Döbrögi ma avatott, igét hirdetett, meg dölyfölt!

A qrmány olyan államot akar létrehozni, ami az emberek bizalmát élvezi, és segíti az emberek és a vállalkozások boldogulását – handabandázott ma Döbrögi a Szigetszentmiklósi Igazgatási Központ átadóünnepségén. Merthogy szeánsz volt ma! Verőfényes napsütésben!

A vajda olyan bandajelességektől övezve érkezett, hogy a legszelídebb lelkületű terrorista is azonnal foszforbombáért rohan.
Kövér Ökör cirkuszdirektor, Lézerjani Fővetítő, Poltpetya Főelsimító, Handó Főítész!
Na meg az a rengeteg tiszteletre nem méltő mameluk! Nem is szólva a testőrhadról.
Volt ott bagy háromtucatnyi kíváncsiskodó is a pórnépből!
NA ÉS MÉG KI?
HÁT A MI SÁNDORUNK! A Bal-Rad kommentrovatának kedvence.
Aztán megvolt az igehirdetés. Minden illetékes hordajelesség előadta a maga szagterületének halandzsáját.
A leglényegesebbet most is a hordavezér mondta ki: “A qrmány olyan államot akar létrehozni, ami az emberek bizalmát élvezi, és segíti az emberek és a vállalkozások boldogulását – handabandázott…” Ám mit sem ér a szándék, ha “…nincsenek kiválóan felkészült és elkötelezett alkalmazottaik…”
De mivelhogy a dolgot nem bízták ám ők a véletlenre, “…Mára azonban 7100-zal bővült a rendőrség létszáma és az ország minden településén állandó rendőri jelenlét van. Helyre állítottuk a közrendet Magyarországon…”- rikkantotta a vajda csodálói ájuldozása közepette.
Meg hát dölyfölt még egy sort, amiből kiderült hogy ez itt már maga a Kánaán! Természetesen a’ zutóbbihétév izzajtó munkálkodásuk eredményeként.
Polt azt makogta, hogy “… demonstratív jelentősége van annak, hogy az igazságszolgáltatás a közigazgatással, a rendészeti szervekkel egy épületben vernek tanyát.” Minden helyben van. Az előállítótól az akasztófáig! Nem kell a klienseket ide-oda cingabangászni!
A Főítész Szájerné egyenesen “a kiegyezést követő aranykorhoz mérhető” fejlődésről locsogott.
Még az országos rendőrfőkapitány Papp Károlyt is szólásra ihlette az alkalom. Ő is a “mindent helyben elintézhetünk” lényeget találta a legnagyszerűbb dolognak.
Kövér Ökör az meg sem mukkant! Majd az ő oldalbordája-aki ugye főnöke a ma átadott centernek-tolmácsolja az ő gondolatait az ott szorgoskodóknak.
Az igehirdetés NEM MEGHÍVOTT ELŐKELŐSÉGEKKÉNT, csak amolyan elviseltekként az új center épülete előtt a Nem adom a házamat mozgalom sárga pólósai “köszöntötték. Sípokkal, kürtökkel.
“Ez itt egy olyan ország, ahol szólás után nincs szabadság”
“Ne kockáztassunk! Szavazzunk nemmel a Fideszre!”
“Csányisztánból nem kérünk, jogállamot akarunk”
“A devizahiteleseket becsapták és félrevezették”
“Milyen miniszterelnök az, aki elősegíti, hogy a bankok jogtalanul kilakoltassák a lakosságot”
Ilyen, és ezekhez hasonló feliratú transzparensekkel a vajdát és udvaroncait.

Póka László búcsúzásként-mielőtt szabadon távozott-a Sárgapólosok szívhez szóló üzenetét rátűzte Kövér Cirkuszigazgató autójára.

Volt ott néhány jobbikos aktivista is! Ők “A szalagot átvághatod, az embereket már nem!” felirattal demonstráltak.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Döbrögi ma avatott, igét hirdetett, meg dölyfölt! bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Hirszerzés szerint:

  Viktor szerinted?
  Szerintunk huzz el,mig eltudsz.

  Mikor hofi lecigányozott azt hitte mindenki,hogy viccel.
  Egy biztos ,nagyon jo szinész vagy.

  HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK
  Azt a hülyeséget mindenki bekajálta.

  Profi szélhámos vagy cigány ember,hülyére tudtál venni egy egész országot.

  Szoljon speciálba orsos monak a legprofibb szálhámosnak.

 2. Jakócs Gábor szerint:

  Az egészből az a legnagyobb baj ,hogy huszonhét év után az emberek még mindig az egyes tőkés kormányokat szidják és nem magát a kapitalizmust!Tényleg ennyire megvezetettek?Tisztelt admintárs !Mindig ,minden cikk végére oda kell írni :Ez a kapitalizmus természetes velejárója!Nem lehet jó kapitalizmust “csinálni”!

 3. Jakócs Gábor szerint:

  Ne Orbánt szidjuk,hanem magát a kapitalizmust!Ő csak a nagytőke marionett figurája!

 4. Jakócs Gábor szerint:

  A kapitalizmus az ok,az összes többi csak okozat!

 5. Jakócs Gábor szerint:

  Orbán a nagytőke marionett figurája!A kapitalizmust kell megdönteni!

 6. Kiss szerint:

  Én úgy tudom Orbán zsidó származású és nem cigány.

  • vitorla123 szerint:

   Rosszúl tudod ez is az is! Anyja zsidó az apja pedig cigány.Értelmiségi mind a kettő.A mama tanár pártbizottságon dolgozott mint referens,a papa bányamérnök!Ha valakivel jót tett a magyar velük igen!Ez a hála! A magyarság kiirtása! Földönfutóvá tétele.És igaz amit Jakócs Gábor ír!!! Csak értelmetlen körmondat.Ma nem ismert,mi a kapitalizmus.Senki nem érti.Magán tulajdon alapú társadalom!Annak jó akinek van tulajdona. Mentűl több attól jobb.Igaz is volt az 1900-as évekig. Ma nem igaz.Csak a tulajdonosok szűk körére.A többi ezeknek a függvénye rabszolgája. Ugyanis mindenki mindenkinek az ellensége és az együttműködés egymás segítése megoldhatatlan.Sztálin ezt ismerte fel.Kidolgozott egy gazdasági modellt,közösségi tulajdon alapján és győzött!A második világháborúban legyőzte a német gazdaságot ami közel 10 szer volt fejletteb az orosznál.Ma ez Kínában és Észak Koreában mindent visz!Koreában már utolsó Svájci divat szerint öltöznek a férfiak. A lányok meg,hát eszméletlen amilyen szépek és karcsúak.Menyasszonyi ruha szerűen öltöznek,selyembe. Hidrogén bombával,rakéta arzenállal rendelkeznek.Mi magyarok csak csorgó nyállal tudjuk őket követni.Miközben azt a gazdasági rendszert mi találtuk ki.Itt meg nyomorog a LAKOSSÁG A NAGY MAGÁNTULAJDON ALAPÚ DEMOKRÁCIÁBAN.SENKINEK SEM JÓ!ÁLLÍTOM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.