Szög a zsákból

Budaházy: Orbánnál nincs jobb

A 2006-os események egyik főszereplője szerint nem lenne jobb, ha Mészáros Lőrinc helyett a Strabag vagy Leisztinger Tamás építené az utakat.

Terjedelmes interjút készített Budaházy Györggyel a Mandiner. Mint ismeret, a Fővárosi Törvényszék tavaly augusztusban terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt első fokon 13 év szabadságvesztésre ítélte Budaházyt.
Ezt követően házi őrizetbe helyezték, majd a kényszerintézkedések ügye a Fővárosi Ítélőtáblára került, amely ebben a kérdésben másodfokon eljárva elrendelte Budaházy, és másik két vádlott előzetes letartóztatását. Ezután a vádlottak a Kúriához fordultak, amely megszüntette előzetes letartóztatásukat és házi őrizetet rendelte el.
Budaházy két hete hagyhatta el a börtönt, a Mandiner újságírójának már az otthonában válaszolt a kérdésekre. A férfi továbbra is úgy gondolja, hogy meg kell változtatni a rendszert, mert véleménye szerint életveszélyes, hogy „aki megnyeri a választást, annak a kezébe kerül minden”.
Budaházy ugyanakkor meglepően kedvezően nyilatkozott az Orbán-kormányról:
„Orbán néhány történelmi intézkedést hozott. Ezt el kell ismerni.
A kettős állampolgárság, a családtámogatás, a sporttámogatás… Ezek nagyon fontos dolgok. Valakinek el kellett már indulnia ebbe az irányba. Legalább fontos dolgokra is jut, nem csak a haveroknak.
Azért jut bőven nekik is.
Persze, de ha nem Mészáros Lőrinc építi az utakat, akkor ki építi? Akkor a Strabag meg a Leisztinger. Az miért jobb? Nem jobb. Nem jó megoldások ezek, de senki eddig nem kormányzott jobban, mint ahogy Orbán kormányoz.
A Jobbik sem kormányozna jobban?
Már nem vagyok biztos benne. Volner János azt mondta, hogy ők is csak a főbb posztokon cserélnének… De nem bántom őket.”
(atv)
Bal-Rad komm: “…A kettős állampolgárság, a családtámogatás, a sporttámogatás…”
Kettős állampolgárság: SZAVAZATSZERZŐI AKCIÓ
Családtámogatás: KILAKOLTATÁSOK
Sporttámogatás: INTÉZMÉNYESÍTETT LOPÁS
Folytathatnánk a sort. Bár nem ismerjük a teljes interjút, ENNYI IS ELÉG! Legalábbis elég kellene hogy legyen a Budaházyt szabadsághősnek beállítók előtt!
Budaházy UGYANAZT AKARJA MINT AMI VAN! Csak konzerválva!
Neki mindegy hogy ki lop, csak döbrögista legyen! Ha nemmzetthyszín a tolvajkarom!-neki az tökéletes.
Utakat tervezhetne az “Uvaterv”, és építhetné “Út és Hídépítő”
Kórházakat, egészségügyi intézményeket ÚGYSZINTÉN MAGYAR TERVEZŐ ÉS MAGYAR KIVITELEZŐ
ÁLLAMI TULAJDONÚ!
Magyarországon ÉLŐK ÉS DOLGOZÓK SZAVAZHATNÁNAK CSAK! (A határon túliak legyenek magyar állampolgárok, de…)
Lehetne még sorolni hosszan, hogy MIT NEM AKAR BUDAHÁZY!
Röviden viszont: AZT AKARJA AMI MOST VAN! Döbrögi-Farkas Flóri-Ragály Tonyó! Lőrinc Koma-Kötélbarát-Saját Lábú Vejkó! Voldemortok-L. Simonok-Simonkák! Mekkmester-Sintér-Kósa!
Bankárok-földbirtokosok-klérus szövetség.
LOPÁS-RABLÁS-TÁKOLMÁNYOSÍTOTT KORRUPCIÓ! EZEK DÖBRÖGI TÖRTÉNELMI INTÉZKEDÉSEI!
Miről is beszélt Budaházy?
MOST MINDE [email protected]! MOST JÓ A MAGYARNAK! Kibújt a szög a zsákból! Csak éppen a szemeknek kéne még kinyílni!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szög a zsákból bejegyzéshez 32 hozzászólás

 1. "Szélsőjobb" :D szerint:

  Ki a valódi bűnös?
  A megzsarolt, vagy a zsaroló?

  “Észérvekkel” meggyőzték.
  Tudják Orbánék kit mivel lehet megfogni – Pintér Sanya a nagy “háttérmágus” érti a dolgát.
  A családoddal akarsz lenni, vagy még 13 évig a börtönben rohadni a kancigányok között?
  Nem volt nehéz a választás ugye?
  Magam részéről zsigerből nem tudom elítélni Budaházyt. Az vesse rá az első követ, aki a helyében másképp cselekedett volna.
  Nehéz ügy ez igaz urak?

  • Nayg szerint:

   E

  • Nayg szerint:

   Engem nem gyözött meg senki, seh.ogy és én is ezt hiszem. Nekem és a népnek is tök mindegy ki kapja a munkát. A Svtrabag négyfelé ment és együtt a négy többet szerezz, mint elötte a sz.ocik alatt. Orbán nem ezek elöl veszi el a k.onc.ot. A Leisztingerek elöl meg csak vegye.

 2. Kósa Lajos szerint:

  Ebben igazat kell adjak neki,:- “A 2006-os események egyik főszereplője szerint nem lenne jobb, ha Mészáros Lőrinc helyett a Strabag vagy Leisztinger Tamás építené az utakat.””
  Semmivel sem lenne jobb, Elég szégyen, e-két rossz közül választhatunk csak! Elég baj nekünk, nincs a népért tevő, azért áldozatra is képes kormányunk!

  • olvasó szerint:

   Meglehet a börtönök még elég nedvesek és penésszagúak? Talán megérthető, hogy több év után elege lett és nem szeretne oda visszakerülni?
   Egy rockoperából: “mondd! Te kit választanál?…”

   Két rossz közüli választásra:
   Ha egy “terrorista” csőrehúzott géppisztollyal megkérdezi a halandót, hogy a golyót, vagy az akasztást választja.
   Az átlagember gondolkodik, hogy a golyó csak gyorsabban öl, hát legyen az.
   Az értelmes embernek eszébe jut megkérdezni, hogy van-e más lehetőség?
   És mi van, ha a válasz: Van hát. Elmegyünk sörözni.

   Kedves barátom, Te mit választanál?
   Sose feledjük feltenni a kérdést: van-e más lehetőség……?

   • vitorla123 szerint:

    Van más lehetőség!Már hogy ne lenne!A munkavállalók képviseletében a Thürmer Gyula.Öt óra napi munkaidő fejett ipar,fejlett mezőgazdaság robotok százezrei.Persze hogy van!De ez nem értelmiségi kategória. Hanem érzelmi. Utáljuk Sztálint,levert minket mint paraszt a cöveket.Ránk kényszerítette a magyar történelem legmagasabb életnívóját.Ráadásul kibaszott a kurva kulákokkal.Akik a cseléd feleségét baszták ingyen. Ha volt szőr a pináján,ha nem.Gyerektartást meg nem fizettek.Ha ellenállt az egész családot elzavarták.Mert ez volt a visszasírt Horthy rendszer valósága.Meg a keresztény erkölcs a templomokba.Ahol a papok
    fedofil ösztöneiket,meg a nagyságos asszonyok szexuális igényeit elégítették ki.Hozzájuk képest a pártitkár,meg a főnök kismiska volt.Pláne ha kiderült.Jött a Kádári törvényesség.Nem úgy mint most.Ahol minden hónap első péntekjén Budapesten gecibe zuhanyoznak a szépasszonyok!Persze a keresztényi erkölcs nevében.

  • rotyibá szerint:

   így jártunk, stoppolhatjuk tovább a zoknikat,bár azért elvárnám ,Mászáros uraságtól és az új magyar arisztoráciától hogy a seregével megjelenjen a déli végeken a királya és népe védelmébe.No Szapolyai J Copy..

 3. Lajos szerint:

  Ez igaz.Mondjatok valakit aki valóban jobb Viktornál és támogatottsága is van …

 4. Smith szerint:

  Orbánnál nincs jobb? Na, ne vicceljen már! Szakértői kormányról hallott már? Olyan szakemberek, akik lefektetik a nemzeti minimumot (nyugdíj, oktatás, egészségügy, rend- és honvédelem, stb.), amihez egyetlen kormány sem nyúlhat, és utána kiírni a választásokat.

  • Zeta szerint:

   Ne álmodozz szagértői kurmányról! Majd ha a teljes politikai garnitúrát elzavartuk. Addig a kormány közelébe sem kerülhet csak kiválasztott származású, és/vagy hithű cion.

  • Lajos szerint:

   Kérlek mondj egy nevet de olyant aki jobb és akinek még támogatottsága is van.Ha van olyan én is azt mondom hogy le Viktorral!

   • Zeta szerint:

    Fogjátok már fel, hogy ez egy zárt rendszer! Ide nem kerülhet be senki, aki kívülről jön. A saját pályájukon, saját szabályaik szerint nem győzöd le őket.

   • olvasó szerint:

    Mindig van jobb választás, az a kérdés, mivel elégszünk meg.
    A támogatottság meg akkor jön, amikor az emberek mögé állnak.
    De mindenért cselekedni, tenni, küzdeni kell.
    A sült galambok nem e vidéken repkednek!

    • vitorla123 szerint:

     Van jobb választás!Már hogyne lenne.De az nem értelmiségi kategória!Hanem munkavállalói.Ahol egyenlő munkáért egyenlő a bér.Ahol öt órát kell dolgozni,hogy legyen idő gyereket csinálni és felnevelni.Pláne úgy,hogy nem Londonba kell neki menni,hogy megéljen.Ezt értelmiségi aggyal nem lehet elképzelni.Csak buta paraszti ésszel. Thürmer Gyula a pasasas.Ráadásul ért is hozzá.Bár gulágot aligha csinál!Pedig kéne!

 5. zls-179 szerint:

  Orbánnál nincs jobb,ugyan már Gyurika te magad se gondolod elég komolyan azokat a szavakat amiket a szád akaratlanul is kiejtett,de ennek így kellet lennie most!!!
  Idd meg a tejed, és menjél aludni pihend ki magad!

 6. petymeg szerint:

  Ne felejtse senki,hogy amnesztiáért folyamodtak a “köztársasági”elnökhöz!X önkormányzat alá írta a kérvényt,Neki is kell valamit produkálni.

 7. istvan szerint:

  Persze,hogy nem stimmel semmi sem!Vagyis nagyon is stimmel,csak nem neked,meg nekünk!!Budaházynak,Orbánnak és bandájának nagyon kóser minden!
  És nem véletlenül irtam azt,hogy”kóser”!
  Nézzd csa csak meg ebben a cikkben a videót!!!

  újvilagtudat.blogspot.sk:egy-nemet-orvos-szerint-minden -betegseg egy..
  És utána nehogy zsidózzál!!

 8. istvan szerint:

  Admiin!
  Miért is tünnek el a kommentek,nem tudod?

  Admin:

  Özönlenek a spamok tízezerszám, az értelmes hozzászólásokat mindenféle IP-címekre átiránytva!

 9. istvan szerint:

  heheheh

  • vitorla123 szerint:

   Bizony mondom!Kommunista üldözés folyik minden vonalon!Nem is lehet csodálkozni rajta!Jólétet ugy sem tudnak csinálni a munkavállalóknak!

 10. nimcsovics gergely szerint:

  Tiszteletem Magyarokat, takard csak az arcod Budahazy latod te sem vagy mas csak szarhazi errol irtam valamelyik nap, es ime a nagy Magyart mar megvettek , es majd sorba jonnek a tobbiek mind a 8,5 million es ti akartok szabad Magyarok lenni , szegeny agy nyomorultak, Nagy pofaju hoborgok es ha valaki ratok kialt nyuszitve kussoltok mint a gyava kutyak. meg odalba sem kell hogy rugjanak beneteket, Na nesze dicso szabadsag harcos elodok it van az utokor akik majd egyszer valora valtjak az allmaitokat, mikor majd ujjra szadad lessz a Magyar es szabad az orszaga. Keljetek ki a sirotokbol ti bator osok mert a hallottak nem akor Magyarhonban nincs senki aki cselekedni merjen, nem nemzet ez mar csak gyava csurhe percenkent csuri csavarja a szot megalkuvo senkik na veletek is joljart a nemzet. Boldog vagyok hogy nem Magyar gergelynek szulettem. Tulvagyol a 70 – en es remeltem ha mar 1956 okt 23 -an nem sikerult majd most, erre takarja arcat a gyava, a nemzet megmentoje a bator vezerbol Orban berenc lett. O ne mondjatok ti ennekem, hogy hajnalodik hazank felett. Latom en a nemzet szamara a sors szo szemfedelet es ti segittek a sorsnak, hogy a nemzetunk hallala mj hamarabb beteljesuljon. na akkor megis csak rabszolga kent fogok elpatkolni sziasztok Magyarok.

  • olvasó szerint:

   Elég nagy fa….lap vagy barátom.
   Az még véletlenül sem jutott el hozzád, hogy néha van amikor egy hír letöri az embert és kezébe temeti az arcát? Mivel a bevágott kép nem tudni mikor készült, lehet ítélethirdetéskor is. Egy igaz embert pedig az igaztalanság, ami ellen küzdött, tudja a legjobban porba sújtani. De te ezt az érzést biztosan nem ismerheted.

  • olvasó szerint:

   F…kalap. Élj át te is egy ilyen ítéletet!

 11. scout szerint:

  Fikázni, pálcát törni könnyű más felett, de ki-mit tett bele, hogy ne csak az egyéni boldogulása legyen jobb, hanem az országé is?
  Jaaa, akkor vizszintes 4 betű.
  Amíg nem jutunk el arra a szellemi szintre, hogy igen akár az ördőggel is le kell paktálni-összefogni mindenkinek mindenkivel és nem azt nézni , hogy ki milyen vallású,politikai beálítottságú-addig szart sem ér az egész.

 12. lala szerint:

  Kedves kommentelők, Budaházy kiállt 11 éve, és elküldte a picsába az egész rendszert, hol volt a többi negyven, vagy ötvenezer kemény fiu??? Mi szidjuk a szöröstalpu románokat, de tanulhatnánk tölük! Egy , elintézték a szekus csaut, nem?? Két het láttátok , hallottátok a tüntetéseket a kormány ellen ugye????????? Miért nincs itthon ilyen, mi fontosabb ennek a barom népnek??? Elmennek drukkolni Francia országba ötven ezren, ezeknek a moka focicsapatnak,de Poka mögé nem tud beállni ötven ember. Mikor Budaházyt börtönbe tették a tetük, akkor kellett volna forradalmat csinálni…..ugye ugye ezt mondta valaki, Táncsics kikerült a börtönböl , akkor még volt vér a pöcsünkben! Ennyi. Ezekkel az eltés, fityusz barmocskákkal ennyire vagyunk képesek, mint a FRADI az albánok ellen. Tiltakoznak a stadionok ellen? nem, pedig mindíg van vagy háromszáz szurkoló meccsenként, igaz? Nem lesz itt semmi , az elkövetkezendő harminc évben.

  • olvasó szerint:

   a csaus idézettel nem értek egyet, de el kell ismerni, manapság tökösebbek a románok.
   Sajnos nálunk a megosztottság és a fotelforradalmárság a jellemző. Szörnyű, hogy akik egy szöget nem vertek be fikázzák azokat, akikben megvolt a bátorság szembefordulni és kiállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.