Még egy kis buhera a választási törvényen…

A döbrögista horda még gyorsan változtatna valamit a választási törvényen

Képtalálat a következőre: „választás-kép”

A választási törvény technikai jellegű módosítására készül egy évvel a következő parlamenti választások előtt a Fidesz. A választási törvény legutóbbi technikai jellegű módosításai során átszabták a választókerületeket, helyenként egészen ügyesen gettósítva a baloldali szavazókat, így maximálva a jobboldal által megszerezhető egyéni helyek számát.

Erre a legjobb példa egy szegedi választókerület, ami még azt az alapfeltételt sem teljesíti, hogy területileg egységes legyen. Ellenben magába foglalja Szeged hagyományosan baloldali kerületeit, így létrehozva egy, a jobboldal szempontjából versenyképes körzetet a hagyományosan balra húzó városban.
Most elméletben a térképhez nem fognak nyúlni, ellenben a kampányfinanszírozási szabályokhoz igen: az egyéni jelöltekhez hasonlóan a pártoknál is bevezetnék, hogy egy bizonyos támogatottsági szint alatt vissza kelljen fizetni az állami támogatást.
Mindezt a 2014-es választáson elburjánzott bizniszpártokra hivatkozva lépnék meg.
(444)
Bal-Rad komm: A bizniszpártokat gyakorlatilag a döbrögista horda hívza életre! Be is jött nekik a dolog. Csakhogy már nincs annyi pénz, hogy több száz bizniszpártocskát lehessen indítani!
A “választásokon” CSAK a pénzes bűnbandák indulhatnak majd! Akik tudják finanszírozni a maguk igehirdetéseit! Ezzel önmagában nem is lenne baj!
A probléma az igehirdetőkkel van! A jellemükkel!

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Még egy kis buhera a választási törvényen… bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Objektiv hirszerzök.( helyszini megfigyelök ) szerint:

    Igen, BETILTJÁK 🙂

    Alanyi jogon Orsos Kázméré Magyarország mindöröké. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.