Elő a zsebkendőket Vidék-Döbrögisztán lakói

Yudapest visszalép az olimpia rendezésétől

Kész! Vége! Nincs tovább! Ma bizonyossá vált: NEM LESZ OLIMPIA EGYHAMAR DÖBRÖGISZTÁN TERÜLETÉN!

A Főváros Közgyűlés névre keresztelt tolvajbohócok gyülekezete ma rendkívüli ülésen megszavazta a 2024. évi nyári olimpiai és paralimpiai pályázat visszavonásáról szóló javaslatot! Vagyis Yudapest hivatalosan is visszalép a pályázástól.

 

Meranemzetijügyet elárúták!-és a világszégyentű csakígytuttunk megszabadúni!
Mindez pedig 2017 tavaszának első napján! SZEM NEM MARADHAT SZÁRAZON!
A pesti döbrögista horda elugrott a népszavazási vonat elől! Bár az ellenmaffiák lökdösték volna őket a vonat elé!-az el se fog indulni!
Hát akkor olimpia helyett függőhidakat követelünk! De üvegből ám!
Vigasztalódni akarunk!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:

 

Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Elő a zsebkendőket Vidék-Döbrögisztán lakói bejegyzéshez 40 hozzászólás

 1. sándor67 szerint:

  lehet örülni baromagyú banda !!!

  • Jocó szerint:

   Örülünk is! Remélem orsós barátodnak része lesz még egy két hasonló zakóban!

   • sándor67 szerint:

    Jocó, mit írjak, örülök, hogy magadra /magatokra ismertél a baromagyú jelzőt olvasván 😀 Jocó legalább tisztában van a balos értékekkel , legyél Te is olyan , mint Joci !!! 😀

  • olvasó szerint:

   Mé má csúka!
   Mostantú nem jár píz a kommeteidé. Szár uccá.
   Mehecc máshívá írkání tezsvír.

   Tesó! Nékem is kéne ingyépíz! te hun jelentkeztí! Ké hozzá a nyóc osztáj?

   Míg ván rá esély! A munka folyik! “A MO előkészítő bizottság továbbra is megfeszítve dolgozik az olimpa megrendezéséért, csak egy későbbi időpontra”
   Az se baj, ha 23456245-ik évről lesz szó.A munkát sose lehet elég korán kezdeni, csak a pénz jöjjön folyamatosan ide is meg nekik is . A zsebébe.
   Ugye “baromagyú”?

  • forradalom! szerint:

   Sándor67,te levakarhatatlan vagy.Jó sokat fizethetnek ezért fidesznyik haverjaid.A 2 millió Rad-olvasóból már legalább 1 millió utál.De téged ez nem zavar,pénzért mindent.Holnap egyélőisteneszementdöbrögiorsóscigányvajda seggnyalás lesz,állj be a sorba,nehogy lemaradj.Amúgy a barmot ne bántsd,mert igen hasznos állat,ja és okos,amit ugye rólad nem lehet elmondani.

 2. stefimrich szerint:

  nnnnnnnnn

 3. stefimrich szerint:

  Meddig szórakozol még baromarcú?!

 4. stefimrich szerint:

  A fenti komment nem szólt az itteniek közül senkinek sem,csupán csak akkor,ha ő téríti el a kommentjeimet!
  Viszont azzal a kéréssel fordulok mindenkihez,hogy segítsen abban,hogy fel lehessen deríteni ezt a szemetet,vagy szemét csoportot,és nemzetközi,a NET szabadságát sértő büncselekmény miatt felelősségre lehessen vonni!

  • Jocó szerint:

   Valami gond van az oldal betöltődésével, de hogy a kommentek nem jelennek meg azt nem tapasztaltam még.
   A szemét felderítésében talán az Admin tudna segíteni hagy kiposztolná az illető IP címét de főleg a MAC számát.

   • sándor67 szerint:

    Joci, ne erőltesd az agyacskádat ilyen bonyolult számokkal, mint IP vagy MAC address , még megárt neked , a többi gyökérről már nem is beszélve ( a gyökér jelző itt nem vonatkozik rád Jocó ) vannak tőled elvetemültebbek itt bőven

    • Jocó szerint:

     Az “ipmac” -k betűk te szerencsétlen analfabéta.
     Amúgy mire vagy olyan magabiztos? Proxyn keresztül kapcsolódsz,esetleg TOR-t, vagy Tails-t használsz? Ne tedd rájuk az életed!

    • Mr. Y szerint:

     Hát addig amig az ilyen faszkalapok is itt vannak mint te addig biztos 🙂

 5. stefimrich szerint:

  Aztán meg Satya,nem örül senki annak,hogy nem rendezhetünk olimpiát!Mégpedig azért nem,mert Mo.minden tekintetben a lejtőn van,és úgy vagyunk ezzel,mint a szegény parasztlány,aki szerene gazdag,világraszóló esküvőt,de nem futja rá!Ráadásul ha még el is lopják,más célra fordítják a meglévő kevéske pénzt,akkor már az sem lesz igaz,amit nálunk szoktak mondani,hogy inkább egy csúnya ,szegény esküvő,mint egy szép temetés!
  Ami pedig a baromagyúságot illeti…..ezen azért gondolkodj el!!

 6. Élőfa szerint:

  Büszkeséggel töltött volna el, ha Magyarország, szeretett hazám Olimpiát rendezhetett volna. Ennek a lehetőségnek az elvesztése bukás és kudarc, ezért, előbb vagy utóbb mindenképpen meg kell nyernünk ennek az újbóli lehetőségét, és meg kell valósítanunk, mert meg tudjuk valósítani.

  Mindazonáltal vigaszdíjként szép hidakat is elfogadhatunk, ha már így alakult, feltéve, ha becsületesen, tisztességesen építik meg azokat.

  • olvasó szerint:

   Igen! A hangsúly a “becsületesen, tisztességesen” van !

   és akkor, ha van normális oktatás, kielégítő egészségügy, fűtése a fázóknak , étele az éhezőknek, lakhatása a hajléktalanoknak, tisztességes munkája és fizetése a munkanélkülinek , becsülete a dolgozónak, stb. ebben az országban.

   Mert azért, hogy egyesek sporteseményeken élvezkednek, attól a többségnek nem oldódik meg a problémája, pedig a közösbe -meglehet- ők többet beleinvesztálnak, mint azok az élősködők, akik csak a pór zsebében való turkálással vannak lefoglalva, “meg a stadionokkal”.

   • Élőfa szerint:

    Én éppen ezért egy védendő értéket látok Magyar Nép-köztársaságban is, és a Magyar Nép-köztársaság második, úgynevezett Kádár-címerét megbecsülöm, és tisztelem, mert bizonyos valódi vívmányokat hozott létre, annak ellenére, hogy jobboldali államformában és berendezkedésben hiszek. Nemrég tüntettek jobboldaliak a bolsevizmus ellen, és ott olyan jelszavak is feltűntek, minthogy: “vesszen minden maradéka”. Ezzel én egyáltalán nem tudok azonosulni, mert a magyar érdekek ellen való, hogy ami értéket a magyar emberek abban a rendszerben létrehoztak, az veszendőbe menjen. Anarchikus megnyilvánulásnak tartom, hiszen a jobboldalnak nem valami ellen, hanem valamiért kell kiállnia és munkálkodnia.

    • olvasó szerint:

     Az alkotott értékek védelmére lenne szükség és nem a széthordására, meg a mostani nép értékeinek a széthordására , lenyúlására és értékteremtő akaratának és képességének blokkolására, amennyiben az nem illeszkedik az éppen aktuális mainstream politikai és érdek ideológiához.

     Talán így helyes: “vesszen minden ivadéka”, főleg azokra is értve, akik Soros ösztöndíjjal keleti politológiát tanultak nyugaton!

     Hát igen; a bolsevizmusnak voltak érdekes mozzanatai és értékei de nem volt se tökéletes, se örök, csak amíg hagyták. Talán beszédes, hogy az eszmeisége pont nyugaton született (szülesztették ?) meg, ahol viszont a gyakorlatban megbukott, legalább is azután, miután a német császárságot szétzüllesztették, a cárizmust viszont átreformálták és kiterjesztették…..

     De ami nem jó az ellen igenis tiltakozni kell, mert jót építeni a rosszal párhuzamosan nem megy.
     Sőt az egyszerű gondolkodásúak miként különböztethetik meg mi a jó a számukra?
     Régen ezt megmondta a párt, ma megmondja a f. törpe. Mégis, valahogy óriási a különbség ae két tótum.faktum között, az utóbbi hátrányára…..

     • vitorla123 szerint:

      Ma mindenki tagadja a SZálinizmust!pedig csak az működőképes.Nem véletlenűl egy történelmi személyiség egy generalisszimusz szellemi produktuma.Atomfegyverrel,első hidrogénbombával első szputnyikkal együtt.Kína-Kádár a modernizált változattal majdnem behozta az osztrák életnívót.Amikor aknát szedtem a nyugati határon megdöbbenve láttam,hogy ott akkor a traktorok a kisparasztoknál lovas szerszámokat,ekét,baronát lovaskocsit működtettek.Nálunk akkor már MTZ volt a divat meg a Zetor.Igaz még pótkocsival hordták az embereket a határba.De nem sokáig.Nyugdíjba küldték valamennyit és működtek a háztájiba.30-50 sertés röfögött minden portán.A gyerek orvosnak,mérnöknek,ügyvédnek tanárnak tanult.És megvetette a szüleit akik helyette odahaza megtermelték a kaját. Meg rock koncertre jár,mint a nyugati zsidó gyerekek.Mert az volt a divat,meg a fél szem!Lehet ragozni.Lassan fényévnyi a távolság az osztrákoktól,ami behozhatatlan.

 7. sándor67 szerint:

  Élőfa , ezek a csökkentképpeségüek a hidak építését sem díjazzák, ezeket a balos nyomoroncokat ki kellene telepíteni egy lakatlan szigetre, hogy élvezzék egymást, ezek a kretének csak arra jók, hogy visszatartsák az ország fejlődését

  • sándor67 szerint:

   -p

  • olvasó szerint:

   Mostantú nem jár píz a kommetedé.
   Szár uccá.
   Mehecc máshvá íkání tezsvír.

   Tezsví ! Nékim is kíne ingyépíz! te hun jelenkeztí! Ké hozzá a nyóc osztáj?
   Ugye “baromarcú”

   Vedd már észre magad! Nem a híddal van a baj “nyomoronc”, hanem azzal, hogy se pénz, se híd,……..se stb.
   És balos a jó édes …..rokonságod, aki ifikorodban időben nem vágott képen balról-jobbról, hogy legyen valami sütnivalód is a nyakad végén.

   Naponta kapod a bértollnoki fizud? Ilyen eredménytelenség mellett még fenn vagy az abraklistán?

   • sándor67 szerint:

    olvasó. maradjunk abban, hogy qrvára semmi köze hozzá, hogy honnét és miért fizetnek !!!

    • olvasó szerint:

     Addig, amíg az nem a mi adónkból és a mi életünk, élhető környezetünk kárára történik, tényleg nem. De történjen tisztes távol a rubikontól!

 8. Jocó szerint:

  Kedves sándor67 a válasom erre: “szedd össze magad Joci és nézz utána , hogy hogyan írják az IP és MAC ADDRESS megnevezéseket mielőtt engem minősítesz negatív irányba !!!” Sajnos ott már nem lehetett. Ezzel a rövid kis szösszenetten több dolgot is elárultál magadról! Angolul nem tudsz, az address jelentése cím, nagybetűvel írni olyan mintha pl a postacímedben az utca vagy az emelet szavakat is nagybetűvel írnád. Ezek szerint azt sem tudod, hogy egyáltalán mi az a MAC cím (ha így jobban tetszik) tehát informatikailag is analfabéta vagy, ergo Tails és más egyéb anonimizáló disztrók használatára sem vagy képes valószínűleg akkor IP maszkolásra, proxy vagy bridge (gateway) használatra sem. Ezek szerint egyszerűbb rádtalálni mint elsőre feltételeztem. Gratulálok!

  • sándor67 szerint:

   ha megengeded nem reagálok az általad okosnak hitt okoskodásodra, max az IDIÓTA jelző jut eszembe rólad 😀

  • sándor67 szerint:

   különben sem bujkálok senki elől, miért is tenném?! de ha személyes talit akarsz , adhatok egy tel.számot és egyeztethetünk, így megkíméled magad egy barkóbától 😀

 9. stefimrich szerint:

  Satya!Csak nem te vezérled máshová a kommentet,és tünteted el?!
  Meg mi az hogy elvetemültek ?!
  Nagy patkány vagy te hallod!A Vitakészséged annyi mint sivatagi száraz teveszarban a c vitamin,mindenkit pocskondiázol,anélkül,hogy bántott volna valaki,aztán meg vagy sértve ,ha elküldenek a halál faxára!
  Azon meg imádkozz,hogy ha te voltál az elkövető,nehogy kiderüljön,mert neked annyi lesz!Még ha hivatalból is tetted!!
  Csak nem te vagy verecke?!

 10. stefimrich szerint:

  Megint eltünt a komment!!
  Talán azért ,mert neked szólt,satya?!

  • sándor67 szerint:

   😀 😀 😀 ez van, a Te jajtádat még a rendszer sem szereti stefimrich

  • sándor67 szerint:

   😀 😀 😀 ez van, a Te fajtádat még a rendszer sem szereti stefimrich

  • Fergeteg-v3 szerint:

   Talán az a gond, hogy az oldal több hozzászólójának e-mail címét visszafejtették a Gravatar ikonjának azonosítója alapján. Némelyeket esetleg fel is törtek. Ezek aztán idővel felkerülhettek olyan levélszemét-listákra, amelyeket weboldalakat védő programok használnak. Mivel a Bal-Radot naponta bombázzák kéretlen üzenetek, igénybe kell venni őket. És a programok teszik a dolgukat, néha kellemetlenségeket okozva. Nem Admin tartja vissza őket, hanem “robotok”, csak épp a jó oldalon.
   Másik lehetőség, hogy az addigi hozzászólások alapján döntött úgy valamilyen heurisztikus algoritmus, hogy a hozzászóló nagy valószínűséggel egy spammer. Ez magában hordozza a tévedés esélyét.
   Előfordulhatott az is, hogy a korábban működő e-mail cím időközben megszűnt, vagy a szolgáltató találta gyanúsnak, és annak az első esetben leírt következményei lettek.
   Egy megoldás, hogy a címet néha cseréljük (biztonságos gépről) egy működő, kitalálhatatlan nevűre (telefonszámot, egyéb személyes adatot nem adunk meg), csak ezen az oldalon használjuk a hozzászóláshoz tartozó kötelező mezőben, és nem küldünk vagy fogadunk vele semmilyen üzenetet, még csak be sem lépünk. Persze így valamikor felfüggesztik, majd törlik.

 11. Fergeteg-v3 szerint:

  Kül.
  Érdeklődőknek:
  https://www.wordfence.com/blog/2016/12/gravatar-advisory-protect-email-address-identity/
  (Ez a gyengeség okozhatja sokak problémáját, amikor bővülnek a spamlisták.)

 12. sándor67 szerint:

  admin, jössz nekem egy ” köszönömmel” , mert ha én beszállok, a sok agysérült kretén egyből neki áll írogatni, egyszóval életet hozok erre a lepratelepre 😀

 13. M szerint:

  Sándor 6 vagy 7 IQ mészáros fényességes intelligenciája nyomdokain de mivel IQ-ja még a narancs átlagot is alulmúlja ő a legelők kasztja helyett a lelegeltek narancs brancsba került.
  A S-elejt büszke tudatlansága.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.