MIGRÁNCSVESZÉLY!

Lézershow: fél évvel meghosszabbítottuk a “rendkívüli helyzetet”

Az erre a hétre rendelt Lézershown Rókamosolyú Jani előadóbűvész bejelentése szerint a qrmány az e heti közösülésen úgy döntött, hogy a migráncsok várható nyomása miatt fenntartja a “tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet” jogi kategóriát, tehát Döbrögisztán egész területére elrendelte ezt a jogi csomagot, ami azt jelenti, hogy fél évvel meghosszabbítja ezt idén szeptember 7-ig.

A balkáni térségben mintegy 800 ezer illegális migráns “szorult be”, akik nem tudnak visszamenni Törökország felé, de nem is tudnak nagy számban bejönni Európa nyugati részére – mondta Janink némiképpcáfolva előző bejelentését az őrületes migráncsostromról.
Emellett megerősítik a határvédelmi rendszert is. Múlt héten 38 milliárdot adott a Sintérminisztériumnak a qrmány. Satya bandája rögvest meg is kezdte a második kerítéssor építésének ürügyén az összeg eltüntetését. Ami 28,7 milliárd forint lesz a nóta végén.
Emellett a tranzitzónák megerősítésére hivatkozva még mintegy 9 milliárd forinto fognak kiszámlázni a kincstárnak, valamint két helyen (Tompa és Röszke) a tranzitzónák komfortosítása is szép összeget fog fölemészteni. (400-400 férőhelyesek).
Lézerjani kibökte: ezzel a mostani 38 milliárd forintos tétellel immár 284 milliárd forintnyi kiadásnál jár Döbrögisztán a fokozott migrációs nyomásra hivatkozó költekezése!

Képtalálat a következőre: „Lézershow-kép”

Az eredmény? Hát a 234 milliárd! (Na jó! Talán csak 200!)
Úgy kell az állandóan éhes hordának ez a migráncshivatkozás, mint éhezőnek egy falat kenyér! Ennek leple alatt gyorsan kiárusították maguknak a magyar termőföldeket, meg erre hivatkozással százmilliárdokat költöttek VÉDEKEZÉS címén.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

MIGRÁNCSVESZÉLY! bejegyzéshez 4 hozzászólás

 1. Smith szerint:

  Jó lesz az a 800 ezer 80 ezernek is. Rossz szokásukhoz híven az UNHCR hivatalos adatait tízszeresen eltúlozták.

 2. rotyibá szerint:

  Na de Béni…

 3. scout szerint:

  Kutyának a gubancos faszát.Megint megy a figyelem elterelés.Forgatókönyv szerint készülnek a következő válságra, amikor ténylegesen erőszakkal lell kormányozni.
  Csendben emelik a hadsereg létszámát minden országban.Orosz fenyegetés meg a faszom az.Nagy gáz van, csak ha elmondanák az igazat már most káosz lenne

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.