Szirénhang…

Fidesz: A kormány az emberek kifosztása ellen akar fellépni

A kormánypártok következő jogalkotási javaslata, mely a hitelkárosultak ingatlanjainak elárverezési gyakorlatát érintené, az emeberek kifosztásának megakadályozását szolgálja – mondta Németh Szilárd, a Fidesz-frakció helyettese kedden.

Az emberek kifosztásának megakadályozását szolgálja a kormánypártok következő jogalkotási javaslata, amely a hitelkárosultak ingatlanjának árverezési gyakorlatát érintené – közölte keddi budapesti sajtótájékoztatóján a Fidesz-frakció helyettes vezetője.
Németh Szilárd méltánytalannak nevezte, hogy árverezésen az ingatlan akár az értékének 50 százalékáért is elvihető valakitől, de azt is, hogy a folyamat két fordulóban, akár 120 nap alatt lezárulhat.
Emlékeztetett: az első fordulóban az ingatlant az értékének 70, ha pedig nem talál gazdára, akkor a második körben 50 százalékán bocsátják árverezésre. Mint mondta, aki így veszíti el a lakását, annak akár a folyamat végén is maradhat még hiteltartozása.
(MTI)
Bal-Rad komm: Nocsak-nocsak! “Választások” lesznek talán? Mintha Rezsiszili szirénéneklésbe kezdett volna! Hátha felejtik már a nyomorultak a “senkit sem hagyunk az út szélén” frázist! Egyszer már bejött! Hátha újralehet kenni a régi madzagot mézzel. Amiről a mézet a haverek lenyalogatták, a madzag meg ráterekedett a nem haverek nyakára.
-Igencsak soványka Rezsiszili ötletelése. De jelzi, hogy a döbrögista horda is kezd ismét veszélyforrást látni 160 ezer magyar család kilátástalan helyzetében.
CSAKHÁT MEGINT FORDÍTVA ÜLTEK FEL A LÓRA! A BAJBAJUTOTTAKAT KI KELL MENTENI, NEM PEDIG A BANKOK ZSEBÉT MEGTÖMNI MAGASABB ÁRVEREZÉSI ÉRTÉKKEL, AMI MÉG ÚGY IS KEVESEBB LESZ MINT A “TARTOZÁS” ÖSSZEGE!
Tulajdonképpen MOST ÉRKEZETT VOLNA EL AZ OTTHONVÉDŐK IDEJE! A Bal-Rad vasárnap “földobott” egy elgondolást!
Igaz, ahhoz össze kéne fogniuk, és javaslatot kidolgozni a BAJBAJUTOTTAK MEGMENTÉSÉRE!
Máskülönben csak hordaötletelgetés és újabb megvezetés lesz a dolog vége! Idő és szavazatnyerés céljából!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szirénhang… bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Tényleg röhögnöm kell!Rajtuk!Még nem fogták fel,hogy vége!Pedig úgy tűnik!

 2. lacii szerint:

  Még jó, hogy a teremtőjüket nem tudják átverni.
  Mert átfogják élni azt amit mással tettek.
  Talán megérdemelnek általam ezek a népnyúzók egy imát.

  Egy ima.
  További szép napot mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.