs a bűn felfedésére!
DE HÁT KI FEDJE FEL A BŰNT? A BŰNÖZŐK?

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Síkárolás bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. János szerint:

    Ki az a nagyfülű, agyhalott barom a fölső kép jobb szélén, a vigyorgó cigányoktól jobbra?

  2. olvasó szerint:

    Kérem. Ők a hidat megépítették, az , hogy senki nem ment át rajta, az ne legyen már az ő bűnük!

  3. petymeg szerint:

    Véletlen,hogy Bgyarmat írányitószáma is 2660?

  4. szemcsi szerint:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.