Szakítás Maradék-Ukrajnával

Donyeckben ma délelőtt Alekszandr Zaharcsenko bejelentette: a Donyecki Népköztársaság mindennemű kereskedelmi és gazdasági kapcsolatot azonnali hatállyal megszakít Maradék-Ukrajnával.

A döntést Zaharcsenko a a Donbassz elleni vasúti és közúti blokádok hallgatólagos kijevi fenntartásával indokolta.

Várható, hogy a közeljövőben a Luganszki Népköztársaság is hasonló döntést fog bejelenteni, hasonló okokból.
Dmitrij Peszkov a Kreml sajtószolgálatának vezetője a donbasszi két népköztársaság Oroszország általi elisméréséről nyilatkozott. Mint mondta, az Orosz Föderáció alkotmánya az államfő jogosítványai közé sorolta a döntés jogát. Az elnök határozza meg az országunk külpolitikai irányultságát. A DNR és az LNR Oroszország által való hivatalos elismerése az elnök joga!-jelentette ki Peszkov.
Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes ma figyelmeztette Kijevet és Washingtont. Az USA és Ukrajna jobb ha kétszer is meggondolják intézkedéseiket és lépéseiket Donbasszal kapcsolatban, ha a helyzetet élezni akarják.
Ám ha a minszki megállapodás betartását szorgalmazzák, azt Moszkva csak üdvözölni fogja-mondta Rjabkov.
Az EBESZ? Azok ide csak akkor jönnek, amikor már minden elcsendesedett!-panaszkodnak Kominternovo lakói.

 

Függetlenségünk záloga a közösségi finanszírozás.
Ha tetszett ez a cikk, oszd meg és/vagy kommentáld a cikket a facebookon, twitteren, hozzászólásokban nagyobb médiafelületeken.
Facebookon: Balrad.com, a Twitteren: @Balradcom
Támogasd a Bal-Rad munkáját pénzadományoddal postai küldemény formájában,
Molnár Erzsébet 2747 Törtel, Petőfi-ut. 12.

vagy paypal utalással:
Kategória: HÍREK | A közvetlen link.

Szakítás Maradék-Ukrajnával bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Kálmán Lőrinc szerint:

  Megszakítják a gazdasági-kereskedelmi kapcsolatokat??? Tudtommal eddig folyamatosan bombázták őket, évek óta… és még vitték nekik a szenet,bármit?

  • TERMIN8ATOR szerint:

   Igen, tisztelt Kálmán Lőrinc ! De mindazt azért, hogy ami pénzt a szén eladásáért kaptak, ki tudják fizetni a Donyecki, Donbaszi,- a népköztársaság területén élő – nyugdijasok NYUGDIJJAIT. Eddig én sem voltam tisztában, sőt egyenesen kétszinüségnek tartottam ezidáig, az általam, a hozzászólásba elküldött link szövegéből vált számomra nyilvánvalóvá . Ha tud oroszul olvassa el, azt hiszem rá fog döbbeni, maga is,akár csak én, mi minden keservet tűrtek, tűrnek,és fognak még eltürni azért, hogy az ottani idős embereknek a támaszai legyenek . Most,hogy elolvastam azt a cikket döbbentem rá micsoda tisztelettel vannak a korra, mi mindent tűrtek eddig és még fognak tűrni . De nem csak az idősek, hanem minden korosztály megélhetése is függöt a szén eladástól, de nem csak attól, hanem úgy általánosságban is az egész ipari termékektől is ,

 2. "Szélsőjobb" :D szerint:

  (Donyeckben ma délelőtt Alekszandr Zaharcsenko bejelentette: a Donyecki Népköztársaság mindennemű kereskedelmi és gazdasági kapcsolatot azonnali hatállyal megszakít Maradék-Ukrajnával. …. Várható, hogy a közeljövőben a Luganszki Népköztársaság is hasonló döntést fog bejelenteni, hasonló okokból.)

  Na szép – hóhérolják egymást, közben meg együtt bizniszelnek. 🙂

 3. Élőfa szerint:

  “Dmitrij Peszkov a Kreml sajtószolgálatának vezetője a donbasszi két népköztársaság Oroszország általi elisméréséről nyilatkozott. Mint mondta, az Orosz Föderáció alkotmánya az államfő jogosítványai közé sorolta a döntés jogát. Az elnök határozza meg az országunk külpolitikai irányultságát. A DNR és az LNR Oroszország által való hivatalos elismerése az elnök joga!-jelentette ki Peszkov.”

  Ez nem arról szóló nyilatkozat, hanem a szokásos nesze semmi, fogd meg jól. Elismeri vagy nem a legfelsőbb orosz döntéshozó, és nem az a kérdés, hogy ki az.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.