Egérút

Leszavazták Mekkmester meghallgatását

Képtalálat a következőre: „Egérút-kép”

Szakács László, a gazdasági bizottság szocialista tagja a keddi ülés előtt azt javasolta, hogy hallgassák meg Matolcsy György jegybankelnököt a múlt héten, a parlamentben tett kijelentései miatt.

Mint ismert, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) első embere azt mondta, a brókerbotrányok miatt árnyék vetült 2015-re, szerinte a pénzintézet csalásokat leleplező tevékenysége egy sorozatba, egy forgatókönyvbe illeszkedik. Ami történt, az szerinte egy olyan nagy NATO-szövetséges ország budapesti nagykövetségéről folytatott kormány- és jegybankbuktató tevékenységhez illeszkedik, amely 2014 őszén indult el. Szerinte valakik a Magyar Nemzeti Bankot szerették volna felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsenek Magyarországon 2015 áprilisára. Később konkretizálta, hogy az Egyesült Államokra gondolt.
Ezek miatt Szakács László azt kérte a bizottságtól, vegyék napirendre az elnök meghallgatását. Az MSZP-s politikus kiemelte, az elmúlt ötven év egyik legnagyobb súlyú bejelentését tette Matolcsy. Szakács László kijelentette, ha igaz amit az elnök mond, akkor minél előbb foglalkozni kell a témával, ha pedig nem, akkor egyértelmű, hogy Matolcsy alkalmatlan a pozíciójára.
Bánki Erik, a bizottság fideszes elnöke azt mondta, nem feladatuk tárgyalni a témát, a parlamentben lett volna lehetőség megvitatni. Vitára egyébként nem volt lehetőség, mert Matolcsy György a beszéde után elhagyta az üléstermet.
Képtalálat a következőre: „Matolcsy-mém”
Bánki Erik azt javasolta, ha valakinek kérdése van az üggyel kapcsolatban, az írásban forduljon az MNB első emberéhez. Ezután a bizottság fideszes többsége leszavazta Szakács László javaslatát.
(mno)
Bal-Rad komm: Mekkmester hordasegítséggel megúszta a kitálalási kötelezettséget. Mi pedig MÉG EGY IDEIG nem tudjuk meg konkrétan, hogy LEGNAGYOBB TERMÉSZETES BARÁTUNK SZÖVETSÉGESÜNK mit is forralt Döbrögi ellen!
Mekkmester és egyéb hordatagok pedig bízhatnak a kétharmad erejében. Csinálhatnak bármit, mondhatnak bármit!-MEGMAGYARÁZNIUK SEMMIT NEM KELL!
A kíváncsi szemek és kérdések elől el lehet slisszolni! A döbrögista kétharmad biztosítja az egérutat.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Egérút bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. vitorla123 szerint:

  Egyre több a pénz és egyre kevesebbet ér!!! Ha a pénz egy irányba áramlik,kifelé akkor annak az értéke inflálódik. Valamikor egy lakás ér két millió forintot most is kb annyi az ára.Akkor most ez annyi mintha akkor Húszezer forint lett volna az ára.Vagyis az infláció nagyjából 100 szoros.A devizahiteleknek is ez a magyarázata.Kifizethetetlen.

 2. vitorla123 szerint:

  Meddig! A százszoros infláció előbb vagy butóbb ki fogja kezdeni őket.Próbálják befektetni,de az infláció amit nem is látunk felfalja.Ezért kerülnek a beruházásaik 4-5 szörösébe mint ahogy tervezték.Közbe persze lopnak mint a szarka.Nem tudják,hogy WC papírt lopnak.Mint anno a Pengő esetében.

  • olvasó szerint:

   Nem teljesen érthető, kinek a beruházásáról van szó.

   Ha állami beruházásról van szó, akkor talán a hibás tervezés és a közben többszörösére duzzadt étvágy, meg a növekvő száma, akik a markukat tartják.

   Egyébként a debil állítása elég izgalmas, mert akkor Tarsolyt is a legnagyobb szövetségesünk csempészte a felcsúti törpe futballpáholyába, vagy “véletlenül” oda kapott jegyet?

   Mindenesetre egy ilyen komoly állítást illik bizonyítani, az állítással az érintettet szembesíteni és személyesen vállalni ennek a vádnak -alaptalansága esetén- minden következményét!

   • vitorla123 szerint:

    Vegyél elő egy devizahitel szerződést.Mennyiért vásároltak akkor egy lakást és most mennyiért sem lehet eladni.Ingatlan alapom számold ki mennyibe kerül vidéken egy családi ház.Sok eladhatatlan Ugyanezt Budapestre!És vedd a kettő átlagát.Már közelebb vagy a valósághoz.DE a forint aranyra történő átválthatósága is ad erről tájékoztatást

 3. petymeg szerint:

  Ennek a faszinak vagy az apja vagy az anyja gekkó volt.
  A nato partner erősen kussol mint aki nem tudja miröl,kiröl van szó.

 4. Smith szerint:

  Miből gondolja Matolcsy és a kormány, hogy most nem akarják megbuktatni őket? A republikánus kormányzatban még mindig ott vannak azok a neokon héják (McCain hiénavezérrel az élén), akik Orbánt és Putyint továbbra is egy megoldandó problémának tartják.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.